מוזר שת"א מחקה כמעת את העליות בזמן שהחוזים ירוקים ודקס עולה 1.5%.
עוד פעם השחקנים?
מה האינטרס שלהם להתערב כ"כ רחוק מהפקיעה?
Printable View
מוזר שת"א מחקה כמעת את העליות בזמן שהחוזים ירוקים ודקס עולה 1.5%.
עוד פעם השחקנים?
מה האינטרס שלהם להתערב כ"כ רחוק מהפקיעה?
גם אני לא מבין.
מדד הבנקים ירוק כ2% !
אז כיצד שחקנים מווסתים?
קשה לי להאמין שזה השחקנים. זה נראה פשוט שאחרי שבירות שיאים ברצף, אנשים רוצים לראות את הכסף חוזר הבייתה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
(מה עוד שאם מאמינים שאכן שחקנים מתערבים, הרי ששחקן אמר שהם עושים זאת באמצעות הבנקים, שדווקא עולים 2%)
לא אכפת לי למה ומי משאיר אותנו למטה אבל זה בהחלט מקומם :x
אם זה מקומם או לא - זה מאוד תלוי פוזיציה :d :d :dציטוט:
פורסם במקור על ידי gdanor2
וכרגיל אף אחד לא מתיחס לנתון תביעות עבודה שאיכזב :)
______________________________________________ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
- ד"כ, זה הפוך על הפוך, כי הזיגזג רצוי למסחר תוך יומי, אז אני לא עמדתי בפיתוי של שינוי הכיוון, ואכן כי כן, קרה לי נס חנוכה של נס גדול היה פה:
ביום שלישי, 340 ש"ח, קניה P01210, בוצע
ביום רביעי, 540 ש"ח, מכירה P01210, בוצע
היום בשעה 10:27, 530 ש"ח, קניה P01220, בוצע
היום בשעה 13:29, 800 ש"ח, מכירה P01220, בוצע
היום בשעה 14:21, 800 ש"ח, קניה P01230, בוצע
היום בשעה 14:26, 1,030 ש"ח, P01230 אבל כאן זו הוראת מכירה מתמשכת, והאם היא תתבצע? ...גם אני לא יודע, אבל יש לי סבלנות עד ליום הפקיעה, תודה
לדעתי הנס האמיתי מתרחש ממש עכשיו:
ת"א +0.3% בזמן ש דקס עולה ב 1.6% וארה"ב כל המדדים מעל 1%.
לא הייתי ממה לשייך זאת לשחקנים גם בגלל מדד הבנקים, גם בגלל תא 75 גם כן לא טס וגם בגלל שאנו רחוקים מפקיעה.
היום הזה בא להראות שכמה שאנחנו חושבים שאנו מבינים - אנחנו כנראה לא רואים את כל התמונה!בקב הזה עוד יסתים באדום
קודם כל אני שמח בהצלחתך. יפה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sassi6
רק אל תסיק מזה מסקנות. יש כאן גם מידה לא מבוטלת של מזל.
כנראה שאתה צודק. האדום במרחק נגיעה. אני חושב שפשוט עת המימושים הגיעה. זה הכל.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
אני שמח שבאמצע היום יישרתי את הגרף בצד שמאל, וכיסיתי את כל הפוטים עם הגנות. אחרת כבר הטלפון מטרייד1 היה מגיע. ככה המצב לא מזיז לי יותר מדי.
- dfrog, ד"כ, יש לי שתי הפותיזות:
(1) רבים וטובים נכוו בטראומת הירידות של אתמול, והם חוששים להישאר בפוזיציה עד יום ראשון בגלל הפחד מיום שישי, אז האם הם עוברים למימושים?
(2) משקיעים כבדים, ומוסדיים, חשים שת"א25 מיצתה את גל העליות הנוכחי, והם מעדיפים יום ירוק באירופה, כדי לממש ולספק ביקושים לקונים האופטימיים, ואל תשכחו שת"א הקדימה את וול סטריט בתיקון הגדול של אפריל השנה, אז האם זה מה שיקרה בנובמבר?