האגח ירד בחדות ויצר הזדמנות יוצאת מהכלל
האגח ישולם ב 10/6/2013 - אף אחד לא יעצור את התשלום - וזה פדיון סופי.
השער 102 - הפארי 126.2
גילוי נאות: מחזיק מהבוקר....
Printable View
האגח ירד בחדות ויצר הזדמנות יוצאת מהכלל
האגח ישולם ב 10/6/2013 - אף אחד לא יעצור את התשלום - וזה פדיון סופי.
השער 102 - הפארי 126.2
גילוי נאות: מחזיק מהבוקר....
אין לי מושג מאיפה הבטחון שלא יעצרו את התשלום לאג"ח ח. אתה מכיר אישית את ג'רמי ושאלת אותו לגביי זה?
פעם אחרונה שבדקתי, צריך הוראת בית משפט בשביל לעצור תשלומים.
בית המשפט כבר החליט להכניס את פיתוח למשטר פיקוח, אך לא החליט לעצור תשלומים , למרות שטענת העדפת נושים עלתה באופן חד וברור ע"י נושי האגח הארוכים של פיתוח.
לטענה ניתן גם מענה - התשלומים בתקופה הקרובה למחזיקי האגח (המהווים באופן כללי את הרוב מהנושים לטווח ארוך) גדולים מהתשלומים לבנקים ( המהווים באופן כללי את רוב הנושים לטווח קצר) - ולכן אין כאן העדפת נושים מבין סוגי הנושים (בנקים מול אגח)
כל עוד נושא סולבנטיות פיתוח לא לא מוכרע כ"י בית המשפט - אין עצירת תשלומים
לפיכך, גם בעוד 15 יום לא תהיה הכרעה ולכן האגח ישולם.
זו דעתי.
אם אני צודק, אזי הרווחתי 25%-30% בשבועיים, אם אני טועה, עדיין רכשתי אגח ב 80% מפארי בחברה שרוב הסיכויים תעמוד בתשלום 80% מחובותיה.....
tby שלום ותודה על העדכון
אם זה כל כך פשוט מדוע לדעתך יש מוכרים בכזה שער?
אני שואל באמת על מנת להבין ולא על מנת לקנטר
תודה
ינון
מספיק לראות את התגובה של ניובי - יש שלא מעורים בכל מה שקורה ומגיבים לכותרת בעיתון.ציטוט:
אם זה כל כך פשוט מדוע לדעתך יש מוכרים בכזה שער?
אין כאן מצב של "מוכרים בלבד" - כל מוכר מוצא קונה והמחזור הוא פחות מ 2.5% מהע.נ. הקיים - השער כעת גבוה ב - 9% מהנמוך היומי
מהות ההשקעה באגח זבל זה להיות מודע למה מתרחש ולאתר את "תקלות התימחור" שיש בחוב, בהיבט הזה אני אגרסיבי ובתוחלת זה מצליח - משקיעים אחרים, יותר סולידיים שמחזיקים אגח ח' , מוכנים לשלם עכשיו קנס של 7% רק כדי לא להיתפס, גם אם ההסתברות נמוכה, באגח שנכנס להסדר.
שינאת סיכון של אחד, זה הרווח של האחר - אך חיייבים לזכור שסיכון לעיתים מתממש....
אסיפת אגח ח' http://maya.tase.co.il/bursa/report....port_cd=817217 הוחלט לא לדחות. אסיפת אגח ט' http://maya.tase.co.il/bursa/report....223&CompCd=798 בקשה לדחות. למה בכלל ביקשו לדחות ?
אגח ט' הוא האגח הארוך של פיתוח, וממגישי הבקשה "להבראה" - הם כביכול לא רוצים להיתפס כמחזיקים את המקל בשתי קצותיו - מצד אחד טוענים לאפליית נושים ומצד שני מקבלים תשלומים.ציטוט:
למה בכלל ביקשו לדחות ?
לאגח ח' אין בעיות כאלו - המחזיקים שם רוצים לקבל תשלום סופי ולשכוח מכל בסיפור - הם גם לא הצטרפו ליתר סידרות האגח בבקשה ל"הבראה" בפיתוח
לדעתי, וכבר כתבתי זאת, בסופו של יום , אחרי שהאינטרסים של כולם ישוקללו לכדי הסדר בפיתוח, החוב הקצר ישאר עם יותר חוב ופחות מניות והחוב הארוך יקבל פחות חוב אך יותר מניות וכולם יהיו מרוצים
שאלת תם
היום הקובע לפדיון באגח ח הוא היום - 26.05.13.
האם לאחר שעובר היום הקובע (החל ממחר), בית המשפט מוסמך להקפיא את התשלומים?
נראה לי שנגיע ליום התשלום (10.03.13) הרבה לפני שיחלו הדיונים וההצבעות בענין ההסכם בין נאמני אגחי אחזקות ופיתוח
כן.ציטוט:
אם לאחר שעובר היום הקובע (החל ממחר), בית המשפט מוסמך להקפיא את התשלומים?
כל זמן שלא מועבר הכסף פיזית למחזיקים בית המשפט יכול להוציא צו לא לשלם.
זהו ממחר אין מסחר באגח ח' נכון ? TBY לא יכלת לתת לנו איתות מוקדם יותר :-)