Re: שוקת רחבה נובמבר - דיונים ופרשנויות
עדיין ההתנתקות של ת"א מהעולם בשבוע שעבר מפתיעה.
אפשר לראות שבארה"ב הסטיה יורדת לכיוון הסטייה בישראל, והשימחה בעולם רבה.
אני נזכר שגם בפעם שעברה כשהמדד הגיע לשיא הקודם (1237), ת"א התנתקה מהעולם והתממשה.
הפוזיצה שלי (לכל המעוניין )
למטה - 1160 וקצת 1170, מוגנים מלא ב 1120.
למעלה - קמצוץ 1350, 1360 ושאריות 1370. מוגנים חלקית ב 1390.
מצב הרווח החודש, מאוזן. אתמול היה הפסד של 1.5%. היום ההפסד נמחק כלעומת שבא.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
קודם כל אני שמח בהצלחתך. יפה.
רק אל תסיק מזה מסקנות. יש כאן גם מידה לא מבוטלת של מזל.
- ד"כ, אתה לא יודע כמה שאתה צודק עם המזל, כי לפי התחשיב שלי, ציפיתי שהמכירה תתבצע בשער 1,260 אבל הנמוך היומי עמד על 1263.24, ולמרות זאת בשעה 16:07, ובמחיר 1,030 ש"ח, התבצעה המכירה של P01230, אז כמה שאתה צודק לגבי המזל, תודה
לצערי הספקתי לפתוח רק רגל תחתונה היום, 1150 מוגן 1130. רגל עליונה פשוט לא ניתן היה לפתוח לפי הכללים שהצבתי לעצמי, המחירים ב 1360-1370 כ"כ מגוחכים שגם אם הייתי פותח מרווח של 2-3 סטרייקים לא הייתי מגיע ל 30 ש"ח. נקווה לסופ"ש ירוק בוול...
אני מניח שהעליות היום ימחקו או ידלדלו מחר.
לפי ניתוח טכני חצו באופו פראי מידי את רצועת הבולינגר העליון.
אם מחר לא תהיינה ירידות אז הם יגיעו ביום שני.
(זו כמובן הערכה)
אני מעדיף עליות.
כתוב ב-1180 עם הגנה צמודה ב-1170 (רוב הכתיבות היו אתמול בירידות) קבלתי כ-80 ש"ח על מרווח
היה לי בתחילת החודש 1270פוט עם הגנה של 1260 מכרתי 80% מהם והרווחתי יפה מאוד.
למעלה כתוב מעט מאוד 1350 עם הגנה 1370
השוקת(אם אפשר לקרוא לה כך) מורווחת כ-2% עם הכל ישאר תהיה מורווחת 4.5% אני רק ב-40% בטחונות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
לצערי הספקתי לפתוח רק רגל תחתונה היום, 1150 מוגן 1130. רגל עליונה פשוט לא ניתן היה לפתוח לפי הכללים שהצבתי לעצמי, המחירים ב 1360-1370 כ"כ מגוחכים שגם אם הייתי פותח מרווח של 2-3 סטרייקים לא הייתי מגיע ל 30 ש"ח. נקווה לסופ"ש ירוק בוול...
יצא לך לפי הזמנה. איזה כיף :) אני גם חזרתי להיות היום ברווח.
אני מעריך שיהיה שבוע דישדושי כזה. נמשיך לטחון את אזור השיא, בלי פריצה משמעותית למעלה, וגם בלי יותר מדי ירידות. אין תלונות.
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
יצא לך לפי הזמנה. איזה כיף :) אני גם חזרתי להיות היום ברווח.
אני מעריך שיהיה שבוע דישדושי כזה. נמשיך לטחון את אזור השיא, בלי פריצה משמעותית למעלה, וגם בלי יותר מדי ירידות. אין תלונות.
עכשיו ההזמנה רק צריכה להיתפס :)
עריכה: אוקיי נתפסה, אומנם כתבתי ב 1360 וזה פחות מ 7% למעלה, אבל אני כתוב בניצול ביטחונות חלקי, נצטרך לשים עין...
המצב בקולים מאוד בעייתי..
פרמיות מאוד נמוכות שלא מצדיקות את הסיכון כרגע.
כתבתי כמות קטנה מאוד 1350 מוגן 1370 בתקבול של 50 ש"ח ליח'.
אני חושב שההגדרה "פחד גבהים" עונה במדוייק למה שקורה היום. זה מתבטא בכך שהעליות לא "נתפסות". וגם בסטיה, שנשארת מעל ה 16.5%. לאנשים פשוט לא מתחשק לקנות כשהכל מסביב משדר שבירות שיאים.
התגבשו גבולות רחוקים לפקיעה לפי המפה 1370-1140.
איציק
ציטוט:
אני חושב שההגדרה "פחד גבהים" עונה במדוייק למה שקורה היום. זה מתבטא בכך שהעליות לא "נתפסות". וגם בסטיה, שנשארת מעל ה 16.5%. לאנשים פשוט לא מתחשק לקנות כשהכל מסביב משדר שבירות שיאים.
לדעתי, לפי נפחי המסחר זה נראה כאילו מישהו אחד מנסה להפטר מהרבה סחורה, ולא בהכרח אנשים שמפחדים לקנות בשיא.