Re: שוקת רחבה אפריל - דיונים ופרשנויות
אופיר, זו דרך מצויינת להגן גם על רגל הפוט, במקרה של ירידות חדות יותר ממה שכולם חושבים(איסוף תקבולים לשם ניהול רגל הפוט).
במידה ויש עליות , לדעתי כל מה שיצטרך לעשות זה לשלם על "הטעות/הנועזות" בקירוב הגנות לאותה השלוחה, הבעייתית ולהמתין לקראת הפקיעה לשם ניהול השלוחה...
אבל מניסיון, מאז מרץ 2009, כנראה כאשר עדר הג'רמוקלים יראה 1200 הוא יאמר לעצמו איזה הזדמנות קניה מצויינת וירוץ לחטוף סחורה בהמוניו, עד הפעם שזה לא יקרה ואז התיקון "הצפוי" יתרחש.
כיוון שהבנו שאנחנו לא יכולים לצפות את תנועת השוק בטווח הקצר, אז כל מה שנשאר זה לארגן תוכנית ולפעול באופן מדוייק על פיה בהתאם לתנועות המדד.
בהצלחה.
אגב אני ממוקם ברגל הקול על פי יחס הבא: 2 קול 1260 קנוי- ,3 1270 כתוב, 9 1280 כתוב, הגנה 1300 - 12 - קנוי. עד 1280 בפקיעה מרוויח 1K מעל מתחיל ההפסד המקסימאלי.
רגל הפוט- טרם התעצבה לה.... אבל הכתיבות סביב 1140-1150.
הצלחות...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
אבל מניסיון, מאז מרץ 2009, כנראה כאשר עדר הג'רמוקלים יראה 1200 הוא יאמר לעצמו איזה הזדמנות קניה מצויינת וירוץ לחטוף סחורה בהמוניו, עד הפעם שזה לא יקרה ואז התיקון "הצפוי" יתרחש.
הצלחות...
לדעתי אנחנו תלויים לחלוטין בארה"ב. אם הירידות שם ימשכו שם גם אם יהיו מתונות, 1200 לא תהווה התגדות.
שימו לב, שבירידות, פוטנציאל הרווח בקירובים הרבה יותר משמעותי מאשר בעליות. שיפוע המחירים בקולים הרבה יותר
חד.
זאת אומרת שאם בזמן עליות היינו צריכים לקרב 5-6 סטרייקים על מנת לחזור למשחק, הרי בקולים, מספיק 2. זה מפצה על עליה בסטיות התקן, שיכולה להציק בצד של הפוט.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
שימו לב, שבירידות, פוטנציאל הרווח בקירובים הרבה יותר משמעותי מאשר בעליות. שיפוע המחירים בקולים הרבה יותר
חד.
זאת אומרת שאם בזמן עליות היינו צריכים לקרב 5-6 סטרייקים על מנת לחזור למשחק, הרי בקולים, מספיק 2. זה מפצה על עליה בסטיות התקן, שיכולה להציק בצד של הפוט.
אופיר, זה מהסיבה שהמחיר מגלם הכל.
שים לב כי כאשר פותחים את השוקת אף פעם זה לא יוצא במרחקים שווים , קולים/פוטים.
אנו נותנים ,"בדיעבד" הסברים לעניין, ירידות מפחיד, עליות הגענו לשיא וכו' אבל בסופו של דבר המחיר מגלם את המרחק "הנכון", יותר נכון ההפרש במחרים בין שני סטרייקים צמודים הוא הוא שקובע את המרחק הנכון שאליו צריך לגשת.
תחילת החודש שוקת רחבה נפתחה 1310- 1080.
היום/אתמול שחקן/האנשים בפורום דיברו על 1150-1280, רגל פוטים התקדמות 7 סטרייקים רגל קולים 3 סטרייקים.
בכל מקרה מעניין לראות כמה זמן תחזיק מעמד הירידה הזו?
נכון, וזה גם אומר שכל עוד לא נפרצים הגבולות, ירידות הרבה יותר רווחיות.
זה פשוט מדהים שמחדש לחודש נהיה קשה יותר ויותר עם השוקת?
