אני מסטול... שכחתי לרגע שאם מרווחים 2 סטרייקים זה אומר פי 2 פחות בעמלות.
צודקים. תודה.
Printable View
אני מסטול... שכחתי לרגע שאם מרווחים 2 סטרייקים זה אומר פי 2 פחות בעמלות.
צודקים. תודה.
סגרתי היום את 1220 מוגן 1240 בעלות של 10 ש"ח ליחידה.
לא פותח עדיין במקום. ממתין.
מצב נוכחי:
25% 950-940. 50 שח ליח'
6% ( :d לא הספקתי לבצע יותר לפני הירידות) 1200-1210. 50 שח ליח'
בינתיים בדיוק 5%.
עוד יתרונות בפתיחה עם הגנה במרחק של שני סטרייקים זה שבמידה וצריך להתגלגל לאחור אפשר לגלגל את החלק המכור של הרגל סטריק אחת ללא צורך בגלגול החלק הקנוי של הרגל-- חסכון בעמלות.
בנוסף, עם הצמצום להגנה של סטרייק אחד יש ירידה בהיקף הבטחונות הנדרשים כלומר אפשר להכפיל את כמות היחידות בקלות...
הצלחתי לתפוס את חלקיק הרגע שהיינו בעליות היום, ולפתוח
1200 - 1170 ולקבל 80 ש"ח ליחידה. (2.6% תשואה).
מתישהו הירידות צריכות להיפסק. השוק לא יכול רק לרדת. צריכה להיות פה ושם הפוגה. ככל שרצף הירידות משמעותי יותר, ככה ההפוגה עשויה תנודתית יותר. מקווה לתפוס את התנודה הזו על מנת להשלים פתיחה למעלה.
רגע, אם אתה צופה קפיצה למעלה - למה לא לחכות קצת עם הקולים ?
גם אם צופים איזשהי תנועה למעלה - לא ניתן לדעת מתי היא תהיה ואחרי שנרד לאיזה מדד.
אם נשאר ברמות נוכחיות (1060-1080) כמה ימים, נראה שאפילו 1170 יצא מהמשחק ולכן יש היגיון בלנסות לקחת קצת כסף משם.
כרגע אני עדיין בהמתנה בצד הקולים (בקושי פתוח שם), אבל לא לאורך זמן. עד אמצע-סוף שבוע הבא אני מקווה לפתוח לפחות 50% בצד הזה שהולך ונשחק כל יום.
כעיקרון אתה צודק. אבל כבר צריך שיהיה משהו. לכן אני פותח די רחוק (1070 שלושה שבועות לפקיעה זה בהחלט רחוק), וגם לא באופן מלא.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
כמו כן, שיחקתי קצת על תנודה יומית על מנת לפתוח יותר טוב.
כבר קניתי את ההגנה של 1200 כשהיה ממש למטה, ואני ממתין לראות אם נעבור לעליות, על מנת למכור את 1170.
נכון, יש כאן סיכון מסויים. אבל גם זה לקח רציני ממאי. לא לעבוד בחוסר סבלנות, וגם סיכון שערכו ברור מראש, זה הרבה יותר טוב מאשר הסיכונים שלקחתי במאי. למשל אם לא יצליח לי, ויהיו ירידות ו 1200 ישחק. תמיד אני יכול למכור את 1170 יותר בזול. זה סיכון מסוג "הקטנת רווח" ולא מסוג "הפסד".
והנה תוך כדי כתיבת ההודעה, עברנו לעליות. ואני ראשון בתור במחיר שרציתי ל 1170. מקווה שיתפוס (נתתי את ההוראה לפני שעות).
גומר מה הכוונה פתיחה של 50%??
ספציפית אני עוד לא פתחתי 50%, אלא 25% בצד הפוטים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי yoavz
הכוונה היא שכמות היחידות שכתבתי/קניתי מנצלת 25% מהבטחונות שברשותי. (נניח יש לי 100K בטחונות, כתבתי 25 יח' עם הגנה צמודה).