אנו ממשיכים בניסוי!!
אתמול עקב אילוצים שונים לא יכולתי לבצע את האסט'
ובכן
היום בצעתי את האסט' שילמתי 320 ש"ח ובטחונות 0
Printable View
אנו ממשיכים בניסוי!!
אתמול עקב אילוצים שונים לא יכולתי לבצע את האסט'
ובכן
היום בצעתי את האסט' שילמתי 320 ש"ח ובטחונות 0
יפה על ההתמדה. זהו מקרה ששתי האסטרטגיות יכולות להרוויח. לפי החישוב שלך, אתה צריך לצאת ב 32 ש"ח רווח. למעשה יש לך שוקת קנויה (כל השפיצים שרואים בגרף הפקיעה לא רלוונטיים בשלב זה של החודש). מספיק תזוזה חזקה כדי שתגיע ליעד. אם היית פותח אתמול, יש מצב שכבר היית מגיע.
גם לאסטרטגיה של שחקן יש סיכוי טוב להגיע ליעד. זו למעשה שוקת צרה מכורה. בניגוד אליך הוא לא צריך טובה מהמדד. הוא רק צריך שהמדד ישאר בתחום וזהו. אני לא יודע בדיוק מה המוטיבציה שלו לעשות את הקניה של C1250. על פי מה שראיתי בשלב זה של החודש הכל מתמצע והופך לשוקת חלקה מכורה. אני משער שזו מין הגנה נוספת למקרה שנתחיל לטייל באזור ה 1250. זה מאפשר החלצות מהירה יותר מאשר סתם שוקת צרה מכורה.
כיון שהניסוי באסט' זו עדיין לא הוכרע אנו ממשיכים ובצעתי את המיקסום של שחקן בעלות נוספת של 165 ש"ח
ס"ה 485 ש"ח
יצאתי מהאסט' בתקבול של 570 ש"ח שהם רווח של כמעט 20 % על ההשקעה.
לדמי כיס.
אם הייתי מחכה דקות ספורות הרווח היה מוכפל ככה זה באופציות.
אסטי שמרויחה בין אם קונים אותה ובין אם מוכרים אותה אינה מומחיות גדולה.
- לידידנו וחברנו המלומד, תודה שהמשכת בניסוי!! ותודה ששילמת מכספך 320 ש"ח לקניית האסט' ההופכית לזו של אסט' "השחקן", וכל הכבוד על ההתמדה ...אבל אל נא תשכח שלך מספיקה תזוזה קטנה של +32+ ש"ח, ואילו לאסט' "השחקן" דרושה תזוזה חזקה של +200+ ש"ח כדי שיגיע ליעד של +10%+, למה? ומדוע?
- זה בגלל גובה הבטחונות, ולכן מבחינה סטטיסטית זה מסביר את זה שאתה הוא הראשון שיצאת מהאסט' ברווח הנדרש על ההשקעה, אבל הואיל ואת הטון לתשואת האסט' נותנת וול סטריט, לכן צריך לשאול: "מי נותן את היום את הטון בוול סטריט?
- אלה הם סוחרי ה-"day traders" כאשר יש כאלה המתמחים במניות מסוימות, ויש המתמחים בתעודות סל על מדדים מסוימים, ויש עוד המון התמחויות נוספות, אבל מתי כולנו חכמים? מתי כולנו נבונים? מתי כולנו יודעים את המגמה התוך יומית של וול סטריט?
- אך ורק בסוף יום המסחר בלבד, ולכן אלה המנסים לנחש את המגמה התוך יומית, הם במוקדם או במאוחר נשרפים, ושורדים אך ורק אלה המפזרים הוראות יומיות מתמשכות, כאשר הקניות בפיזור סטטיסטי בסביבת המינימום התוך יומי, והמכירות בפיזור סטטיסטי של סביבת המכסימום התוך יומי, אז מה האסטרטגיה היומית שלהם לפיזור הוראות מתמשכות במסחר התוך יומי?
