שבוע טוב עובדיה! דעתך על דלק קבוצה,(מחזיק.) תודה גדולה
Printable View
שבוע טוב עובדיה! דעתך על דלק קבוצה,(מחזיק.) תודה גדולה
בוקר טוב , ושבוע טוב , דלק קבוצה , אתחיל ברשותך מהגרף השבועי, והוא נראה " רע " 2 מתנדי מגמה ו 3 מומנטום , רק החלו את האיתות מטה שלהם, כך שעל פי הגרף השבועי, המחיר צפוי להמשיך עוד מטה ולא מאט . גרף יומי, כבר מבקש תיקון מעלה , אבל רק תיקון, , אני לא רואה את המנייה פורצת למחירים חדשים בקרוב, אלאל באם יש משהו פונד מאוד חיובי בקנה ! על כן מתנדים יומיים שנמצאים במכירות יתר, אמורים מהר מאוד לתקן מעלה, ,תמיכה קרובה , ב 94000 , שהוא מין נקודת ציר , התנגדות קרובה ב 96000 , מאריך שהתיקון כשיתחיל , לא יעבור את ה 100000, ומעלה,. תודה ובהצלחה
תודה לך עובדיה
בשמחה רבה , ותודה לך, כי בזכות שאלתך הוצאתי גם סקירה רחבה יותר, נע להעדכן.
בהצלחה
היי עובדיה ,
מה דעתך לגבי קמהדע - מחזיק ותוהה מתי לממש .
כמו כן , ראיתי את שכתבת על אלביט מערכות , האם אתה סבור כי עדיין תמשיך לרדת על פי הטכני(היום בשער 15170) ?
לגבי קמהדע, , היום המחיר כבר הגיעה למקום שהמוכרים צריכים לחזור למסחר עקב הגעה מלמטה אל קו מגמה עולה, ובינתיים זה מוכיח את עצמו, המשל עליות בקמה דע , רק בפריצת קו זה שנמצא ב 4250 , על פי מצבם של מתנדי מומנטום , אין היום פריצה צפוייה.
לגבי אלביט מערכות : בסיכום של הסקירה כתבתי בצורה ברורה , שאני לא צופה המשך ירידות עד אשר יתקיים תיקון עולה , וזה בדיוק מה ש מתחיל לקראת כרגע, אבל בתום התיקון העולה אני כן צופה המשך ירידות כאשר 14800 --- 14400 , צפויות להיבדק כתמיכות בשלב זה, בהצלחה
תודה עובדיה :-)
עזרת לי .
רמון
בכייף, ובהצלחה בהמשך.
בוקר טוב עובדיה,
תוכל בבקשה לחוות דעתך על כניסה למניית בנק הפועלים כעת? תודה רבה!!!