באמת כתבתי היום קצת P1050.
הצלחתי לעשות את זה כשהיה ירידות.
Printable View
באמת כתבתי היום קצת P1050.
הצלחתי לעשות את זה כשהיה ירידות.
מכירת ה P1050 מהבוקר, הוכיחה עצמה כקונטרה טובה לעליות היום.
בסך הכל, השוקת שלי היום הפסידה סכום זניח.
מעניין היה לראות שהטתא בכלל לא באה לידי ביטוי בסוף המסחר. לא פוטים ולא קולים זזו. השחיקה תעבוד בוויקאנד.
כרגע, ארה"ב מתפרעת לה כלפי מעלה. אבל אם לוקחים בחשבון שאתמול היו ירידות של 1.5%, אז למעשה יש עליות קלות היום. מה שיקבע עבור יום ראשון שלנו, זה מה שיהיה בארה"ב מחר.
למעשה, כמחזיק שוקת רחבה, אין לי שום מתח. למטה אני נמצא בהרבה 1040 ובקצת 1050. צריך אסון די משמעותי על מנת שאלו לא יהפכו לאבק עד הפקיעה.
למעלה אני נמצא ב 1160. יש לי קמצוץ 1150 שפתחתי בשביל הטעם. אבל זה לא ממש חלק מהשוקת. עם כל האופוריה והכל, צריך ישפריץ נפט מכל חור על מנת שנגיע לאזור הזה.
אני מתכנן שבוע הבא להתחיל לפזול לאוגוסט. אם יש ביטחונות שנותנים 10 ש"ח, עדיף להזיז אותם כבר לאוגוסט. אבל זו רק מחשבה.
מה הכוונה ביטחונות שנותנים 10 ש"ח?ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
הכוונה היא : השקעה של כסף { ביטחונות } שברגע זה יכולים לתת בפקיעה 10 שקלים .
נניח הכתיבה שלי שווה 50 ש"ח והקנייה שלי{ההגנה} 40 ש"ח :
- אם אני מחליט לסגור, זאת אומרת שהשקעתי 10 שקלים { קונה ב-50 ומוכר ב-40} , אבל פיניתי לעצמי בטחונות שאיתם אפשר לעשות הרבה דברים אחרים .
- אם אני מחליט להישאר לפקיעה וצדקתי { המדד לא הגיע לכתיבה שלי..} יוצא שהרווחתי את ה-10 שקלים האלה שהרי מכרתי למשהו ב-50 והשקעתי רק 40 {על הגנה..}.אמנם שוב בשביל אותם 10 שקלים השכבתי ביטחונות .
מה מבין 2 האפשרויות כדאי יותר ?
אין תשובהחד משמעית.. , דמי כיס כהודעתו נטה לאפשרות הראשונה .*
כאשר מגיעים לאופציות הכל כך נמוכות יש לקחת בחשבון:ציטוט:
פורסם במקור על ידי offir
א. קניה ומכירה של האופציות עולה כ-4-5 ש"ח
ב. מה שמוצג כמחיר אחרון לא תמיד ניתן למימוש גם בקניה וגם במכירה
ג. צריכים לזכור את היתרון של 0 סיכון כאשר יצאנו מהשוקת, והשקט שבו מצויים שזה לבדו נכס יקר.
ד. צריכים לבדוק אם יש משהו אחר לעשות עם הכסף.
תודה על ההסבר!ציטוט:
פורסם במקור על ידי offir
אז נניח פינית ביטחונות, למה לכתוב על אוגוסט? הכתיבות עדיין לא סחירות שם ויש plenty of time עד הפקיעה...
כתיבות מאד רחוקות באוגוסט, יכולות להישחק יפה מאד כבר בשבוע הבא.ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
מי שניצל למשל את גל העליות שהיה בתחילת שבוע הפקיעה של יוני, ומכר קולים יולי מאד רחוקים (באזור ה 1240-1260), היה יכול לקבל עליהם 40 עד 50 ש"ח ליחידה, והם נמחקו עוד באותו השבוע.
מבחינת הבטיחות, אין מה להשוות קולים רחוקים של עוד חודש, מאשר קולים קרובים באותו מחיר של האופציות שפוקעות השבוע.
בוקר טוב לכולם
האם לדעתכם כדי להכנס לפקיעה עם 3 קולים כתובים 1150 ועוד 25 1160 מתוך הנחה שהשחקנים ישמרו על השוק באזור 1120-1130 ולא נראה סקויז מטורף בכל מקרה עם יהיה סקויז האם נכון להניח שבשבוע פקיה הגלגול יהיה סטקרייק אחד למעלה,כלומר לאזור 1140-1159?
