-
צאט שחקן מעוף וחבריו.
שלום לכולם.
אני כבר כמעט שנה פה בצאט ונותן לכם הערכות ואיתותים לגבי המעוף הגלום האופציות. ואחוז הפגיעה שלי גבוה בדקתי את זה.
רק הבעיה עם הצאט אנשים לא שמים לב אבל הם מרחיקים את כל המוחות הטובים משם. הילדים הקטנים שכל דבר חייבים להגיב ולצחוק על מה שאומרים הם אלה שפוגעים בכולם ,באלה שכן רוצים לשמוע. ככה הבריחו גם את אשר ,גדול האנשים שהיו פה בצאט שהיה נותן נתוני תעודת סל ומוסדיים בשוק..איפה תקבלו מידע כזה?..אפילו בתשלום אין !.
וגם אני משתדל לעזור כי רואה שאנשים מפסידים או בגלל שהם מהמרים או בגלל טעויות של משמעת עצמית.
אנשים חושבים שניתוח טכני זה כל התורה ,(אלה שמאמינים) אבל ממש לא..יש הרבה דברים נוספים בשביל להיות סוחר כמו משמעת עצמית שזה אחד הדברים היותר חשובים שזה חלק מהפסיכולוגיה של המסחר.
וניהול הכסף והכמויות וניהול סיכונים.
אז כל זה חלק משיטה שצריך ליישם. בלי כל הדברים האלה אי אפשר להרויח קבוע.
עד שהגעתי לרמה שאני נמצא בה היום עשיתי קורסים ,קראתי המון ספרים על השוק, על הפסיכולוגיה של המשקיעים, באנגלית עברית, מהאינטרנט..וכל מקור שרק קיים. אני מ2008 בשוק ויש לי ניסיון גם במניות וגם באופציות,כך שכל מה שאני יודע לא בא סתם ככה..זה אחרי ידע וגם הרבה ישיבה על המסך שלקחה לי המון זמן.
בקשר לצאט אני חושב שצריך לנהל אותו ולסנן אנשים שפוגעים באיכותו אם רוצים שהוא יהיה ברמה גבוהה.
זה התפקיד של בעלי האתר .
ועוד משהו כולם טועים וכשאתמול טעיתי בכיוון כולם התחילו לפסול את השיטה והניתוח הטכני..ששמעון טעה המוןן פעמים אף אחד לא אמר כלום ואנשים הפסידו איתו עם כל הכבוד לשיטה שלו שהיא מעולה..כולם טועים גם כאלה בעלי שיטה.
אז אני לא רגיש או קטנוני עובדה שחזרתי פעם שעברה אחרי שהיו כאלה שדיברו לא יפה.
מי שמתנהג כמו ילד זה חלק מהאנשים פה שכל פעם שלא מסתדר הם לועגים.
קשה לפרגן זה ככה במדינה שלנו. כשרואים משהו מצליח כואב להם כנראה.
במקום להגיד תודה על האיתותים ששוים כסף אז מזלזלים.
אני סוחר וגם רושם בצאט שזה לוקח זמן מהמסחר.אבל יש אנשים ששוה לרשום להם, בגלל זה חזרתי.
אבל צריך לעזור אחד לשני להרוויח ,בשביל זה קיים הצאט .כי אופציות זה ממש לא קל. ורוב האנשים כן מפסידים כמו בסטטיסטיקה.
אז לתשומת לבכם.
שבוע טוב לכולם.
-
יניב כל הכבוד לך על המתרה שלך לעזור לאנשים. לא צריך לקבל קשה שמדברים אלך לא טוב. כל אחד אם שטויות שלו. אני אישית רוצה להודות לך על התרומה באתר שלנו .
תמשיך כך
יגאל
-
יניב אתה צודק לכן כבר מזמן עזבתי את הצ'אט הבנתי שאני מהילדים הקטנים ואני רק מפריע LOL
-
יניב יקירי המוכשר.
אתה אדון לעצמך, לזמנך, לרצונותיך.
אלוהים חילק לברואיו , שתי עיניים, ושתי אוזניים, ושתי ידיים, ושתי רגליים, ושתי ריאות, ועוד ועוד.
אך לב-נתן לנו רק אחד. שלא יסתכסכו שני הלבבות.
וגם פה אחד נתן לברואיו, הולכי על שתיים, ובכל פעם אומרים רק דבר אחד.
הלב שלי אומר לי ---כי הלב שלך מאוד אוהב אותנו, ורוצה לעזור מאוד.
