לעובדיה שלום!
האם אתה יכול להתיחס בבקשה למדד הבנקים וכן יעד לאבנר.
תודה וחג שמח
Printable View
לעובדיה שלום!
האם אתה יכול להתיחס בבקשה למדד הבנקים וכן יעד לאבנר.
תודה וחג שמח
מדד הבנקים התייחסתי בבוקר,
העליות של היום , מקומם מלחץ הפקיעה ושחיקת הקולים -- פוטים
אין להם מקום בטכני ומתנדים.
אבנר:
ממשיכה להיות חיובית ואני מניח עד תקרה כפולה ב 295 , לא יותר בשלב זה.
תודה ובהצלחה
עובדיה שלום,
האם אלביט מערכות פרצה? ואם כן, מה היעד / התנגדות?
(אני בפנים)
תודה
אלביט מערכות,
22-09-13
זה נכתב ב 13-08-13
אלביט מערכות , המשך מעקב :
13-08-13
אלביט מבצעת היפוך ב 15200 , ובמשך 4 ימי מסחר מצליחה לעלות , לאזור ה 16500 בגבוה, וסוגרת ב 16280 , כאשר המשך עליות לקראת 18000, רק בפריצה מוכחת של ה 16600 ! המתנדים הטכניים בעד המשך עליות , וכרגע ההוכחה חלה על הקונים .
אז טכנית הכול קרה כולל ה פריצה של 16600 הקשה , ו מה הלאה ?
היא בדרך ל 18000 , וכאשר תגיע אליו , נוכל להתייחס לטכני, הרי היום פתחה בפער מחירים מעלה וזה מאוד חיובי.
כרגע קו ה 16600 , הוא מפתח , ירידה ממנו = שלילית וכול עוד מעל = חיובית.
אין כרגע סיבת יציאה, כמו שאין סיבת קנייה. יש לזרום עם המחיר.
בהצלחה רבה.
נושא חדש(לא להגיב למישהו אחר} ולבקש דעתו של עובדיה.
איך שהוא הצלחתי לראות תשובתו בצורה אחרת לשאלה שלי איליו שעקבותיה אבדו.אך איך מעלים כאן נושא חדש??
ההסבר בצילום ניסים, , לחץ על הצילום להגדלה
תודהקובץ מצורף 1599
מוכרת הפרחים במחזה "גבירתי הנאווה" אמרה וצעקה לפרופסור הייגינס ,קרי לוי עובדיה, !
I GOT IT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה רבה יקירי . באמת בתגובה הבאה אנסה לצרף גרף וכשיצליח אצעק יששששששששששששששששש
תודה לך, ושבוע טוב.
עובדיה שלום!
האם אתה יכול להתיחס לנייר חדרה
תודה!
כמובן דורון,
נייר חדרה,
30-09-13.
לצערי אין לי משהו טוב טכני לומר !
מתנדי מומנטום הצביעו על בעייה כבר ב 22000 , והירידות של היום בינתיים מעל 3% מכניסות את מתנדי המגמה לאזורים שליליים עם כוונות לירידות נוספות.
התמיכה הטכנית הטובה באזור נמצאת ב 20770 , אבל חייבים לתת דקה מחשבה על הנר היומי בינתיים כי הוא ה נר היפני השלילי הגדול בסביבתו, האם ישנו נתון פונדמנטלי לרעה ??? בדוק , כי העצמה כרגע גדולה מדי.
הירידות של היום גם שוברות תמיכה טובה ב 21400 , וזה סימן נוסף לעצמה השלילית הפוקדת את הנייר כרגע, ומקרבות את המחיר לקו מגמה נוסף שקיים ושבירתו (חושב שישבר ) ידרדר את המחיר יותר.
במידה והתמיכה ב 20770 , לא תחזיק ( וכך זה נראה כרגע ) התמיכה הבאה ב 20000.
קובץ מצורף 1608
תודה ובצלחה.