נראה שרק אתה תצטרך לקחת אחריות על החלטה כזו.ציטוט:
פורסם במקור על ידי עמיחי
אבל לאחר יום שני כאשר נראה מה קורה בארה"ב ומה קורה כאן עםטבע ועם הדו"ח שלה ביום שני נהיה יותר חכמים (אולי).
בכל מקרה שחקן הודיע שישתדל להיות אתנו היום
חברים יקרים,
פיספסתי את הצאט עם שחקן.
מישהו יכול לעדכן אותי לגבי הערכות השחקן על הפקיעה הקרובה?
גבולות, סיכוי לאי עמידה בגבולות.
פרסמו בראשיציטוט:
פורסם במקור על ידי biavi1
יש שרשור עם הצ'טציטוט:
פורסם במקור על ידי biavi1
אני כתוב ב 1160, יכול לסגור היום ללא הפסד (הפסד עמלות בלבד).
אם אני זוכר טוב אז לפי שחקן אפילו 1150 אמור להיות בטוח, מצד שני תמיד יש הפתעות.
מה דעתכם?
לא יודע. אני לא ממהר לסגור עדיין 1160.
סגרתי בזמנו חלק כאשר היה מאד זול. עכשיו די יקר. ויש מצב להישחקות.
צריך לזכור שאנחנו (שוב) אחרי רצף די גדול של עליות. עליות לא נמשכות לנצח.
אבל זה הימור מסויים.
הפסד ירשם רק בפקיעה מעל 1160 וזה הימור יחסית סביר, הבעיה שעלולה להווצר לי בעית בטחונות. בנתיים מחכה.
סגירות ענק היום ב P1070. אלפי אופציות לקניה ומכירה. 5% מהמדד.
בניסיונות לסחוט את המיץ שנשאר מהחודש, העברתי חלק ל 1070 מוגן 1040.
השוקת שלי המשיכה לצעוד היום בכיוון הנכון.
נקווה לעוד 3 ימים (+ בוקר) מהסוג שלא קורה בהם כלום, ויסתיים לו חודש חביב.
צריך להחזיק אצבעות שלא יקרה שום דבר מטורף.
סגרתי היום 1150 חלק בהפסד (בבוקר) וחלק ברווח (בסוף היום). סה"כ רוצה לישון טוב בלילה.
מחר יש דקס וחוזים ומי יודע איך יגיב העדר.... (וטבע עוד עלולה לתקן...)
סה"כ חודש לא מוצלח בגלל סטיה שלי מהכללים שלי אבל לא נורא.
כמוך גם אני כנראה אסכם חודש לא מוצלח, כתוצאה מסטיה מהכללים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
אני מאמין שזה נבע בעיקר מכול הרעש שאנו סופגים מהאתרים הכלכליים השונים, מה שיצר אצלי פחד עז לפתוח כמו שצריך את הצד של הפוטים. בתור אנשי שוקת אנו צריכים להצמד לכללים ולהסתכל רק על המחירים, הרי הם מגלמים הכול.
חודש הבא בתנאי שלא אחליט לצאת לפגרת קיץ קטנה, אני בהחלט מתכוון להתנתק מהתקשורת. סימולציה בדיעבד של החודש האחרון היתה מניבה רווח נאה.
המשך שבוע רגוע :)
ד.
המדד נדבק לו לאזור.
וכמו שדן מנו אמר בהישרדות: "זה טוב לי, זה טוב לי" :d
האופציות הרחוקות, כגון C1160 מתפרקות להן.
גם C1150 ניראית חיוורת מאד, כאופציה שגורלה נחרץ.
P1070, מנסה לתת פייט, אבל בהצלחה מוגבלת מאד.
אני בספק רב אם אבצע עוד הזזה. טוב לי פקיעה רגועה. הרווח החודש לא מסנוור, אבל בהחלט מכובד. יגיע ל 5% אחרי מיסים ועמלות (חמסה חמסה, טפו טפו טפו, בלי עיין הרע, לולולולולולו, רבי שימעון בר יוחאי, נ נח נחמן מאומן).
עוד יום מצויין עבר על כוחותנו.
צריך להחזיק מעמד עוד קצת.
אירופה כרגע רגועה. ארה"ב מנמנמת.
שרק ימשיך ככה.
מקווה שאין מתנגדים.
אז זהו שנתון קטן על בכירות בתים העיר את השוורים בוול...ציטוט:
שמח שסגרתי 1150. אני אשן טוב עד ליום חמישי
מעניין לראות מה תהיה (ואם תהיה) התגובה להעלאת הריבית.
למעשה, אי אפשר יהיה ממש לדעת. קשה לשייך את התנהגות השוק דווקא לזה.
