שחקן התרומה הכי חשובה שלך לאתר תהיה הבאה כנס בבקשה
לאור כל מה שנכתב על ידי החברים לגבי המפת הפוזיציות הפתוחות
אם תוכל להעלות כל יום פעם אחת את המפת הפוזיוציות הפתוחות המצטברת ודגש על ההמצטברת כלומר כולל השינויים היומיים והזזות שאתה מציין זו תהיה התרומה הכי גדולה שלך לדעתי
אין לנו החברים פה (אני מדבר בשם לפחות רובנו אני מניח) את המפה הנכונה בעצם וקשה לחשב את השינויים היומיים במפה שמתווספים למפה הראשונית מתחילת החודש ,אני מניח שיש לך ולשחקנים הגדולים משהו דומה ואם תוכל להעלות אותה לאתר פעם אחת בלבד ביום כאמור את המפה המצטברת כך נוכל לראות טוב יותר ובטח בשבוע פקיעה מה המצב של כל אחד באסטרטגיה שלו
תודה מראש
Re: שחקן התרומה הכי חשובה שלך לאתר תהיה הבאה כנס בבקשה
רונו בוקר טוב,
הבקשה שלך חורגת מכל הגבולות של הטעם הטוב,
שחקן לא חייב לך כלום,
מפת פוזיציות שווה לת$ת, זה הוכח ברוב המקרים, יש עוד המון כלים בהם ניתן להשתמש לניתוח כיוון השוק, ואני לא מדבר על טכני.
אתה חייב ללמוד ולהבין את השוק ומסחר באופציות וגם זה לא מבטיח לך רווח...
אתה חייב להיות טוב במטמטיקה ופסיכולוגיה, מטמטיקה זה החלק הקל, פסיכולוגיה... תלוי בך.
תקרא טוב את החותמת שלי ושל אבי1,
אפשר לבקש עזרה משחקן, אבל לא לשבת לו על הצוואר.
יום טוב!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי rono968
לאור כל מה שנכתב על ידי החברים לגבי המפת הפוזיציות הפתוחות
אם תוכל להעלות כל יום פעם אחת את המפת הפוזיוציות הפתוחות המצטברת ודגש על ההמצטברת כלומר כולל השינויים היומיים והזזות שאתה מציין זו תהיה התרומה הכי גדולה שלך לדעתי
אין לנו החברים פה (אני מדבר בשם לפחות רובנו אני מניח) את המפה הנכונה בעצם וקשה לחשב את השינויים היומיים במפה שמתווספים למפה הראשונית מתחילת החודש ,אני מניח שיש לך ולשחקנים הגדולים משהו דומה ואם תוכל להעלות אותה לאתר פעם אחת בלבד ביום כאמור את המפה המצטברת כך נוכל לראות טוב יותר ובטח בשבוע פקיעה מה המצב של כל אחד באסטרטגיה שלו
תודה מראש
בוקר טוב, כתבת בצורה נאה, אפילו בצורה מתורבתת.
אם הבקשה מוגזמת , לקבל לא, תמיד אפשר.
בהצלחה.
אגב, מפת הפוזיציות היא לעתים "מלכודת פתאים" על כן זה רק עוד נתון בשרשרת הנתונים שצריך לעבד.
למשל אתמול פתחו אלפי קולים בין 1050 ל-1100, דבר שמבחינת מי שכתב אותם יעכב את העליות למעלה אם יהיו, רק הודעה דרמטית תצילח לדרוס את הכותבים כפי שקרה באחד החודשים האחרונים בה המדד תיקן מ- 1000~ ל- 1100~ לקראת פקיעה.
מצד שני פתחו לדצמבר כבר 8K אוכפים על 1050-1060.
יש עבודה אמפירית של מישהו פה באתר (או מחוצה לו) על טיב הניבוי של מפת הפוזיציות?
סליחה אדון קפה
אתה הדובר של שחקן מעוף ? מה בסך הכל ביקשתי ? מה זה לשבת על הצואר? מה זו החוצפה הזו לענות ככה ?
סך הכל הבקשה היתה מתורבתת בדיוק כמו שכתב SUN בשרשור הזה ואם שחקן יכול לתרום כלים שאין לנו לשחקנים הקטנים אז זה רק יכול לעזור ....קפה אין לי משהו אישי אליך אבל היית חצוף בהודעה הזו ואם אין לך מה להוסיף ברמה החיובית בהודעה בשביל מה אתה בכלל מגיב ובלי קשר אני המון שנים בתחום המסחר במניות וגם אופציות אבל תמיד יש מה ללמוד ואני מוכן ללמוד ואם שחקן יכול לתרום כמו שהוא תורם כל הזמן פה אז זה רק חיובי לכולנו ....
שחקן אני מניח שרוב החברים מעוניינים במפה כזו מצטברת ואם יש סוג של גיליון אקסל או כל כלי טכני שמראה צבירה של הסטרייקים הכתובים ונקודת הפקיעה האופטימלית להעלות ברמה הדו יומית או אפילו שבועית זה יכול לתרום בענק לאנשים פה
תודה מראש
ציטוט:
פורסם במקור על ידי CAFE
רונו בוקר טוב,
הבקשה שלך חורגת מכל הגבולות של הטעם הטוב,
שחקן לא חייב לך כלום,
מפת פוזיציות שווה לת$ת, זה הוכח ברוב המקרים, יש עוד המון כלים בהם ניתן להשתמש לניתוח כיוון השוק, ואני לא מדבר על טכני.
אתה חייב ללמוד ולהבין את השוק ומסחר באופציות וגם זה לא מבטיח לך רווח...
אתה חייב להיות טוב במטמטיקה ופסיכולוגיה, מטמטיקה זה החלק הקל, פסיכולוגיה... תלוי בך.
תקרא טוב את החותמת שלי ושל אבי1,
אפשר לבקש עזרה משחקן, אבל לא לשבת לו על הצוואר.
יום טוב!
קפה, אתה חוצפן ותגובתך מתנשאת.
אני בדרך כלל לא מגיב, אבל תגובתך מקוממת.
יום טוב.
היי להנמיך להבות....
ציטוט:
פורסם במקור על ידי shpitz1
קפה, אתה חוצפן ותגובתך מתנשאת.
אני בדרך כלל לא מגיב, אבל תגובתך מקוממת.
יום טוב.
מה יום טוב בחייך תן לישון :d
מקבל את ההערה.
כחלק מהשדרוגים בגירסה החדשה של האתר נכניס גם את זה, אך מכיוון שתאריך
העליה הוא עוד מספר שבועות, כבר בימים הקרובים נוסיף שורת מעקב על גבולות
השחקנים.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
מקבל את ההערה.
כחלק מהשדרוגים בגירסה החדשה של האתר נכניס גם את זה, אך מכיוון שתאריך
העליה הוא עוד מספר שבועות, כבר בימים הקרובים נוסיף שורת מעקב על גבולות
השחקנים.
איזה יופי.
מעל כל הראשים
בלי להיכנס לבוץ.
לשחקן - מצוין, תודה מראש.
לכל מי שעוקב - לזכור שלשחקנים יש כח מוגבל והם לא עומדים מול שוק דוהר, לכל כיוון.
היו מספיק מקרים לדוגמא בשנתיים האחרונות.
אני למדתי על בשרי, וממליץ בחום לכולם - לא להגיע לפקיעה עם עמדה קרובה רק כי "השחקנים לא יתנו".