תודה!
נייר חדרה,
המשך עדכון,
אין ספק שהסגירה בנייר היום היתה שונה לחלוטין מהעדכון התוך יומי ( וזה רק מוכיח שוב , שעדכונים וסקירות יש להוציא לאחר הסגירה בלבד !!! ).
באם כך מה היתי משנה בהקשר למה שנכתב בעדכון ?
המחיר ניסה לשבור את קו התמיכה ב 21400 , ולא צלח בינתיים, וכאשר הוא הלך והתקרב לקו המגמה העולה התומך במחיר , הגיעו הקונים והרימו את המחיר.,
כול מתנדי מומנטום נשארו במקומם ובמצבם כך שהצפי הטכני , למרות כוחם של הקונים היום ( או וויתור של המוכרים ) , הוא המשך ירידות מחר, כאשר שבירת התמיכה ב 21400 , נשאר גם הוא כצפי להמשך.
מצד שני, דבר שיכול לעצור או לדחות את הירידות הוא פתיחה בגפ מעלה מעל ה 2200, מה שכרגע הסיכוי הוא נמוך.
קובץ מצורף 1610
בוקר טוב לכולם.עובדיה אשמח לשמוע דעתך לגבי כלל ביוטכנולוגיה וכן פייט ביופרמה שניהם במגמת עלייה האם כדאי לצאת מהן(לא ברווח,נכנסתי מוקדם מדי) ולהמתין לתיקון שלדעתי עומד בשער
תודה
נמכרה האחזקה אבל אשמח לתשובה לצורך כניסה חוזרת
לעובדיה שלןם! האם אתה יכול לנתח בבקשה את soda , לאחר התיקון?
היי ניסים,
כלל ביו , רק אתמול עדכנתי , ויש לה למטה שירשור מעצה,
זה מה נכתב אתמול והכול תקף,
כלל ביוטכנו,
30-09-13
על פי הגרף המחיר מתנהג בסדר גמור וטכנית .
כול הזמן דובר על קו ה 726 , שפריצתו תהפוך אותה לחיובית ורואים בגרף המצורף את משחקי התמיכה וההתנגדות שנפרצים ונשברים ושוב נפרצים , והם מסומנים בחצים ירוקים.
על פי מתנדי מגמה הנייר מזמן במהלך עולה , אומנם במתנדי מומנטום הוא מתקרב לקניות יתר אבל לא זו בעייה שצריכה לעצור , אלא , אסור לשכוח שבניר זה כמו שישנם הרבה שרוצים להיכנס , ישנם הרבה שממתינים למחיר מתאים בכדי לצאת . ( זו רק הערה מקצועית, שלא צריכה להשפיע על אף אחד ).
תמיכות קרובות ב 750 - 726
התנגדויות ב 770 - 790
כן פייט ביופרמה,
01-09-13
נמצאת ב "קריז " של עליות רציפות מאז ה 675 !
היום נגעה בהתנגדות טכנית ב 1050 , ובינתיים מתממשת,
עקרונית יש לה עוד כוח לעלות להתנגדות המשמעותית 1137 , אבל יתכן ומתנדי מומנטום יעצרו אותה כבר היום , עקב הימצאות 3 מתנדים בקניות יתר.
סגירה היום מעל ה 940 = טוב להמשך.
בהצלחה
כמובן דורון,
SODA
כמה דברים .
היא לא נראית טוב כלל !! זהירות נדרשת !!
מצד אחד גרף יומי קרוב לתיקון עולה אבל הוא עדיין בספק כי סכנת שבירת הקו החשוב באזור שהוא 61.4$ , עדיין לא נעלמה.
מצד שני גרף שבועי רוצה , ומה שיותר מהר לשבור את אותו קו.
יש לזכור שזו הפעם הרביעית שהמחיר חוזר לקו זה בחודשיים האחרונים , ויש לשאול את השאלה באופן אכי ישיר , " הכול בסדר על החברה ?????