אז הפה שלי אומר לך- אל תצלול בתהום הנשייה כמו קודמייך המעולים, שבחרו לעזוב.
אין כאן פינת הנצחה לעוזבים.
אבל יש לרובנו הגדול- המון תשבחות, למי שבוחר להעניק לנו מכשרונותיו, מיכולותיו,
אנשים כמוך-ששומרים על ההמון הבלתי-מיומן, מטעויות קשות.
חז"לינו אמרו-אלוהים בוחן כליות ולב.
הלילה-כשתשכב על יצועך, תכוון את ליבך, לזכרון על הטוב שעשית לי ולאחרים.
ולחלוטין תשכח דברים אחרים.
אתה כוכב בשמי הצ'ט.
יש לך עוד המון שנים לזהור כאן.
אז כבר אתה רוצה להפוך לסופר נובה ?
לא. אנחנו מוחים בתוקף. !!!!!!!!!!!!!!!
לכבוד השנה החדשה, שתהייה מעולה- אנא , הבא לנו אותך מתנה.
תודה.
אילנה.
הסופרנובה היא שלב הסיום במחזור החיים של כוכב. כאשר אוזל הדלק הגרעיני בכוכב (כלומר - היסודות שיכולים להתמזג בהיתוך גרעיני ליסודות כבדים יותר, תוך שחרור אנרגיה), אין כוח שיתנגד למשיכת הכבידה העצמית שלו, והכוכב קורס לתוך עצמו.
-
שלום יניב --- חומר למחשבה
אנשים שרושמים בצאט ולא מתייחסים עליהם, הם כנראה לא מעניינים אף אחד .
בן אדם גודל ,כאשר יש לא תומכים אך גם מתנגדים --- תראה לדוגמא את שמעון לא פעם קטלו אותו אבל הוא המשיך והיום אנשים משלמים כדי לשמוע אותו .
דוגמא נוספת היא "שחקן" -- האתר הזה התחיל עם מספר קטן של אנשים , ותראה היום מה הולך פה(קורסים כנסים וכ'ו )
ולא פעם אנשים התלוננו למשל שאסטרטגיה מפסידה , אך שחקן יודע מה הוא שווה וממשיך בשלו
ואין ספק שכמות התומכים היא רבה יותר מהמתנגדים .
אם אתה חושב שאתה שווה ויוכל לתרום , התרומה שלך יכולה לתרום גם לך בסופו של דבר
פרסום הבלוג למשל -- וגם לשמוע אנשים אחרים ודעות שונות
תסכים איתי שאתה גם נהנה לכתוב ולקבל פידבקים וזה מעביר לך את הזמן בשעות המסחר .
אז קח את הסופ"ש ותחזור לצאט ואל תתן ל2-3 אנשים לקלקל לך את המצב רוח
בכל מקרה בהצלחה
נ.ב מה יהיה היום למעלה או למטה ? :)
-
-
יניב ידידי
חבל מאד שאתה נותן להם לנצח אותך . הסקירות שלך היו מצוינות וכולנו יודעים שאין 100% הצלחה .אני מקווה שתחזור לכתוב בצ'אט ונהנה מהניסיון והידע שלך .
בקיצור אני מקווה שתהיה לונג בצ'אט ולא שורט
שנה טובה לך
-
יניב ידידי,
קצת מאכזבת אותי התנהגותך,
במקום לומר תודה לבעלי האתר והערכה לשמעון ולשחקן שנותנים לך במה לקדם את התפתחותך וניסיונך אתה משתלח?!
אתה מפספס את המטרה,
זה צט מסחר במשחק 0 על כל קוליסט יש פוטיסט איך אתה מצפה שאנשים יסכימו?!
כמו-כן אם אתה דבק בשיטתך,אני מאחל לך וזה לא יפה כלפי שאר החברים-שכמה שיותר לא יסכימו עם השיטה-רק שהיא תצלח........
אתה בחור כשרוני ומוכשר,מאוד נהנתי לקרוא בבלוג שלך-אך עליך להבין שפה זאת לא תנועת נוער-זה אתר מסחר.
וסלח לי מזה לסנן אנשים?בגלל שפלונית חושבת x ואני y ששחקן יבצע הגרלה?!
תתמקד במטרה ותבין שצריך להשאיר אגו בצד ולהתמקד במטרות החיוביות של החיים.
בהצלחה,
אני מקווה שתתבגר ותחזור לתרום וגם לקבל-כי קיבלת המון
-
יניב ידידי.
