מכרתי היום 2 אוכפים 1230 שקניתי ביום פקיעה כדי לנצל את סטיית התקן.
סה"כ בהפסד לא קטן. ההחלטה בדיעבד הייתה שגויה, מסתבר שס"ת יכולות לרדת גם מתחת ל 14 :d.
מסתכל על זה כשכר לימוד - מקווה לפצות עם שוקת חודשית בסוף החודש
Printable View
מכרתי היום 2 אוכפים 1230 שקניתי ביום פקיעה כדי לנצל את סטיית התקן.
סה"כ בהפסד לא קטן. ההחלטה בדיעבד הייתה שגויה, מסתבר שס"ת יכולות לרדת גם מתחת ל 14 :d.
מסתכל על זה כשכר לימוד - מקווה לפצות עם שוקת חודשית בסוף החודש
פשוט חיכית יותר מדי...ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
לידיעתכם בצט עם שחקן המליץ על 1280 כרגל עליונה-(נועז מאוד לעניות דעתי) כמו כן ציין כי אפשר לפתוח 1150 עם הגנה צמודה בתחתון.
ערב טוב לכולם,
למרות כל הדרמות והפרשנויות של שבירת שיאים, השוקת שלי מדשדשת להנאתה ושוב נשחקה במחצית. על כן נצלתי את הירידות היום וקרבתי את רגל הפוט ל - 1140, הפעם עם הגנה של 2 סטרייקים.
רגל הקול עדין נמצאת ב - 1320, סטיות התקן לא מצדיקיות מרחק שכזה, אני נשאר שם רק מתוך שמרנות. אולם יתכן מאוד שאנצל יום של עליות לקרבה לאזור 1290, הרי בכל זאת אנחנו פה לעשות כסף.
המשך דשדשוש נעים :)
ד.
חברים,
יום חמישי היום, שלושה שבועות בידיוק לפקיעה.
ליישר קו - איפה אתם עומדים עם גבולות השוקת?
אני נמצא ב 1150-1290 כאשר 1290 נשחק יפה!
1150 מדאיג קצת יותר אבל נאלצתי לפתוח כי לא היה בשר באחרים.
בוקר טוב,
אני פתוח ב: 1140-1290
יש לי עדיין יותר מ-50% בטחונות לא מנוצלים.
אני מתלבט האם לקנות עוד יחידות
גם אני מתחיל לחשוש מהרגל התחתונה
אין מה לחשוש מ 1140. כל עוד אין בעיות גאופוליטיות רצינות (איראן וחברים), 1140 בסבירות מאד נמוכה. זה לא אומר שמותר להרדם בשמירה, אבל אנחנו מאד רחוקים ממשבר שיוריד עכשיו 85 נקודות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי zeev11
לפני יומיים 1290 נחשב קצת נועז. היום 1290 נחשב קונסרבטיבי מאד. להערכתי (הלא מלומדת), שיא כל הזמנים מהווה מחסום מאד לא פשוט לחציה. כתבתי בעבר, שעל מנת לשבור את השיא, צריך עדר רציני של אנשים אופטימיים מאד, שחושבים שיוכלו לקנות במחירי שיא וגם להרוויח. ונראה לי שגם העמך שרץ לבורסה מתחיל לחשוש. מה עוד שמפמפמים אותו בתיקשורת על כמה שגבוה ומסוכן.
מכיוון שכך, אני מנסה משהו קצת שונה. אני קורה לזה הזזה בדילוגים. אני אומר מראש שזה דבר נועז. בגלל ההערכה שלי הזו (ולא בגלל תחושות בטן או כל שטות אחרת) הזזתי אתמול כמות קטנה (5 יחידות) ל 1260. זה מסוכן, אבל אני מוכן לסכן את הרווחים שלי החודש. זה לא מסכן לי את הקרן. במידה וימשיכו הירידות, אזיז עוד 5. וכן הלאה. ככל שהירידות ממשיכות, 1260 הופך לפחות מסוכן. אם עד סוף שבוע הבא, אנחנו מגיעים לאזור ה 1200, ממילא 1260 כבר יכול לאכלס בנוח את כל הצד העליון.
הרעיון אם כך הוא פשוט הזזות בחלקים. זה נותן קונטרה טובה לרגל הפוט, שכרגע עושה נזקים (על הנייר).
מכיוון שכך, אני מנסה משהו קצת שונה. אני קורה לזה הזזה בדילוגים. אני אומר מראש שזה דבר נועז. בגלל ההערכה שלי הזו (ולא בגלל תחושות בטן או כל שטות אחרת) הזזתי אתמול כמות קטנה (5 יחידות) ל 1260. זה מסוכן, אבל אני מוכן לסכן את הרווחים שלי החודש. זה לא מסכן לי את הקרן. במידה וימשיכו הירידות, אזיז עוד 5. וכן הלאה. ככל שהירידות ממשיכות, 1260 הופך לפחות מסוכן. אם עד סוף שבוע הבא, אנחנו מגיעים לאזור ה 1200, ממילא 1260 כבר יכול לאכלס בנוח את כל הצד העליון
דמי כיס,
האם דילגתה עם הגנה בסטרייק אחד או הייתה יותר אמיץ והגנתה בשני סטרייקים?
אני מוגן במרחק 3 סטרייקים. מה שאומר הפסד תיאורטי מקסימלי של 13,000 ש"ח. תיאורטי כי אני אחתוך כבר בהפסד של 4000 ש"ח. אבל אני מדגיש שוב. עשיתי את זה בכפוף להערכת שוק. לא כשיטה.
בחור אמיץ! :)