כי המוכרים הפוטנציאלים לוחצים יותר מדיי !!! זהירות בהחלטותיך על כניסה !
סימן טכני חיובי יוכל להגיע רק עם פריצת ה 66$
אבל בינתיים הסיכוי לשבירה גדול מסיכוי הפריצה, אלא באם היום או מחר תהיה הפתעה פונד.
קובץ מצורף 1618
בהצלחה
הרבה תודות!
מוזמן תמיד,
בהצלחה
תודה,כפי שציינתי כן פייט מפחיד ונמכרה אחזקתה.וכלל ביוטכ נמכרו 2 מנות נשארו 6 מנות.
הפחד נובע מהמצב בארה"ב וזכרון אוקטובר(יש אומרים השחור).גם ממדיגוס נמכרו 2 מנות המניה טובה אבל המחזורים מצומצמים
חן חן
בהצלחה רבה,
על כול שאלה אני באזור ניסים.
נייר חדרה,
02-10-13
המשך מעקב,
כפי שנכתב בעדכון האחרון הירידות לא הסתיימו , והמחיר יורד אתמול בעוד 0.7%.
הוא עדיין מצליח להישאר מעל הקו תמיכה ב 21400 , אבל סכנת הסבירה לא נעלמה., כאשר כול מתנדי מומנטום עדיין מצביעים באופן שלילי, עם צפי שלילי להיום , כאשר מנגד ביטול הקטע השלילי יוכל להגיע בפריצת ה 2200.
קובץ מצורף 1621
תודה ובהצלחה
נייר חדרה,
04-10-13
כבר חמישה ימי מסחר שאני מזהיר על הצפי לירידות בגרף זה ! ואני תקווה שבטווח הקצר לפחות אני מצליח לעזור כאן לחברי הפורום , למכור בגבוה לפני ירידות ולקנות בנמוך חזרה בהמשך !
העדכון האחרון היה " כפי שנכתב בעדכון האחרון הירידות לא הסתיימו , והמחיר יורד אתמול בעוד 0.7%.
הוא עדיין מצליח להישאר מעל הקו תמיכה ב 21400 , אבל סכנת השבירה לא נעלמה."
ואתמול המחיר יורד בחוזקה יחסית ושובר גם את קו המגמה העולה , שזה ציון דרך חשוב לימים הקרובים בהתנהלות השלילית.
אפשרויות הלאה :
תמיכה טובה קרובה ב 20470 . שבירתה תוביל 20000 , תמיכה ב 20470 יכול להחזיר את המחיר לקו המגמה, לא לפריצתו אלא לבדיקה בלבד.
קובץ מצורף 1633
תודה ובהצלחה
עובדיה שלום
תוכל לעדכן ולתת חוות דעת על מניות כיל ובריינסויי
שבת שלום
שלום רב, כמובן נוסיף אותם כבר היום. תודה
בריינסווי ,
05-10-13
(כיל מופיעה בשרשור שלה )
המחיר נסחר בדשדוש ימינה אבל בצורה חיובית, כי הוא מתנהל מעל קו מגמה יורד , מסומן במרקר צהוב, ולהבדיל מלפני מספר חודשים , עם אותה התנהלות אבל מתחת לקו מגמה יורד - מסומן במרקר ורוד., ובמשך אותם חודשים של הדשדוש , ברור לכולם שמאז שקו ה 5600 נשבר מטה , המחיר לא הצליחה לפרוץ אותו עד היום וזה כולל 4 התקפות ישירות לקו זה..
מכיוון שהמחיר בסה"כ " תקוע " בין קו ה 5600 -- 5200, אזי הטכני לא יודע לתת הערכה , וכיוון אלא רק לאחר פריצה מעלה או שבירה מטה של הטווח הנתון , וגם המתנדים הטכניים לא יודעים לעזור , עקב אותו דשדוש.
