דמי כיס, כמה פעמים עשית את השוקת? 40, לא?
Printable View
דמי כיס, כמה פעמים עשית את השוקת? 40, לא?
כן. בדיוק.ציטוט:
פורסם במקור על ידי aviade
בינתיים התרחיש היותר גרוע מתרחש
תזוזה למעלה, ועוד בניגוד לציפיות שהיו דשדוש ו/או ירידות
אני הרמתי את הרגל התחתונה לאיזור ה P1000
שלום לכולם,
היה מעניין לקרוא את השרשור הזה.
שים לב דמי כיס כמה שילמת על השיפוץ שלא לדבר על העמלות. וכל זה בשביל להזיז סטרייק אחד. תאר לך מה היה קורה אם במהלך החודש המדד היה יורד/עולה 13%.
תחשוב על כמות השיפוצים שהיו נדרשים לך.
ל"מצע" כדי להחזיר לא עובד. כמות השיפוצים והעמלות יאכלו לך את כל הרווח, אם בכלל.
אני מסכים עם ציקו שזו לא אסטרטגיה מוצלחת. די מפתיע אותי שזה מה שמלמדים אותכם בקורס.
דרך אגב אתה עוד במצב טוב. שיפוצים בירידות עולים הרבה יותר כסף בגלל העלייה בסטייה.
מילה אישית נוספת. בדרך דומה הפסדתי את כמות הכסף הגדולה בחיי (6 ספרות). במשך מספר חודשים הייתי חוזר לאשתי ומספר לה על ה"ביטוח" שאני מספק לפראיירים. ואז קרה אותו חודש שבו היו ירידות משמעותיות ומהירות שבהן עלות השיפוצים היתה גבוהה, הבטחונות עצרו אותי מלבצע שיפוצים מהירים, סטיית התקן עלתה וההפסד היה כואב אבל לימד אותי דבר או שתיים. לעולם אני לא מתעסק עם סטרייקים רחוקים! אם כן, אז רק כדי לקנות אותם מהפראיירים האמיתיים.
שיהיה בהצלחה ותשמור על עצמך.
סביון.
כנ'ל, והרמתי את העליונה שלי ל-1180. נקווה שיהיה סופ'ש אדום בארה'ב, אחרת אולי גם זה לא יספיק...
סביון,
עם כמה בטחונות פנויים היית כשהשוק ברח לך ב 13%?
האם השוקת שלך היתה כתובה עם הגנות צמודות כמו שדמי כיס עשה?
השוקתות היו עם הגנות צמודות וכמעט כל הבטחונות הלכו על הוספת שוקתות כתובות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי צ'יצ'ו
השוקתות היו בסטרייקים קרובים יותר למדד מאלה שפה מוצעים והרווח שרציתי לקחת מכל צד היה 100 ש"ח.
אצלי הבריחה היתה פחות מ-13% אבל מספיק בשביל שאכנס להפסדים גדולים. דרך אגב המדד חזר לאחור אחרי ה"בריחה" אבל זה היה כבר מאוחר מדי עבורי וכמובן שלא ניתן לבנות על זה.
יכול להיות שאנחנו צריכים לבצע אסטרטגיה על פחות מ 30% בטחונות...
הדרך שלי "לחסוך" בעמלות היא לקרב את החלק הכתוב ב PUT בלבד, כרגע עד ל 3 סטרייקים מרחק בין כתיבה לקנייה
[quote=סביון]השוקתות היו עם הגנות צמודות וכמעט כל הבטחונות הלכו על הוספת שוקתות כתובות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי "צ'יצ'ו":3uqdf40b
השוקתות היו בסטרייקים קרובים יותר למדד מאלה שפה מוצעים והרווח שרציתי לקחת מכל צד היה 100 ש"ח.
אצלי הבריחה היתה פחות מ-13% אבל מספיק בשביל שאכנס להפסדים גדולים. דרך אגב המדד חזר לאחור אחרי ה"בריחה" אבל זה היה כבר מאוחר מדי עבורי וכמובן שלא ניתן לבנות על זה.[/quote:3uqdf40b]
יכול להיות שהטעות שלנו היתה בכך שנכנסנו מוקדם מדי לפוזיציה ?
יש בהחלט מצב... אע"פ שאני חושב שאנחנו יחסית במצב קיצוני.
עלייה של יותר מ 4% (1070=>1115)
מה שאני עשיתי זה מיהרתי להרים את הרגל של ה PUT
מקווה שלא מיהרתי מדי... ימים יגידו :roll:
צריך לראותבאמת באופן סטטיסטי אם הימים הראשונים של החודש תנודתיים
אם כן, צריך לבצע את האסטרטגיית שוקת מאוחר יותר בחודש
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74