עם סגירת כל האופציות לספטמבר יצא לי הפסד של כ - 550 ש"ח ליחידה + עמלות.
שוב פעם כאשר הסטיה נמוכה אני מפסיד. הפעם ביצעתי רק יחידה אחת בגלל שפעם קודמת כאשר הסטיה היתה נמוכה הפסדתי הרבה.
נקווה כי באוקטובר נחזיר את ההפסד עם רווח.
גמר חתימה טובה לכולם.
Printable View
עם סגירת כל האופציות לספטמבר יצא לי הפסד של כ - 550 ש"ח ליחידה + עמלות.
שוב פעם כאשר הסטיה נמוכה אני מפסיד. הפעם ביצעתי רק יחידה אחת בגלל שפעם קודמת כאשר הסטיה היתה נמוכה הפסדתי הרבה.
נקווה כי באוקטובר נחזיר את ההפסד עם רווח.
גמר חתימה טובה לכולם.
לכל החברים באתר
גמר חתימה טובה
ושמישהו מלמלה אכתוב לנו לשנה הבא בראיות מזל פרנסה טובה!
יגאל
האם ניתן לקבל הסבר ממי שיודע מה ההבדל בין סגירת אסטרטגיית ספטמבר ופתיחת החדשה באוקטובר לבין המצב של "העברה לאקטובר"? האם אין זה לא עניין סמנטי בלבד?
ההבדל הוא שבעבר, שחקן ניהל 2 אסטרטגיות, את "המגולגלת" ואת אסטרטגית החודש החדש.
אנני יודע אם הוא מתכנן כך שוב. כרגע הסטיות כל כך נמוכות, שאולי מיותר לנהל עוד אסטרטגיית מכירה.
גמר חתימה טובה לכולם
אכן עניין סמנטי.
אתה סוגר אסטרטגיה אחת (של ספטמבר) ומגלגל את אותם בטחונות (פחות או יותר) לחודש הבא, כאשר בעצם אתה אנוס לאסטרטגיה של מכירה בחודש הבא (אוקטובר), למרות הסטייה הנמוכה, על מנת לממן את הקניה בהפסד של הצד המפסיד בספטמבר.
אם לא היית חייב לגלגל, כלומר היית סוגר ברווח, אז אסט' הגיונית לחודש הבא, עם הסטייה הנמוכה כרגע, גורסת יותר קניות ותנועה חדה מאשר דשדוש / תיקון קל למטה, לשם נאלץ שחקן לכוון כעת.
למזלי סגרתי בשבוע שעבר, עקב היעדרות לסופ"ש ארוך. היה רווח נמוך, שקוזז ברובו ע"י העמלות.
בכלל היה נראה די מהתחלת החיים של האסטרטגיה הזו שהקולים קרובים מדי. מקווה עבור כל הנשארים שבכל זאת תראו רווחים ומהר.
הצלחות
אשמח להסבר מה הכוונה "המטרה האולטמטיבית היא כמובן סגירת בוקס, האפשרית הודות לעבודה עם כמות כפולה בצד הפוטים "
האם סגירת האסטרטגיה ?
תודה על התיקון
אני סגרתי
מצטרף לשאלתו של דוד,למה התכוון שחקן כשאמר שהמטרה להגיע לבוקס,הודות לעבודה עם כמות כפולה של פוטים?
המטרה היא להכניס תקבול כמה שיותר גבוה מהפוטים עד כי בתרחיש מסויים, התקבול יעלה על ההפסד
המקסימאלי האפשרי בהתחשב בעובדה שאנו עם הגנה צפופה יחסית. הדבר לא אפשרי בעבודה שוות
בטחונות וכיוון שאנו עם כפות כפולה בפוטים ניתן להערכתי להגיע לכך.
שחקן:
לא הבנתי למה כוונתך?
המקסימים שאפשר להכניס מצד P הוא 640 שקל עבור 2 היחידות
מצד שני יש לנו 2 P 1080 שנרכשו במחיר 520 לשתי היחידות
כך שאנחנו מחזיקים מרווח עם פוטנציאל רווח של 120 שקל ופוטנציאל הפסד של 9880
האסטטרטגיה מופסדת כ 1000 שקל והמהצד של call יכנסו לרווח רק בירידה חזקה לכוון 1180
תוכל בבקשה להסביר למה כוונתך?