אני חושב שהגיע הזמן לסיכומים.
אמנם הפקיעה מחר, אבל אין הרבה סיכוי ליציאה מהגבולות.
היה חודש לא פשוט. התחיל בירידה לא קטנה, וכבר היינו כולנו בטוחים ש 1000 לא רחוק, ובסופו של דבר הנה אנחנו די למעלה.
עוד אפשר ללמוד ולראות (שוב), שכל ענייני המגדלים ומפת הפוזיציות, זה נחמד ולא יותר. עם כל הכבוד לשחקנים, הכוח של הם מוגבל, והם לא יכולים לעשות בשוק כל מה שהם רוצים. פקיעה ב 1130 יכולה להיות אסון לא קטן מבחינתם, וזה בסך הכל עוד 7 נקודות למעלה.
אני הגעתי ל 5% חודשי, שזה כמובן חלום רטוב של כל משקיע, שכן זה 5% על כל הביטחונות.
דברים שיכלו ללכת יותר טוב:
-פיספסתי רווחים פוטנציאליים, כשלא פתחתי על ההתחלה בצד העליון.
-כשכבר פתחתי, זה היה (חלקית) ב 1150. זו לא הייתה טעות. זה היה כשהמדד היה סביב 1060 והסנטימנט דיבר ירידות. אבל זה דרש הרחקה באיזה שלב - מה שהוריד רווחים. כאן אין הרבה מה לעשות. זו האסטרטגיה, וצריך לחיות עם זה.
תופעה מעניינת: מפעם לפעם אני הופך ליותר שמרני בשבוע הפקיעה. אם פעם נכנסתי לפקיעה עם מרחק של 25 נקודות בלי בעיות, היום אני מרגיש טוב עם 40. אולי זה מהחוויה של מאי. אבל יש בזה גם כיף מסויים. כולם נלחצים מעוד נקודה/פחות נקודה, ולי לא ממש משנה.
מבט לאוגוסט אומר שיהיה קשה להוציא כסף. סטיות התקן בריצפה. צריך יהיה לריב על מחירים, לכתוב הרבה, ולהשתדל לא להגיע להרחקות, כי גם ככה אין הרבה בשר. אם נגיע ל 4% זה יהיה בסדר גמור בשביל חודש שחון כזה.
שלום דמי כיס, חשבתי כבר ששכחת מהשוקת/שירשור שלך :) .ציטוט:
לדעתי בפקיעה 1110-1130 לא יהיה שום אסון לשחקנים,
וב-1120 (המדד עכשיו) זה ממש חלום שלהם.
וגם שלי :d
אכן חודש לא פשוט... בסופו של עניין אסגור על כ 6% רווח (על כל הבטחונות) לאחר עמלות ומיסים- לא רע, יכול היה היות יותר טוב אם לא הייתי נלחץ בשבוע שעבר עם הזזה של C1140 סטרייק אחד למעלה שהיה יכול להביא אותי אל מעל 10% רווח.
אוגוסט בהחלט נראה בעייתי מבחינת סטיות התקן והתקבולים הנלווים, אבל נראה כעוד חודש של דשדוש, שמיטיב עם כותבי השקתות -- רצוי לשמור את תאוות הבצע תחת שליטה ולא לקחת סיכונים מיותרים.
6% זה יפה מאד.
מעניין אם תשחזר כאן את ההתנהלות שלך החודש.
אני בספק לגבי שחזור...
וכאןבאמת יש משקל למשמעת העצמית והשליטה בתאוות הבצע. עם סטיות שכאלו הפיתוי לכתוב קרוב גדול מאוד.
אני מאמין ש- 3% די ריאלי למצב הנוכחי (ואיכות שינה סבירה במהלך החודש- מספיקה לי ההתמודדות עם החום והלחות. :)
מבחינתי חודש מאוד מוצלח מבחינת שוקת רחבה
התחלתי עם כתיבות בצד העליון של 1180 והתקדמתי עד ל 1150
מלמטה התחלתי עם כתיבות ב 950 והתקדמתי עד 1070
באמצע נסעתי לגאורגיה בלב שקט ומנותק מהאינטרנט.
סה"כ לדעתי עשיתי משהוא קרוב ל 10% חודשי
בברכה
Long
1150 לא היה לך קרוב מדי?ציטוט:
פורסם במקור על ידי Long
מתי עברת לשם?
יש כבר 10%רווח. מי הבא בתור? נא לא להצטופף ולשמור על הסדר.
אני הבאה בתור....
