ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
פתוח?
Printable View
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
פתוח?
סגרתי את 1300 קצת בלחץ
חלק גדול בבקר גם בהפרש של 140
מסקנה שלי- לא לחכות לרגע של לחץ שחייב לסגור.
הולך לקדם הפוטים.
תיזהר עם קידום הפוטים, במקרה שלוויתן יתגלה כבלוף נראה צלילה במדדציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
כן, גם כמעט ולא מכרתי (לא נשארו הרבה בטחונות פנויים..)ציטוט:
מישהו יודע מתי צריך להיתפרסם תוצאות של רציו (לוויאתן)?
חוץ מזה, אם אתה מגן על אופ של 15 שח, רק העמלות לוקחות 5 שח, נשארת בלי כלום..ציטוט:
הסיבה שמקבלים על האופציות הרחוקות הללו כסף (על הרצפה) היא שאנשים זקוקים להגנות על מנת לצמצם את הבטחונות של האופציות הקרובות יותר (ולא כהגנה בפני זינוק חסר מעצורים למעלה).
הבנתי שלא יודעים בוודאות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
זה יקרה מתישהו בין היום לסוף השבוע הבא, מעניין אם ינסו לעשות מכה במעוף ולפרסם ברביעי.
התחלתי להעביר 1300 ל 1310. דווקא עכשיו, כשנראה (כאילו) שדברים מסתדרים (יש אדום). עלות העברה - 85 ש"ח ליחידה. שזה לא רע. בבוקר העלות הייתה 150 ש"ח ליחידה.
P1220 לא נראה בטוח מספיק?ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
לא נראה לי שגם אם לוויתן יתגלה כבלוף תהיה ירידה של יותר מאחוז וחצי. לא הכל עומד על לויתן, לדעתי ניפוח מיותר.
הא שישנסקי הוריד את הבורסה? נראה שאנו בעליה כבר כמה חודשים.
גם אם הנחת העבודה כאן היא ירידות , יש לשקול לשנותה, לאחר ומאחר שאנו מתבדים פעם אחר פעם.
טוב. העברתי חלק מ 1300 ל 1310. חלק נוסף אני משאיר. זה כבר במסגרת כמות של שוקת בינונית. נראה לי שיופי לי. אני מוכן לפקיעה. למטה לא מתחשק לי לעלות מעל 1220. למעלה מסודר בסדר.
אגב ה P1060 דצמבר שמכרתי שבוע שעבר ב 70 ש"ח, שווים עכשיו 25 ש"ח. די נחמד.
הפסדתי הרבה כסף על הסגירה הבקר של 1300
עכשיו בדיוק הזמן, למרות ההפסד לדעת שעשינו את הדבר הנכון,
כי זו ההגנה- לעמוד בכללים שקבענו לעצמנו.
כך שאפילו פעם בשנה לא יקרה שנפסיד עשרות אלפי שקלים.
אגב מורווח כבר לא מעט על דצמבר
אפילו אל תחשוב על זה - עשית את הדבר הנכון.ציטוט:
אני באיזשהו שלב רציתי לסגור את הכתיבות שלי ב1340 (שעדיין היו ברווח גם אילו הייתי סוגר, יש בטח כאילו שיגידו פרנויה), אבל מעבר לאדום ביטל את זה לפחות כרגע
מישהו יכול להסביר למה תא 75 יורד ב1.1% והמעוף רק 0.5?
מישהו מחזיק את המדד?
לא בהכרח. המדדים הם שונים זה הכל. בת"א 75 למשל, יש הרבה יותר גז מאשר ב 25. אז ביום של ירידות גז, ההשפעה שם יותר גדולה. אבל זו רק דוגמא.ציטוט:
פורסם במקור על ידי משקיע מתחיל
לשחקנים יש דווקא סיבה לדרדר אותו ל1255ציטוט:
פורסם במקור על ידי משקיע מתחיל
שם הפקיעה נוחה להם.
נקווה שלא יצליחו.
