היי עובדיה
אשמח לניתוח גיוון
תודה
דנה
Printable View
היי עובדיה
אשמח לניתוח גיוון
תודה
דנה
עובדיה שלום ניתוח ל מלאנוקס כיל בבקשה
מלאנוקס : ביצעה אתמול בחו"ל היפוך טכני, כאשר הצפי על המחיר , הוא המשך עליות מכאן, תודה , לגבי כיל : ישנה סקירה רחבה ועדכונים עלייה ,על כול פנים היא במכירות יתר בעמוק , וכול שהייה סביב ה 3600 = מסוכנת, על כן בכדי שיקרה משהו טוב בגרף על המחיר לפרוץ את ה 3700, נשאלת השאלה , האם תעשה כך כאשר עוד יומיים פקיעה. תודה ובהצלחה
גיוון , ביצעה היפוך טכני בחו"ל עם עליות יפות, כול המתנדים בעד המשך עליות,תודה ובהצלחה , ויחד עם זאת, ויחד עם כול הטכני הטוב שהיא מציגה כרגע, דבר אחד יחידי מפריע לי , והוא שלא סיימה מעל ה 14!
המון תודה עובדיה
דנה, לאחר מבט נוסף על הגרף , הוספתי פיסקה לתשובה שלי, נא להתעדכן, תודה
שלום עובדיה,
"אלביט מערכות": נראה שמתפתח תיקון יורד? באיזו רמה הייתה ממליץ להיכנס?
היי, כפי שכתבתי בעדכון האחרון על אלביט, ללא פריצת ה 16600 , אין עליות וכך קורה שהיא מתממשת, איני מליץ אף פעם מתי להיכנס , אבל תמיד פורס בפני השואל את האפשרויות הטכניות , וההחלטה תמיד שלו, על כן :אלביט קרובה לתמיכה טכנית ב 15580והיא בהחלט בדרך אלייה, על כן את החושבים יש לעשות בהגיעה לשם או בנגיעה בקו , תמיכה זו חזקה מאחרות מסביב, אבל במידה ובכול זאת תישבר הקו הבא ב 15200 ! שים לב בבקשה, ! עקב הפתיחה בגפ מטה היום, אחד ממתנדי מומנטום מראה קריאה חריגה במכירות יתר, על כן תיבצר בלימה מסויימת, אבל המתנדים האחרים שמשלימים את התמונה, עדיין מבקשים המשך ירידות, ולסיכום: תיתכן בלימה באזור, והליכה ימינה אפילו אבל נתון לא אומר שהירידות בסבב זב הסתיימו, אני מניח -- וזו דעה אישית לא מגובה טכני כרגע -- שהיא כן תגיע ל 15200 שהוא הקו הבא,, תודה ובהצלחה
לעובדיה שלום
אשמח לשמוע את דעתך על מניית אינטל
אם אני מסתכל על הגרף השבועי המנייה לא מצליחה להתייצב מעל תיקון 61.8% למהלך היורד שהחל במאי 2012
לפני 4 שבועות היה נר של מוכרים שאולי מסמן את סוף העליה אך שבוע לאחר מכן לא התקבל אישור.
לפני שבועיים היה בולען אדום כמו כן אישור לנר לפני 4 שבועות (אם זה חוקי)
השבוע שוב נר של קונים .
האם זה תיקון לפני הירידה או חזרה לעליות ?
תודה מראש
אייל
היי אייל , INTC , אכן גרף שבועי מציג את אשר כתבתה כאשר המחיר רוקד סביב רמת פיבו , עובדות בשטח הם ששתי תבניות היפוך כבר נוצרו , וזה כוכב ובולען, כך שרמת ה 25 -26 - מאושרות כהתנגדות , אבל מצד שני אייל, קו ה 24 , הוא יופי של תמיכה וכול 8 השבועות ה אחרונים, המחיר נתמך שם ! מתנדי מגמה נמצאים בהתארגנות למהלך יורד, או לחילופין בסוף המלצתם של מהלך עולה , ומתנדי מומנטום כבר מאותתים על ירידות בפתח, כאשר כול זאת יוכל להתקיים רק עם שבירת קו ה 24 בגרף שבועי , וששבוע לאחר מכן המחיר לא יעלה לסגירה מעליו. היתי מסכם את הכול ב צפי לירידות. , בגרף יומי, דרך אגב, ישנה יופי של תבנית M, תודה אייל בהצלחה.