כאשר השוק יעלה בערך 20 נקודות או ירד 20 נקודות בערך אנחנו נכנים כסף .ציטוט:
פורסם במקור על ידי חביתוש
אם יעלה נימכור את הקול 1170 וניקנה במקומו 1180 בהפרש של 500 ש"ח ככה נתחיל להחזיר כסף לקופה.
Printable View
כאשר השוק יעלה בערך 20 נקודות או ירד 20 נקודות בערך אנחנו נכנים כסף .ציטוט:
פורסם במקור על ידי חביתוש
אם יעלה נימכור את הקול 1170 וניקנה במקומו 1180 בהפרש של 500 ש"ח ככה נתחיל להחזיר כסף לקופה.
חביתוש,
כשאתה מתקן את השוקת אתה אמור לקבל כול פעם כסף חזרה (250 שקל)
כרגע עדיין לא סימנו את התיקון הראשון (אנחנו באמצע) - כי משה מחכה להפרשים של 500 ש"ח.
בכול מקרה , תיאורטית יש מצב שלא נשלים את התיקון , אלה פשוט נישאר עם שוקת יותר צרה (סתם לדוגמא אם המדד יפסיק לזוז מעכשיו עד סוף החודש). זה גם בסדר כי במקרה זה נקבל את רוב הכסף מהאוכף.
צריך לזכור שמנהלים אותם בנפרד , אבל בסוף אחת משלימה את השניה.
אני מקווה שאני בכיוון.
משה,
ביצעתי את האס' היום לראשונה במדד 1143. לא הבנתי למה אמרת לקנות P1120 ולא 1110 כמו באס' המקורית.
מהסיבה שבצענו שיפוץ מ-1110 ל-1120.ציטוט:
פורסם במקור על ידי yisfri
אני יודע ששיפצתם אבל השיפוץ היה במדד 1150 ועכשו חזרנו לנקודת המוצא. מי שמבצע עכשו לא עדיף לו לקנות השוקת המקורית?
אתה צריך באותן אופציות עם כולם.ציטוט:
פורסם במקור על ידי yisfri
תימכור פוט 1110 ותיקנה פוט 1120.
אם השוק ימשיך לרדת יעלה לך יותר,
משה שאלות.
1. על פניו האסטרטגיה נשמעת מעניינת, האם אתה לוקח אותה עד הפקיעה תמיד? אם המדד מתרחק מהאוכף קרוב לגבול שבו צריך לתקן יום לפני הפקיעה, ואז הפקיעה היא בעוד 2% תזוזה אז סופגים הפסד, והשוקת שאותה אנחנו מרחיקים כל פעם שהמדד מתקדם בכיוון אותה רגל כדי להרוויח את העוד 250 ש"ח לא מגינה עלינו במקרה זה.
2. יש לי אקסל שאני שומר בו כל יום צילום של שערי האופציות בשלושת החודשים האחרונים (ייצוא מביזפורטל), וניסיתי לרוץ עם האסטרטגיה שלך על פני חודש דצמבר שהיה בעצם חודש מצויין לכותבי השוקת הרחבה (ביצעתי אותה ויצאתי עם רווח של 2000 שח על 20000 שח ביטחונות), ויצאתי מאופס באסטרטגיה שלך (והשתדלתי ללכת לפי החוקים שלך עד כמה שאפשר).
3. הבעיה כפי שאני ראיתי אותה היא שלקראת סוף החודש כבר לא ניתן לבצע תיקונים בשוקת הקנויה שיביאו את הרווח הרצוי, ומצד שני אם צריך לבצע תיקון באוכף המכור, אז קניה שלו יקרה למדי וכתיבה של אוכף חדש כמעט ולא נותנת הכנסה (במיוחד בשבוע הפקיעה), וזה מה שקרה חודש קודם, שעיקר התזוזה היתה בשבוע האחרון שכבר לא מאפשר לבצע תיקונים ריווחיים.
מיכאל.
אני חושב שמשה הריץ את האסטרטגיה הזאת כבר פעם אחת (כלומר מתחילת החודש ועד הפקיעה לפני 4 ימים) . אתה יכול להסתכל ולראות איך זה נגמר באמת. אני לא עקבתי אבל אני חושב שנגמר ברווח.
תעקוב אחר השרשור הזה , זה מתחיל בעמוד הראשון באמצע:
viewtopic.php?f=76&t=4280
תחפש את המילים:
מתחילים: שוק 1100 ,תאריך 02-12-09.
מכירת אוכף 1100 קול 2340.פוט 2080 סה"כ תקבול 4420 ש"ח.
משה,
השרשור הזה ניהיה כל כך ארוך , שאני חושש שנפספס את העידכונים שלך.
אל תדאג הכל בשליטה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי erezk
בשום מקרה לא נישארים עם כתיבת האוכף לפקיעה.
קראתי את הלינק שEREZK נתן והבנתי ממנו שהתשובה לשאלה מס' 1 שלי היא שלא, אתה לא נשאר לפקיעה, אבל לגבי שאר השאלות שלי אני אודה לך אם תוכל לענות, כי על פניו האסטרטגיה נשמעת אטרקטיבית, אבל עושה רושם שבחלק ניכר מהחודשים האוכף נגמר בסגירה שלו כתוצאה מהשוואת התקבולים להוצאות התיקון (כפי שציינת שזה השלב שבו את מפסיק איתו), ולאו דווקא ברווח, וגם השוקת, אם לוקחים בחשבון את העלות הראשונית מול כל התקבולים שנוצרים כתוצאה מההזזות שלה, עושה רושם שהיא יוצאת מאוזנת ולא מאד ריוחית.