ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
טבעירדה 2.6% כניראה בגלל זה.
Printable View
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
טבעירדה 2.6% כניראה בגלל זה.
היום רואים כבר קצת עליה בסטיית התקן. מה שמסביר את עליית המחירים של הפוטים הזולים. סטיית התקן מגיעה לאזור ה 15.5%. מה שמעיד על עצבנות כלשהי. בטח שילוב של סיחרור גבהים עם אפקט ברננקי. וגם לא יודעים איך לאכול את הבחירות. האם זה טוב או רע.
צהריים טובים לכל החברים. אני בינתיים במצב של המתנה,
מתכוון לפתוח את השוקת מחר. לאחר שברננקי ינאום ותוצאות הבחירות יחלחלו לוול, יש מצב שנראה תנועה ברורה לאחד הכיוונים...
גם אני ממתין למחר.
יש תחושה שכולם ממתינים.
שוקל לקנות אוכף ליום אחד ,בסוף היום עד מחר.
האם ראיתם פעם שלאחר נאום ברננקי לא היו עליות (פרט לפעם אחת שאז היו עליות לפני הנאום)?
יש לו אינטרס מובהק לשמור על השוק.
אבל לא תמיד זה יכול להחזיק ליותר ממס' ימים.
בכל מקרה גם אני חש חוסר בהירות בשוק.(למרות סטיית התקן הנמוכה)
טוב, יכול להיות שלקחתי סיכון היום, אבל נפתחה רגל הפוט 1140 מוגן ב 1120.
שיהיה בהצלחה!
ל-1140 אתה קורא סיכון?
מרחק של 10.7% ?
אני כתוב ס-1180 עם הגנה צמודה ודי רגוע. (היום קצת לחץ, אבל לא נורא)
אם היה מרחק כזה בקולים הייתי פותח, אבל יש לכל היותר אפשרות לפתוח במרווח של 40 ש"ח ב-1340 , וגם זה רק בבקר , עכשיו כבר אי אפשר- מרחק של פחות מ-6%
אני לא פתחתי כלל את רגל הקול.(אולי הייתי צריך ב-1277 או פתוחים ב-30 ש"ח ב1400)?
אתמול, למי שהיה מעוף מחשבתי, היה יכול לעשות כמה בוחטות יפות (אי אפשר להשתחרר מחוכמת הבדיעבד הזו... )
היו גם ירידות, וגם סטיית התקן עברה את ה 18%. לשימחתי, לא הייתי באותו זמן מול המחשב, אז לא יכולתי לעשות לעצמי נזקים :)
היום הכל חזר (כמעט) לקדמותו. גם גובה המדד וגם הסטיה, שחזרה להיות באזור ה 15.7%. מה שאומר שרמת החששות שהיו מהבחירות ומתוכנית ברננקי ירדה.
מכרתי קצת פוטים חשופים ב1090 ב55 ש"ח.
הקפיצה בסטייה קצת הלחיצה מלכתוב יותר קרוב ובכמויות גדולות יותר
לך תדע אולי יוצא לדרך תיקון.
אין לדעת.
אני ניצלתי את ה"חנינה" היום, ועברתי להגנה מלאה בצד שלה פוטים בעלות סבירה מאד. בהחלט יכולות להיות עוד ירידות. ולמרות שאני לא חושב שנרד מתחת ל 1200, עדיין הביטחונות יכולים להציק. אז עכשיו יותר טוב.
בצד של הקולים, אני שוקל לעבור בכמות קטנה ל 1350. פשוט אני חושב שהימים של הראלי המטורף עברו. אולי יהיו עליות אבל לא קיצוני.
אני רואה היום שוב, כמה שנכון לא להתעסק עם מסחר תוך יומי. כבר הייתה לי הרגשה שהעליות של היום בדרך להימחק. ככה זה נראה. ופתאום שוב השוק שינה כיוון.