- תחילה נבדוק את זה על הדאו ג'ונס:
52wk Range: 7,699.79 - 11,067.00
11067-7699.79=3367.21
ובכל שנה יש 8 ימי חופשה של וול סטריט, ולכן מספר הימים הפעילים הם:
260=5x52
260-8=252
ולכן השינוי היומי הממוצע הוא
13.4=3367.21/252
- וזה עוד לא פותר את שאלת מיליון הדולר, כי לדוגמא, ביום המסחר האחרון עמד השינוי היומי על 13.45 נקודות, ואילו המירווח התוך יומי עמד על 91.15 נקודות, אז איך אפשר לנחש את המירווחים התוך יומיים?
- את זה אף אחד לא יכול, אז מה כן אפשרי? אפשר לפזר הוראות יומיות מתמשכות, לקניות ולמכירות, לפי פונקצית התפלגות ההסתברות של המשתנה המיקרי המוגדר על המירווח התוך יומי של הדאו ג'ונס במרחב ההסתברות של ימי המסחר האחרונים, תודה
דבריך על המסחר היומי הם נאים אבל לא נוגעים לענינינו .ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sassi6
אני לא סוחר יום ולא יודע לאן השוק הולך אני עושה ניסוי בלי שום מגמה או שיטת מסחר אך ורק בכדי לנתח את האסט' של שחקן.
ובעצם יש כאן תגלית שהאסט' של תחילה החודש תמיד לרעת שחקן והוא נחלץ מהם רק בזכות המקסום שלו שבעתיד אנסה לנתח מה עומד מאחרי זה. מוקדם מידי להסיק מסקנות נמשיך לעקוב ולראות........
לא נכון.דוקא של תחילת החודש עשתה שבוע שעבר 20% אז לא מסכים.
בכל מקרה עד עכשיו אני טוען שאתה מציג רווח אחר משל שחקן כי שחקן עושה חישוב אחר לגמרי של הרווח.
- איתי, אני מסכים אתך שאסט' "השחקן" עשתה שבוע שעבר 20%, וגם זה קרה לה בזכות "יום של חסד" שקיבלו הלונגיסטים, אבל אל תשכח שלמרות זאת הגיעה ההופכית של חברנו ל+10%+ לפני האסט' של "השחקן"
- וחוץ מזה, הוא הצליח בשתי הראשונות של מרץ, וגם בשתי הראשונות של פבר', ובכל מקרה ועד עכשיו, הוא מצליח בכל ההפוכות של "האסט' מוטות הכיוון", אבל במוצ"ש, אחרי ההבדלה וברכת הלבנה, נסערתי יותר מכתבתו של תומר קורנפלד, ולהלן הקישור:
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... mid=232959
- "יום לפני הפקיעה, עמד מחיר מחיר מניית גולדמן זאקס על 184.27 דולר. מחיר הסגירה של אופציית P170 עמד על מחיר של 0.01 דולר, המשקפים סיכוי אפסי ביותר לכך שהאופציה תיכנס לכסף ומחיר המניה ירד מתחת ל-170 דולר, צניחה של למעלה מ-8%.
- "ככל הנראה לרשות ניירות ערך האמריקנית (SEC) היו תוכניות אחרות לגבי מניית גולדמן זאקס ביום שישי. עם פתיחת המסחר דיווח הבנק כי ה-SEC תובע אותו בגין הונאת משקיעים הקשורה למשכנתאות סאב-פריים. מניית החברה שנסחרה בירידות קלות החלה מאבדת גובה וחתמה את יום המסחר בצלילה של קרוב ל-13% למחיר של 160.7 דולר. אותה אופציה קטנטנה שמחירה עמד על סנט אחד זינק למחיר של 9 דולר בסיום המסחר. במלים אחרות, מחיר האופציה זינק ב-89,900% בהשוואה ליום הקודם, הלוואי עלינו, תודה
אנחנו ממשיכים בניסוי!!
בצעתי היום ההיפך משחקן עלות 1925 ש"ח ובטחונות 1000 ש"ח בערך.
הוספתי על האסט' קניית קול ב35 ש"ח כדי לחסוך את הצורך בבטחונות.
ס"ה הפסד מקסימילי 2000 ש"ח והיציאה ברוח תגזר מכך.
אנו ממשיכים בניסוי
אסט' שבוע שעבר מדשדשת ועדיין לא נסגרה בהפסד
בצעתי את האסט' ההיפך משחקן עלות 1095 ש"ח