כן עשיתי שוקת החודש, גם אוכף (לא הייתי בטוחה מאיפא יבוא הכסף)
הפעם היתה שוקת אלגנטית במיוחד, כי נכנסתי בשבועיים האחרונים של החודש, מה שאומר שלא עבדתי קשה.
בנוסף, רב הזמן ישנתי רגוע, לא הייתי לצד השחקנים אלא תמיד אבל תמיד הצצתי מאחורי גבם, למרות זאת קצת דאגתי מהגבול העליון (מהכתיבה על 1140).
תוצאות - 10.9% לאחר עמלות ולפני מס. 8-)
מצד אחד, כל הכבוד. רווח פנומנלי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
מצד שני נועז מאד מאד. אני הסתכלתי עקום לפעמים על 1160. אני בטוח שכשהמדד גירד את 1128, היה מאד לא נעים להיות ב 1140.
אני רק רוצה לעדכן שב8.7, כשהמדד היה בערך 1090, פתחתי יחידה אחת של "שוקת אלימה" - 1080-1120 הגנות צמודות, כדי לבחון רווח של אסט' כזו לעומת שוקת רחבה.
התקבול הראשוני היה 490 שח, כך שהפסד מקסימלי = 510 שח.
לא נגעתי באסט' כל החודש (האמת - שכחתי ממנה לחלוטין :d ), ואתמול בסגירה סגרתי אותה ברווח של 17% אחרי עמלות ומסים.
לו הייתי מתייחס אליה טיפה יותר, ונזכר לקרב את הפוטים, הייתי מעלה את הרווח בעוד כמה %.
כמובן שקל "לשכוח" מאסט' שיש לך כשבוצעה יחידה אחת וכל מה שאתה עלול להפסיד זה 500 שח, אבל אני בהחלט מתכוון להוסיף את הסוג הזה של השוקת לארסנל האסט' החודשיות.
ניר, כמה השקעת בפרפרים?
ביטחת גם את 1110?
כן ריקי, היו לי מעט פרפרים על 1110, אבל העיקר על 1120 בסופו של דבר.
לקחתי בפקיעה 4.5K, והחודש - בניגוד לחודשים קודמים -התחלתי לאסוף פרפרים רחבים כבר מהיום. העלות שלהם (אם לא הייתי עובד על תנועות מדד) היא נמוכה מאוד (80 שח לפרפר צמוד), וע"י תנועות לא היסטריות כבר הצלחתי לארגן אחלה פרפרים לאוגוסט בתקבול חיובי. והיד עוד נטויה...
הי גומר.
ניסיתי גם את עניין צייד הפרפרים שלך.
זה לא פשוט בכלל. אם רוצים כרטיס הגרלה בחינם, צריך הרבה מזל.
הצלחתי פעם אחד לקבל כרטיס הגרלה (פרפר) בעלות של 40 ש"ח.
בפעם השניה, המדד ברח לי. עלה לי כרטיס ההגרלה 300 ש"ח. ממש לא שווה.
זה מזכיר לי יותר מדי את ההימורים הפרועים מהצ'ט.
אני, שבחיים לא ממלא לוטו שמוטו ושאר הקישקושים, פתאום השקעתי 340 ש"ח בשני כרטיסי הגרלה על מדד 1120 בפקיעה.
זה מסוג הדברים שתמיד מישהו אחר מצליח...
בדיוק מה שקרה לי בחודש שעבר :d . המדד ברח לכיוון השני והפסדתי כמה מאות...ציטוט:
היי גומר,ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
סיכמנו כבר מזמן שהכל מגולם במחיר.
זה שפרפר צמוד עולה היום רק 80 ש"ח אולי מצביע על כך שהסיכוי בתחילת החודש שהפרפר ישלם הוא נמוך ביותר, לא?
חוץ מזה אפשר להסתכל על פרפר כזה בצורה אחרת קצת - הרי זה בעצם אוכף עם הגנה צמודה שהתקבול עבורו הוא 920 ש"ח על 1000 ש"ח בטחונות.
פרפרים מאוד יעילים לקראת הפקיעה שכבר יודעים פחות או יותר את איזור הפקיעה ולכן גם עולים יותר (במחירי השוק כמובן).
אני מסכים עמכם חברים - מדובר בהימור כפול, גם על טווח הפקיעה ובעיקר על כיוון המדד בזמן הקרוב.
לא כל הפרפרים מצליחים לי בתקבול חיובי או 0, אבל בסופו של דבר מבחן התוצאה עומד עדיין על רווחים נאים ב2 הפקיעות האחרונות.
לא ממליץ לאף אחד, רק משתף.ואגב, הפרפרים שאני אוסף בשלב הזה של החודש הם פרפרים רחבים על שמגדילים את טווח הרווח על פני 3 סטרייקים.