לסיכום : למרות שהמחיר באותו דשדוש שלפני מעל חודש, הוא יחשב דשדוש חיובי עקב היותו מעל קו מגמה ולכן המחיר צפוי לתקוף שוב ושוב את ה 5600 עד הצלחה, ומצד שני חולשה בגרף תחשב רק במידה והנרות היפנים יסחרו מתחת לאותו קו מגמה מדובר.
קובץ מצורף 1641
תודה ובהצלחה
שלום לך עובדיה!
האם אתה יכול לנתח את איתוראן בבקשה?
הרבה תודות!
וכן את סיליקום-תודה
דורון,
לצערי אני ללא גרפים כבר מעל שעתיים, ברגע שיחזרו אתן לך מענה,
תודה וסליחה
סיליקום,
05-10-13
למרות היותה בקניות יתר במתנד אחד, יש ביכולתה לחזור לעליות , והיא עושה זאת הים מקו תמיכה טוב ב 12880 , מסומן בסגול.
במידה ולא תחזיק מעמד בקו זה צפויה לרדת ל 12350 , קו ירוק בהיר
ומצד שני פריצת ה 13470 ייתן לה עוד פוש מעלה. קו אדום
ולבסוף , פריצת ה 13550 צפוי להחזיר אותה לגבוה ב 15000+-
קובץ מצורף 1644
ממליץ לרשום את הערכים ותמשיך לעקוב.
בהצלחה
איתוראן,
בסה"כ מדשדשת לה במוד רגוע,
לכן כול עוד אין פריצה או שבירה של הטווח לא נוכל לדעת מה איתה.
הטווח מסומן בקו ירוק ואדום.
קובץ מצורף 1645
תודה ובהצלחה
תודה עובדיה
איפה אני מוצא את השירשור על כיל
אפשר קישור לשירשור?
כיל הוא הפוסט הרביעי מתחתינו,
http://www.s-maof.com/Forum/threads/...9B%D7%99%D7%9C
נייר חדרה ,
06-10-13
בעדכון האחרון סיימתי עם המילים האלא......
"תמיכה טובה קרובה ב 20470 . שבירתה תוביל 20000 , תמיכה ב 20470 יכול להחזיר את המחיר לקו המגמה, לא לפריצתו אלא לבדיקה בלבד.
ואכן לאחר שהמחיר מגיע לתמיכה הטובה ב 20470, הוא פותח אתמול בגפ מעלה גם מעל התמיכה הבאה ב 20770.
טכנית למרות העליות אתמול , לא נוצר שינוי במתנדי מומנטום, כך שזה אומר שהמהלך היורד עדיין לא הסתיים , ובכדי שיקרה משהו חיובי לגרף על המחיר לפרוץ את קו המגמה אשר נמצא ב 21000.
קובץ מצורף 1649
תודה ובהצלחה.
מיקרומדיק,
06-10-13
נייר נוסף שנלחם בשפלים,
כאשר לפחות כרגע יחסי הכוחות בין המוכרים לקנים ברור, והוא מופיע בגרף,
תמיכה טובה ב 146
התנגדויות ב 160- 170 ,
טכנית ה עצמה יכולה לחזור לגרף בפריצת ה 170,
קובץ מצורף 1650
תודה ובהצלחה
תודה רבה
בכייף,
אנא, תעזור לי לשמור על אופייו של הפורום לטובת כולם,
עם שאלות במקומות המיועדים .
תודה ובהצלחה
איפה הייתי אמור לשאול זאת ?
בשלושת העמודים הראשונים של הפורום, ישנם פוסטים למעל 50 מניות שונות,
ובנוסף למניות שאין להם פוסט , נעוץ הנושא ,
"שאלות ותשובות לעובדיה לוי " והוא נועד לשאלות כלליות למיניהם ובין היתר למניות שהם ללא פוסט מעצמו.
תודה ובהצלחה