חס וחלילה. מי נפגע? הכל בסדרציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
התכוונתי שדעתך שווה בחשיבותה לדעה שלי. רובנו חדשים ומחפשים את דרכנו בעולם האופציות.
Printable View
חס וחלילה. מי נפגע? הכל בסדרציטוט:
התכוונתי שדעתך שווה בחשיבותה לדעה שלי. רובנו חדשים ומחפשים את דרכנו בעולם האופציות.
אז סבבי בבי :-)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
בוקר טוב דמי כיס
אשמח לשמוע את מה אתה מתכנן לתקן היום ואיך...
יום טוב ואדום לנו
:P
הראל
הי.ציטוט:
כפי שזה נראה, גבול הגיזרה למעלה נפרץ. קיבל את כל הצ'אנס לתקן לבד, אבל זה לא הולך.
אף אחד לא מבטיח לנו שלא התחלנו מרוץ מטורף לכיוון ה 1200. מצד שני, אחרי כזה צבר עליות, צריך להזהר גם מהרבה ירידות.
אחד הכללים שלי, הוא לא לעשות שום דבר בדחיפות בבוקר. נראה מה קורה לקראת הצהריים. ולפי זה אקבל את ההחלטה.
מסכים איתך לגמרי. רק אחה"צ צריך לקבל החלטות.
כנראה שאצטרך להמשיך בתיקונים שהתחלתי לפני יומיים
אשמח לשמוע עדכונים בהמשך היום ממך
ציטוט:
כרגע אני בתהליך של הזזת הרגל התחתונה. זאת משום שאני מעריך שבתוך יומי, הסיכוי לירידה גבוה מהסיכוי לעליה.
אני מתכוון להזיז את הרגל התחתונה ל 980. מכיוון שהעמלות הופכות לעניין רלוונטי בכמויות האופציות הללו, אני די מתעקש על המחירים, והתהליך יכול לקחת כל היום.
לגבי הרגל העליונה, יש לי הרגשה שצריך יהיה להתפשר.
למעשה, לפי התוכנית, צריך לעלות ל 1200. עליה זו מאד יקרה, כי היא מכתיבה הזזה של כל הצד העליון, והעמלות כבר הופכות למשמעותיות.
כנראה אני אזיז מ 1180 ל 1190, ללא הגדלת כמויות וללא הזזת ההגנה. העלות היא 2000 ש"ח. הזזת הרגל התחתונה אמורה להכניס 2000-2200 ש"ח. נוסיף לכך את העובדה שעליות לא יכולות להמשך לנצח.
הביטחונות ירדו (קרוב רגל עליונה להגנות), מה שיאפשר יותר מאוחר, לבצע עוד קצת מכירות, בנחת.
דמי כיס, תודה על העדכונים :)ציטוט:
מה עם ההגנות של הרגל התחתונה? (יש לך 5 ב-860 ו-5 ב-880).
גם אותן אתה מזיז באופן יחסי להזזת הרגל של הפוט מ-920 ל-980?
דמי כיס
אתה עושה בשכל שאתה מתעקש על המחירים
סבלנות זה דבר חשוב פה
אתה יכול לפרט איך זה מכניס 2000 ש"ח בבקשה?ציטוט:
תודה
אני מזיז הגנות ל 940.
מכרתי את 860 בעבור 160 ש"ח
מכרתי את 880 בעבור 280 ש"ח
קניתי 940 בעבור 1600 ש"ח
כרגע, מנסה לקנות בחזרה את 920 בעבור 1000 ש"ח
מתכוון למכור את 980 בעבור 3400 ש"ח
סה"כ מכניס 1240 ש"ח (קודם טעיתי בחישוב)
הזזה של ה 1180 ל 1190 תעלה 2000 ש"ח.
הקטנת רווח ב 760 ש"ח לפני עמלות. עוד יצא להחזיר את הכסף הזה בהגדלת כמויות יותר מאוחר או בהזזות הבאות