סגרתי רגליים על מנת לקדם אך וכרגע ממתין לארה"ב,באירופה יורדים יותר כאן כנראה ממתינים לארה"ב.בכל מקרה ס"ת לא מצביעה על שום התרגשות מירידות השוק נטול פחד לגמרה.
לא מרגיש שבנוח לכתוב קרוב בכל זאת עדיין יש הרבה זמן מצד שני אין בשר בכלל.ניראה לי הפשרה תהיה בהקטנת כמות הכתיבות
והשארת יותר ביטחונות לתיקונים.
מה דעתכם על 1150 מוגן 1140? לא מסוכן מדי??? שחקן אומר שלא. מפת הכתיבות אומרת שלא. אבל 3 שבועות לפקיעה.... 70 (6%) נקודות בירידה זה ממש כלום. אז מה עושים?
כששאלתי את שחקן אתמול בצ'ט על גבולות שוקת חודשית הוא ענה: 1170-1280
היום קירבתי מ 1120 ל 1140 ובשלב זה לא נוגע יותר.
יש עוד 3 שבועות והסטיות הנוראיות האלה גורמות לנו להתקרב הרבה יותר מכפי שהיינו מרשים לעצמנו בחודשים בהן סטיות נורמליות.
אני לא מרגיש נוח לזוז מ 1140 בשלב זה. כרגע השוקת שלי ברווח של כ-3% אחרי עמלות, בניצול 80% מהבטחונות ולא רע לי עם זה.
1150 זה 5.7% מהסטרייק. 3 שבועות לפקיעה... (לא ש 6.5% על 1140 זה מרווח מספיק, אבל עדיין)
אני לא מרגיש נוח לזוז מ 1140 בשלב זה. כרגע השוקת שלי ברווח של כ-3% אחרי עמלות, בניצול 80% מהבטחונות ולא רע לי עם זה.
1150 זה 5.7% מהסטרייק. 3 שבועות לפקיעה... (לא ש 6.5% על 1140 זה מרווח מספיק, אבל עדיין)
אני מסכים איתך.
עוד קצת ואנחנו מגיעים ל-1200 ואז הכל פתוח...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
אופיר, זו דרך מצויינת להגן גם על רגל הפוט, במקרה של ירידות חדות יותר ממה שכולם חושבים(איסוף תקבולים לשם ניהול רגל הפוט).
במידה ויש עליות , לדעתי כל מה שיצטרך לעשות זה לשלם על "הטעות/הנועזות" בקירוב הגנות לאותה השלוחה, הבעייתית ולהמתין לקראת הפקיעה לשם ניהול השלוחה...
כיוון שהבנו שאנחנו לא יכולים לצפות את תנועת השוק בטווח הקצר, אז כל מה שנשאר זה לארגן תוכנית ולפעול באופן מדוייק על פיה בהתאם לתנועות המדד.
בהצלחה.
אגב אני ממוקם ברגל הקול על פי יחס הבא: 2 קול 1260 קנוי- ,3 1270 כתוב, 9 1280 כתוב, הגנה 1300 - 12 - קנוי. עד 1280 בפקיעה מרוויח 1K מעל מתחיל ההפסד המקסימאלי.
רגל הפוט- טרם התעצבה לה.... אבל הכתיבות סביב 1140-1150.
הצלחות...
הגנה 1130.
עצבנו את רגל הפוט סופית ב- 1150-1140 , כאשר ראיתי כמה 1140 נותן הגברתי שם את הכתיבות.
אני אישית ממתין לירידות כבר הרבה זמן, אבל מגדלי הפוט כל הדרך מי 1200 בואכה 1150 יוצקים בטחון מה...
בכל מקרה ברור כי רק הסטיות הנמכות(ורק לאחר שאנשים הזיעו קצת החל משלוש) נאלצנו לכתוב קרוב כל כך שלושה שבועות לפקיעה במרחק של 60 נקודות מהמדד.
אני אישית בונה על זה שסטיות לא קופצות משלוש עשרה לשלושים בימים אלה כתהליך ארוך יותר...
כל החשש מירידות, אבל , בסופו של דבר , כמו בכל חודש מהחודשים האחרונים נהיה מוטרדים מרגל הקול, והפקיעה תהיה ירוקה :d