-
1 קבצים מצורפים)
בזן,
עדכון ל 28-8-14
אתמול כתבתי שהיעד הנראה כרגע הוא 120 , וזה נכתב כאשר המחיר היה ב 114, עקב הסגירה החזקה, אני חייב לשנות את היעד האפשרי ל 126 לסבב זה.
ז"א , היא יכולה לעצור ב 120 , אבל בהחלט יכולה גם להמשיך ל 126 , מה שאתמול לא נראה שתגיע לשם.
קובץ מצורף 4797
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
בזן,
עדכון לסופ"ש, 29-8-14
נכון שהוצאתי עדכון נוסף על כן אפשרות להגעה ל 126, אבל הקונים לא מספיק נחרצים ! וחבל לאבד מומנטום חיובי , כי פעמיים צל עליון בקרבת ה 120 מתחיל להיות לא טוב להמשך.
על כן הבטוח ביותר כאן הוא גרה ודי צמודה...
פריצה של ה 120 = 126 בדרך.
שבירה של 118 עם סגירה = 110 בדרך
קובץ מצורף 4812
תודה ובהצלחה
-
עובדיה שלום
מה גרם לך לשנות את דעתך ביום רביעי עם הסגירה שהיעד הוא 126
יש לציין כי בסגירה של יום רביעי המניה סגרה כבר 5 ימים מעל הבולינגר
וכעת כבר 6 ימים
תודה מראש
אייל
-
היי אייל,
כול עינין היעדים הוא בעצם יחס בין המחיר + מתנדי מומנטום במצב נובחי+ עלייה יומית + כמה חסר לכניסה לקניות יתר. = יעדים
כך שכאשר המחיר היה ב 114 , היה מקום מסויים עוד לעליות , אבל כאשר המחיר עלה באותו יום לסגירה ב 117 המתנדים נשארו באותו מקום על כן ניתן לגזור מכך שיש מקום עוד לעליות.
אבל כאשר במשך יומיים המחיר מתנגד באותו מקום עם צל עליון , אזי ההסתכלות היא כבר אחרת
מקווה שהסברתי
באם לא אז אתה מוזמן
תודה
-
1 קבצים מצורפים)
בזן,
עדכון ל 1-9-14
יפה מאוד ! לגרף, למומנטום החיובי, ולפריצות ההתנגדויות...
על כן החשש ( החיובי יש לומר ) שהמחיר בדרך ל 126 , מסתבר עד עכשיו כנכון , אבל גם באם המחיר יעשה את דרכו לשם, יותר מזה אני לא רואה כרגע אפשרות להגעה.
על כן נמתין בסבלנות ל 126.
כול ירידה עם סגירה מחר מתחת ל 120 = לא טוב ,ואין 126. אלא צהלך יורד ל 108.
קובץ מצורף 4842
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
בזן,
עדכון ל 1-9-14 1008H
המחיר פותח כצפוי בעליות נוספות וגם עם גפ מעלה , מה שבינתיים מחזק את רצון הקונים להיכנס מהר., ושהם מוכנים להיכנס במחירים עולים.
עד עכשיו הראייה של העברת היעד מ 120 ל 126, עקב מצבם של המתנדים הייתה מאוד נכונה.
ועל כן יש לבחון את הגרף בהגיעו לשם, כאשר כרגע ה 126 = TAKE PROFIT ,
קובץ מצורף 4847
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
בזן,
עדכון ל 2-9-14
מבחינתי המחיר הגיע ליעדו , כאשר עד הסגירה הוא סוגר ב 126.8 שזו ההתנגדות במדויק
מרגע זה רמת הסיכון עולה על רמת הסיכוי.
הצפי שלי למחר בגרף זה הוא הליכה ימינה עם ירידות מסוימות, כאשר אני כרגע לא רואה פריצה, ובצהריים כבר כתבתי שזו יציאה בערך זה
קובץ מצורף 4853
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
בזן,
עדכון ל 2-9-14 1500H
למרות העלייה של כ חצי אחוז היום, אני נשאר באותה דעה שהמחיר צפוי לרדת , ולא להמשיך מעלה , או לחילופין ללכת ימינה כפי שכבר עדכנתי אתמול , אבל בכול מקרה ללא עליות משמעותיות.
קובץ מצורף 4857
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
בזן,
עדכון ל 3-9-14 1020H
פתיחת המסחר בהחלט מאפיינת את העדכונים שיצאו כול השבוע כולל סופ"ש
המוכרים היו צפויים להיכנס ואכן נכנסו בלי שום בעייה.
אני חייב לציין ולחזק את העדכונים שהוצאתי !
פני הגרף למימוש כאשר מיד לאחר הפתיחה המחיר כבר ירד ל 124.4 בנמוך,
איני יודע איכן יסתיים המסחר כמובן , ( אני לא נביא ) אבל זה שהצפי שלילי זה ברור, היום מחר ובימים הקרובים.
כאשר כול צמצום מעלה מה האדום הנוכחי = רק דוחה את הירידות ולא מבטל.
קובץ מצורף 4863
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
בזן ,
עדכון ל 4-9-14, 1005H
את כול המהלך של בזן לווינו כאן בפורום , כמו מניות אחרות, העליות היו מרשימות , וגם המימוש שכבר הגי , אני מתריע כבר כ שבוע, ובדיוק מה 126.
המחיר צפוי לשבור את ה 120 , ולאחר הסגירה היום ניתן יהיה להבין עד איכן הירידות וחזרה לעליות , על כן נעדכן בסופ"ש,
קובץ מצורף 4876
תודה ובהצלחה