אין על מה,
חייב לציין שלמרות הפתיחה בגפ מעלה מעל ה 200 , במידה והמחיר סוגר היום מתחתייה = רע להמשך
תודה ובהצלחה
Printable View
אין על מה,
חייב לציין שלמרות הפתיחה בגפ מעלה מעל ה 200 , במידה והמחיר סוגר היום מתחתייה = רע להמשך
תודה ובהצלחה
קמהדע,
עדכון ל 25-6-14
שפל חדש נוצר ב 2421,
ממליץ להמשיך לעקוב כי את השפל האמיתי אנו נמצא.
קובץ מצורף 3842
תודה ובהצלחה
אינסוליין,
עדכון ל 25-6-14
אינסוליין כבר עשתה כמה תרגילים כאלה !
הפתיחה היום בגפ מעלה הביאה את ההיפוך היומי , כאשר המחיר פורץ 2 התנגדויות ביום אחד , 200 + 209.
המחיר עלה מהר מידי וחזק מדי, על כן מחר הוא בהחלט יכול להתממש בחלק הראשון של המסחר.
צפי להמשך חיובי כול עוד ה 209 לא נשבר מטה.
קובץ מצורף 3843
תודה ובהצלחה
קמהדע,
עדכון לסופ"ש, 27-6-14
התחתית הורדה שוב ועומדת היום על ה 2398 !!
אין רחמים , בטח לא בכסף ! , יש עדיין מוכרים והרבה, כאשר מנייה שהתרסקה נסחרת בירידה עדיין בכמה מיליונים, זו בעיה רצינית.
אני רק מקווה שאת הגל האחרון של הירידות והזהרתי עליו לפני כ 10 ימי נסחר, יגמר כאן.
אני מזכיר החשיבות כרגע היא לא האם תעלה, כי זה לא יקרה בקרוב , אלא איפה התחתית.
קובץ מצורף 3877
תודה ובהצלחה
כלל ביו ,
עדכון לסופ"ש, 27-6-14
זו דוגמה מצוינת נוספת למנייה שלא ממלא את הדרשות הטכניות, ראו הדרישות משבוע שעבר....
אסור לשמוח לפני הזמן ולכן הדרישות הטכניות כרגע להבראה מסוימת הם.
1- פריצה של ה 845
2- לא לשבור את ה 800
3- פריצה של ה888.
פרצה את ה800 , ונתקעה ב 845 , ולכן לא יכולה כמובן להגיע ל 888 , שהוא הקו החשוב באזור.
השבוע המחיר יורד חזרה ל 800 לבדיקה טכנית ואכן שוב נינסים קונים,
בדיקה זו היא טובה וחשובה, על כן פריצת ה 845, צריכה לקראת ביום א" או ב" לכול המאוחר, אחרת המחיר בדרכו מטה חזרה.
צפי שבועי,
מכיוון שהמחיר מצליח לסגור מעל ממוצע 20 אני נוטה לכיוון החיובי כול עוד ה 800 לא נשבר חזרה, ולמעשה הבדיקה של ה800 + ממוצע 20 , נותנים לה סיכוי טוב להמשך מעלה.
קובץ מצורף 3878
תודה ובהצלחה
אינסוליין,
עדכון לסופ"ש, 27-6-14
יש לנו כאן את אותו מקרה כמו בכלל ביו ! המחיר אומנם סיים שלילי אבל הוא מעל קו מגמה יורד ( אחד מהם ) + מעל ממוצע 20 ולכן אני חייב לומר שלמרות ההתנגדות ב 220 , ושבירת ה 209 , המחיר עדיין חיובי ! כך שהצפי המיידי הוא לחזור כבר ביום א" לעיות מסויימות.
צפי שבועי :
בתלות לשבירת קו המגמה היורד הצמוד למחיר + קו ה 200 , המחיר צפוי לחזור לעליות כבר ביום המסחר הבא, וכאן יהיו לו תנאים טכניים להמשך עליות
1- פריצת ה 209 כבר ביום א"
2- פריצת ה220.
3 -פריצת ה 228 ( קו מגמה יורד נוסף.
במידה ויצליח עם שלושתם, אוסיף את האחרים.
קובץ מצורף 3882
תודה ובהצלחה
כלל ביו,
1-7-14
גם לגבי גרף זה , היה מאוד נכון להשאיר אותו בינתיים על הצד החיובי, כאשר אתמול הוא חוצה מעלה את ההתנגדות ב 843 , ומגיע לסגירה ב 852.
תנאים טכניים להמשכיות מעלה.
פריצה של ה 888 - כאשר אי שמירה על קו 843, יחליש אותה מאוד.
המנייה נמצאת בתיק השקעות באתר.
קובץ מצורף 3942
תודה ובהצלחה
אינסוליין,
עדכון ל 2-7-14
קו ה200 לא עמד במבחן הנדרש והמחיר ממשיך את דרכו מטה.
כרגע הוא חזר לטווח הדשדוש הקודם והוא רק נמצא בתחומו ( המחיר לא במגמת דשדוש כרגע )
התמיכה הקרובה ב 192 , ושבירתה תוביל ל 180 ללא קו טכני בינהם.
