המסקנה הסופית מהניסוי שלך תהיה די ברורה. ברגע ששחקן בהעריך כיוון לא נכון והטתא לא מצליחה לכסות עלהדלתא של האסט' - האסט' ההופכית תצליח.
Printable View
המסקנה הסופית מהניסוי שלך תהיה די ברורה. ברגע ששחקן בהעריך כיוון לא נכון והטתא לא מצליחה לכסות עלהדלתא של האסט' - האסט' ההופכית תצליח.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
אין שום הגיון בכך שלקנות אופציה ולמכור אופציה הם לא הפכים בדיוק.
אילו היה כך אפשר היה לבנות אסט' בלי סיכון.[/quote]
navhmjep
מבחן ראשון, מבחן התשואה:
ניקח לדוגמה אסטרטגיה הכי פשוטה, פעולה אחת על אופציה אחת.
נניח ששחקן כתב אופציה חשופה, בתחילת החודש , בסטרייק שבכסף, סביר שהתקבול יהיה סביב 2500 ש"ח, ניצול בטחונות 14,000 ש"ח, בקיזוז תקבול = 11,500 ש"ח ניצול בטחונות נטו.
יעד תשואה 10% = 1150 ש"ח.
ואז אתה עושה הפוך, סביר שהתשלום יהיה 2500 ש"ח, בטחונות - אין כלל ניצול,
יעד התשואה שלך , 10%, אם כך = 250 ש"ח.
התוצאה, פעולות הפוכות, יעדי תשואה זהים באחוזים, אך הסכומים הנגזרים מיעדי התשואה שונים לגמרי.
האם לזה ניתן לקרוא אסטרטגיה הפוכה ?
לא יודע, למיטב הבנתי, לא, אך אשמח לכל הסבר הגיוני שינמק מדוע פעולה הפוכה, עם יעדי תשואה זהים באחוזים, נותנת תוצאה שונה בשורה תחתונה (לא שאיני יודע את ההסבר, אבל מעניין אותי מה יגידו).
וזה רק על אופציה בודדת אחת, אולם כשמתחילים לנתח אסטרטגיה, הדברים מורכבים אף יותר.
לכן, בין השאר, אני טוען כי מה שאתה עושה אינו אסטרטגיה הפוכה לאסטרטגיית שחקן, אלא משהו שונה לגמרי. יהיה אשר יהיה מה שאתה עושה בניסוי, זו בעיני פעולה שרירותית של פקודות הפוכות, ובפירוש אין זו אסטרטגיה הפוכה.
בברכה
כפי שנלעס כ"כ הרבה פעמים, התשואה החשובה היא באחוזים. אם אתה לא מרוצה מ250 שח רווח- אתה מוזמן להכפיל.
אם תכפיל פי 5, ז"א תקנה 5 אופציות חשופות על הסטרייק, זה יעלה לך 12,500 שח ויעד הרווח שלך הוא 1250. נראה יותר קרוב?
לדעתי, אם רוצים לעשות הפוך משחקן צריך למכור את האופציה ההפוכה.
לדוגמה, אם שחקן מכר קול 1200 צריך למכור פוט 1200 ואז גם בשבועות שהתטא דומיננטית תהיה תחרות שווה (בטח כבר כתבו את זה אבל לא היה לי כח לעבור על כל השרשור ולבדוק)
דבר אחרון,
לא הבנתי למה אתה שואל שאלה שאתה טוען שאתה יודע את התשובה עליה.
NAV , מה בינתיים ההצלחות שלך בשבועות 1 ו-2?
אביגדור,
זה כבר יותר לעניין,
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אביגדור1
דבר אחרון,
לא הבנתי למה אתה שואל שאלה שאתה טוען שאתה יודע את התשובה עליה. ניסוי קטן משלי , בתוך הניסוי הגדול, [/quote][/quote]
נהנתי!!!! :) :) :)
השבוע לא המשכתי בניסוי כיון שלא הייתי פנוי כאשר שחקן נתן את האסט' שלו אם כי כעת ברור שאילו הייתי עושה הייתי מפסיד .
גם האסט' של שבוע שעבר הניבה לי הפסדים.
אפשר לסכם את החודש הזה
שתי האסט' הראשונות הרויחו.
שתי האסט'האחרונות הפסידו.
בדיוק כחודש שעבר.
בשבוע הבא עקב פסח לא אוכל לבצע את הניסוי .
נתראה באסט' של 11/4
חג שמח לכולם!
אנו חוזרים מחופשת הפסח וממשיכים בניסוי .
למיטב הבנתי האסט' האחרונה שפורסמה ב28/3 הניבה עד כה הפסד למשקיעים וכדרך כל תחילת חודש באסט' מבוססת כיוון.
- ברוך השב מחופשת הפסח, כי אנחנו מחכים בכיליון עיניים להמשך הניסוי, ומה באשר לאסט' האחרונה?
- ...אז אסור לך להתיחס אליה כי היא לא כלולה בניסוי, אחרת זה לא ניסוי מדעי, ולחילופין, גם אם ההופכית הוירטואלית ברווח זה לא מספק, כי המבחן הוא: "מי תגיע ראשונה במרוץ לנקודת היציאה של +10%+?
- ולי נראה שאסטרטגיית "השחקן" תגיע ראשונה לנקודת היציאה, כי יש היום סיפוק ביקושים אשר ילך ויגדל עד לירידה, וזה בתנאי שוול סטריט לא תטרוף את הקלפים, תודה
navhmjep ניסוי מעניין אבל בחודש חודשיים לא תוכל להגיע למסקנות אני מקווה שיהיה לך כח וכסף להמשיך את הניסוי לטווח של חצי שנה ומעלה אז נראה יותר מסקנות בכל אופן ב-ה-צ-ל-ח-ה..