Re: אזהרה חמורה - אפריקה !
בוקר טוב ססי,
וואלה, אני לגמרי לא בכיוון של ההודעה האחרונה שלך.
אין כאן בכלל עניין של מאמין לך או לא, זה לחלוטין לא רלוונטי.
נראה לך שיש לי איזושהי סיבה בעולם לרמוז (או אפילו רק לחשוב לעצמי) שמשהו מהדברים שאתה כותב אינם נכונים ?
ישנם אלפי, מאות אלפי ומיליוני אנשים שעוסקים במסחר במניות, ואני בטוח שמתוך אלפי החברים באתר יש אחוז לא מבוטל שעושה זאת, ברמה יומית, שבועית או חודשית וכו'. אז מה פתאום שדווקא לך אני לא אאמין.
אני מאד משתדל לכתוב את מה שאני
באמת
חושב, לא בהפוכה, ולא מנסה אפילו לרמוז שיש דברים לא נכונים בהודעות אלו או אחרות של חברי האתר.
מי שחבר באתר, וטורח להיות פעיל ולהשתתף, אני מאד מעריך אותו - גם אם אני חושב שהוא טועה. ואם אני חושב שהוא טועה אני מביע את דעתי בצורה פשוטה וגם משתדל להסביר מדוע אני חושב שהוא טועה.
אין מצב שאני אפילו ארמוז על מישהו מחברי האתר, שהוא ממציא דברים.
זה לגמרי לא מתאים לי להתעסק בעניינים כאלו.
רק במקרים יוצאי דופן שבהם אני ממש בטוח שמישהו מפליג בשטויות או דמיונות - אז במקסימום אשלח לו הודעה בפרטי, ובטח שלא לעיני כולם.
אתה יודע מה, אילו הייתי חושב שאתה משקר, לא הייתי בכלל מגיב להודעה שלך, והייתי חושב לעצמי משהו כמו " שיילך לעזאזל הוא וההודעות הדביליות שלו, מה פתאום לבזבז עליו זמן".
אז לסיכום - אני גם מאמין לך, וגם
באמת
שמח שאתה או אח שלך מצליחים להרוויח מסיבובים במניות. ולמרות זאת לדעתי יש בזה לא מעט סיכון לעומת השקעה במניות או אפילו לעומת מסחר באופציות. ואם חו"ח ניתן לפרש את דברי כהטלת דופי באמינותך, או שזה מה שאתה מרגיש שאני חושב, אז אנא קבל התנצלות גדולה גדולה (ואשמח באם תכתוב לי בפרטי או בציבורי, מה מהדברים שלי גרמו לך לחשוב כך)
בברכה
- תודה גיל, אני התרגשתי לקרוא את תגובתך, ועכשיו אני חש שצודק "שחקן" כשכתב לנו שאנחנו משפחה אחת גדולה, כי בשביל זה יש חברים, ונדמה לי, ואם אני לא טועה, אז הוא כתב את זה כשפתח את "המדור לחיפוש קרובים", סליחה, "המדור לחיפוש עבודה" כי לנו איכפת האחד מהשני, ואם האחד נהנה והשני לא חסר, אז מה טוב ומה נעים שבת אחים גם יחד
- אז שיהיה לך לך בהצלחה, וכמובן לכולם, ובימים האלה ובזמן הזה, כדאי לנו להיזהר "מהלונגים" , כי אני לא בטוח שנמשיך לקבל את הרוח הגבית של וול סטריט, תודה
Re: אזהרה חמורה - אפריקה !
שחקן שלום
האם לדעתך מתחיל מפנה במצבה של
אפריקה
והיא תהיה מענינת בטווח של שנה.
או שמצבה גרוע ואין טעם להשקיע בה.