שימו לב שת"א בנקים ברגע זה הוא +0.05% וזה חלק מכובד מת"א 25. ייתכן שבנוסף לגזים למיניהם שד"כ דיבר על השפעתם על ת"א 75 זה מה שמסביר היום את ההבדל בין מעו"ף 25 ו-75
וזה יכול להיות הגורם העלום שרוצה פקיעה גבוהה, כמו במס' חודשים קודמים וצריך להמשיך להזהר גם לאחר הירידות היום, כי גם זה כבר קרה ואח"כ היתה פקיעה גבוהה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי chizhk
על זה יש משפט אנגלי שאומר: " הבינוניים תמיד נמצאים בשיאם".ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
על זה נאמר - הכלבים נובחים והשיירה עוברת - ואני פה שנים רבות ועקב סגנוני הזהיר אהיה פה גם אחרי שתימחק.ציטוט:
פורסם במקור על ידי hanan121
והערבים אומרים - כל כלב בא יומו - ושתחטוף הפסד במשאיות אני ימשיך לישון בשקט.
(ולמען הסר ספק - עקב סגנוננך המצער - כן אני קורא לך כלב - כמו לכל מי שנותן "הכנסות" כאלה מתחת לחגורה ולא נוהג כבוד באחרים).
איציק
חבל שהדיון המעניין הזה יורד לפסים אישיים. אבל איציק צודק לא היה מקום להערה הזאת
רק לידיעה
איציק הוא בין הותיקים כאן בענייני שוקת רחבה ובין הבודדים שהיו בשוק בזמן משבר של 2008, לכן במקום לכתוב תגובות מטופשות שלא תורמות דבר עדיף ללמוד מהנסיון שלו.
איציק על תרד לרמה אישית.
סולחה
שני כותבים יקרים, itsikf1 ו hanan121.
אני בטוח ששניכם לא התכוונתם להתבטא אחד כנגד השני באופן שאינו ראוי. סתם דיון שהתדרדר לו בלי כוונה. שניכם יותר מ Welcome להמשיך להשתתף. וכל אחד משקיע לפי גישתו ולפי תאוות הסיכון שלו. לגיטימי לחלוטין.
ונחזור לענייני השוקת
המדד התיישב לי היום בדיוק באמצע. 40 נקודות לכל צד. אני שמח שהתגברתי על הדחף לקדם אתמול פוטים. לא נותר אלא לחכות בסבלנות לפקיעה.
היי איציק. אם תוכל לומר לי מה השוקת הרחבה שהיית פותח לחודש דצמבר בסיכון נמוך כמו שאתה אוהב לישון בשקט.
תודה על ההתייחסות.
כרגע אני עדיין לא פותח שוקת רחבה לדצמבר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi11
איציק
נראה לי ש"לישון בשקט" צריך להיות הלוגו של השוקת הרחבה... :d
- חברים, אני יודע שכאן זו הטריטוריה של שוקת רחבה, כי אני פולש זר לטריטוריה שלכם, אבל אני מבטיח לא לקחת נקבות, ולא להשתין לסימון הטריטוריה, אז למה נכנסתי? כי לא הצלחתי להתאפק, וגם רציתי להציג את תמונת הראי של השוקת הרחבה מהצד ההפוך, וזה בבחינת "דע את האויב", אז מה קרה לי היום?
- הייתה לי שוקת קנויה של P1260 ,C1310
- בשעה 09:28 הוזזתי את P1260 ל-P1250, ובכסף שהתקבל(280=690-410) הוזזתי את C1310 ל-C1280 במחיר(230=260-30)
- בשעה 10:16 הוזזתי את P1250 ל-P1240, ובכסף שהתקבל(220=510-290) הוזזתי את C1280 ל-C1270 במחיר(215=380-165)
- בשעה 11:18 הוזזתי את C1270 ל-C1280, ובכסף שהתקבל(310=590-280) הוזזתי את P1240 ל-P1260 במחיר(355=500-145)
- בשעה 14:35 הוזזתי את P1260 ל-P1250, ובכסף שהתקבל(350=780-430) הוזזתי את C1280 ל-C1260 במחיר(430=560-130)
- חברים, אני מצטער מאד על ההזזה האחרונה, כי מדדי אירופה התרסקו, וגם וול סטריט יורדת חדות, אבל את הנעשה אין להשיב, וזה מה יש, אז בהצלחה, וסליחה על הפלישה לטריטוריה שלכם, תודה
Sassi ידידי,ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sassi6
אין לך על מה להתנצל, ברור לכולנו שלכל פעולה שלנו יש צד נגדי (גם אם במקרים רבים הוא לא אדם אלא מחשב).