לא פעם שוחחתי איתך על כך,אדם נותן בשביל לתת ולא בשביל לקבל.
אני לא פעם נותן רמזים,כיוונים,הערכות ולא מצפה לתרומה מנגד.
אני יכול להגיד לך שגם אני טועה לפעמיים,עדיין מה שחשוב זה התוחלת.
אני מבין את מה שאתה טוען לא פעם גם אני הרגשתי זאת,אני עוד זוכר את הימים של אשר ושל callout היו ימים שהיו כרישים רציניים באתר.
אבל תקח את זה ותמנף את עצמך תקח ביקורת ולמנף זאת,ואז לא תבקש תודה אלא הא תגיע מעצמה.
גדולה של אדם נקבעת ע״י ההמון ,ולא על ידיו.
אני מחזק את ידך,וחושב שיש לך המון לתרום,אבל כל דעה נותנת לך גם כיוון מחשבה,ודורשת ממך לבסס ולאשש את הערכותייך.
ביינתים תתמרן עוד ועוד. אני היום מנהל כמה תיקים בסכומים מאד גדולים.
אתה חושב שאני סופר כל הערה,התשובה היא לא!!!!אבל לעולם אל תזלזל באף אחד.יכול להיות שזה שאתה חושב שלא מבין הוא מבין גדול פשוט אין לו את הכלים להבתבטא בצורה הנאותה.
העיקר שתהיה שמח לעזור,ואנשים יהיו שמחים להשתמש בשירותייך
בברכה
טדי*
-
יניב החמוד , אני הערתי לך פעמיים במהלך כול תקופת שהותך בצ'אט . כמנהל האתר וכן מנהל חדר אופציות , אני חייב להתערב כשצריך , הבעיה שאתה עדיין סוחר בקטן מאוד , וגם פוחד מאוד , הפוזיציה שלך משפיעה על שיקול דעתך , ולכן אתה גם נוהג לרשום בפזיזות כוונים , או רמות , או מחירים , וכאן אתה נופל לא פעם . אני מצהיר ומודיע שייש לך פוטנציאל חיובי אך סבלנות מאוד קצרה . לגבי הטעויות שאני עשיתי , שילמתי כסף רב , אבל 3.5 שנים עזרתי כמה שיכולתי , ללא התמרמרות , עד שהיידע שלי התבסס ואנשים החלו להאמין בגלל העיקביות בהצלחות יחסית לטעויות . נכון להיום יש לי 81% איתותים מצליחים , לעומת 19% מפסידים מעט . ישבתי 3 שנים ושפכתי כסף גדול מאוד , ולאט בניתי מכונה שעוזרת לי בכוון , ובמחירים . כבר 9 חודשים אני כותב כול לילה סקירות , משעה 02.00 עד 06.00 בבוקר , על כך אנני מבקש תמורה , ומי שמבין לקרוא את הסקירות אז זה 50% מהעבודה .
אתה ממהר לרשום שורה אחר שורה , ולא עיקבי בדעותייך לאורך יום המיסחר , כבוד והערכה לא קונים , וגם לא מבקשים , מקבלים זאת על תעודות והצלחות . ייתכן ואתה מחשיב עצמך לסופר סטאר , אני חושב אחרת , אבל אם תתמיד בסבלנות , ותהיה יותר רגוע , אתה תהיה סופר סטאר . אגב לשיטתי ולפינוקיו שלי : אין חשיבות לניתוח טכני , לחוזים , או לידיעות כי הוא בנוי נטו ממספרים של האופציות שהם אומרות ומגלמות הכול , אם בעיינך אתה לא רוצה להשתתף בשיח הציבורי אתה חופשי לעשות כאהבת נפשך , ואם ברצונך עדיין ללמוד ולהתגבר , אל תניף דגל אדום , גדולים מימך ומימני עזבו , האתר חי בועט ונושם , תנסה לשים לב להערותי , או לשיטתי , אתמול הייתי חייב להתערב כמנהל , כי ראיתי שסחפת אנשים לכוון לא נכון , זה מתפקידי , וגם צדקתי , היום חזר הסיפור כול הצ'אט היה בלונג , ונתתי טרד בכווון לשורט , צדקתי ואנשים הרוויחו בכבוד , גם ללכת נגד הזרם זה טוב בתנאי שהצדק איתך ותצדק זה כללי המשחק . בתודה מראש
אמסלם שמעון גולד סיגנל