בקשר לתמונת הראי, ובכן, זוהי לא בדיוק שוקת רחבה, מה עוד שבשוקתות כאן מנסים למזער את מס' הפעולות כדי להמנע מעמלות (דבר הכרחי בשוקת רחבה באמת).
כך או כך, נחמד שקפצת, אתה תמיד מוזמן (אולי תהיה מרגל אצל האויב?).
והיי, גם לי היו שוקתות קנויות בחודשים האחרונים
האמת - מוזר לי להיות בכזו סיטואציה . מחד- אם רק היית רומז שנפגעת ממני- מה שכמובן לא התכוונתי, הייתי מייד מתנצל.ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
מאידך - אחרי מילים כאלו..
ובכל זאת, לכבודה של האכסניה וכבודו של שחקן ,אני עוצר עצמי, מתנצל אם פגעתי בך וסולח על התוכן והסגנון שלך.
ותודה לך דמי כיס, יש לך חלק רב באיפוק שלי
איציק-
באיזה מרחק מהמדד אתה כותב את הקולים?
ומה הכללים שלך בכתיבת השוקת?
בתודה מראש,
פלונית
איציק מתי אתה מתכוון לכתוב?
חמישי?
יום שני עם החוזים?
הסטייה עדיין נמוכה לדצמבר וזה גם חודש ערוך.
מתקרבים לסיכומים. היום אני לא עושה כלום. יש לי 40 נקודות לכל צד. לא רואה סיבה לסגור. חבל על העמלות. ניתן לפקיעה לעשות את שלה מחר. אני סוגר (כנראה) את החודש עם 4.5%. ההזזה של ה 1300 בתחילת השבוע הקריבה 0.5% רווח. מצד שני, אופציות דצמבר תרמו גם הן משהו לרווח החודשי.
בסך הכל, חודש שלא קרה בו כלום. יצאנו מרמת ה 1260, ואנחנו חוזרים אליה. חודש דצמבר שלפננו הוא חודש ארוך, וגם מאד לא צפוי. מצד אחד לחצים מאירופה. וגם בארה"ב המצב לא מדהים. מצד שני תגליות גז שיכולות להאיר את כולם באופטימיות, וגם נבואות "ראלי סוף שנה" שיכולות להגשים את עצמן. בסופו של דבר, אני לא אתפלא אם נגמור את דצמבר בדיוק באותו המקום.
אני כותב 15% למטה ו-12% למעלה לא מוגן.ציטוט:
פורסם במקור על ידי שוקי
אני פותח מחר אחרי הפקיעה - כרגע הביטחונות שלי מוצו ולא יכול לכתוב כלום.
הסטייה היא אכן בעיה.
אורך החודש אינו משנה אלא רק המרחק מהפקיעה.
איציק.
הסתיים החודש עם 5%. אופציות דצמבר נתנו לי עוד פוש קטן. בסך הכל הסתיים חודש טוב. להתראות בדצמבר.
דמי כיס שיהיה בהצלחה בכיסוי הנזק!
ספטמבר 2010 - מצב הנזק: 92%
פתחתי לדצמבר רק את רגל הפוט
לא מצליח לקבל מחיר סביר מספיק רחוק
1130-1120 קבלתי 30 ש"ח ליחידה
1160 -1140 קבלתי 100 ש"ח ליחידה
1090 פתוח(רק 10 יחידות)קבלתי70 ש"ח ליחידה (תחילת שבוע)
ציטוט:
30K ביטחונות 3% ==== 1.000 שח
תותח במעוף :d :d :d
לא הבנתיציטוט:
פורסם במקור על ידי קאריה