הצפי למחר שלילי, וסכנת שבירת ה 192 קיים כבר מחר. אלא באם ה 200 יפרץ חזרה.
קובץ מצורף 3961
תודה ובהצלחה
כלל ביו,
עדכון בתוך יומי , 2-7-14
המחיר פורץ בינתיים בתוך יומי את הקו הבעיתי ב 888,
הוא נסחר כרגע ב 919 עם 3.6% מעלה.
הדרישות הטכניות כרגע במהלך העולה הום 2,
1- לשמור על ה888.
2- פריצה של ה 928
קובץ מצורף 3967
תודה ובהצלחה
היי עובדיה,
רציתי לשאול האם זו נק' נוחה להיכנס לכלל ביו' לדעתך, אמנם פרצה את ה 888 נק' אבל האם לא כדאי להמתין לכניסה נוחה יותר לאחר תיקון / בדיקה של 888
או שלדעתך עדיף להיכנס ?
כלל ביו,
עדכון בתוך יומי , 3-7-14
תראה : היו כבר שלוש כניסות טכניות נוחות ,
1- פריצת ה 800.
2-פריצת ה 843
3- פריצת ה 888,
על כן נקודת כניסה נוחה נוספת תהיה או בפריצת ה 928 , או במימוש לקראת ה 843 במידה ויתמך, כרגע הסיכון עולה על הסיכוי.
ראה גרף
המנייה בתיק ב + 14%
קובץ מצורף 3983
תודה ובהצלחה
תודה !
אתה לא חושב שנק' נוספת לכניסה תהיה בהגעה ל 888 שאמורה לשמש כתמיכה לאחר הפריצה ?
כמובן,
אבל אני חושב שבמימוש , היא קרובה מדי בכדי להחזיק תמיכה, על כן בחרתי את ה 843,
אבל באם תראה שזה קורה אז כן גם היא נקודה טובה
בהצלחה
קמהדע ,
עדכון לסופ"ש, 4-7-14
מה שרואים בגרף זה בדיוק מה שנדרש ! , כלום !!! אבל בלי לעלות וגם בלי לרדת,
עצמת המוכרים חייבת להיפסק מתי שהו, וכך זה מתחיל להיראות בגרף.
על כן אין מה להוסיף יותר, העיקר שלא יהיה תחתית נמוכה מ 2396,
קובץ מצורף 3987
תודה ובהצלחה
לוי שלום ,
תודה על הסקירות הנפלאות
ובהצלחה )
בוקר טוב רמון ,
תודה לך ,
ובהצלחה רבה
אינסוליין,
עדכון לסופ"ש , 4-7-14
הגרף מאוד לא יציב בתנועותיו בתקופה האחרונה, אבל אני רואה את המתרחש כאן כצעד חיובי אפשרי שיכולצ להביא לעליות כול עוד ה 192 לא נשבר מטה.
החזרה ביום חמישי מעל ה 200 הוא צעד חיובי להמשך.
צפי שבועי:
חיובי להמשך, כאשר פריצת ה 209 - 220 מאשרים מהלך עולה.
קובץ מצורף 4016
תודה ובהצלחה
כלל ביו,
עדכון לסופ"ש , 4-7-14
בסה"כ הגרף עשה מהלך יפה בימים האחרונים אבל הקרבה ל 928 , הביאה מוכרים לאזור.
הגרף אומנם חיובי להמשך אבל זקוק כרגע למימוש מסויים, שיתכן אפילו שהוא יפסח עליו , אבל הוא זקוק !
כול מימוש לאזור ה 843 אמור לעצור שם,
פריצה של ה 928 הוא עינין של זמן ולא הרבה.
צפי שבועי :
מימוש וחזרה לעליות כאשר קיימת אפשרות שנייה לעליות במידי.
קובץ מצורף 4017
תודה ובהצלחה
קמהדע,
עדכון ל 9-7-14
זה פשוט כבר כואב לראות מנייה טובה , מפעל מבורך, ונפילות שכאלה.
אבל האמת היא " מה לעשות " באופן מקצועי אסור להתחבר למניות או לאהוב אותם , כי כלל המניות צריכות להיות כלי לעשיית רווחים לסוחרים ללא סנטימנטים, של אוהב ו מאמין או לא.
אבל בכול זאת כואב , בפרט שישנם המון, המון סוחרים תקועים איתה. , והיום היא יורדת מעל 4% נוספים כאשר הגרף יוצר תחתית חדשה לאחר שבירה של ה 2396 ומגיע ל 2310.
כבר מזמו אין כאן הערכות או צפי, כאשר התקווה היתה שהינה היא מצאה תחתית ב 2396, אבל לא כך קרה ,ע ל כן נמתין ליצירת אותה תחתית חשובה, והגרף עדיין זקוק למה שנכתב ביום הנפילה " זמן "
קובץ מצורף 4074
תודה ובהצלחה
קמהדע,
עדכון לסופ"ש , 11-7-14.
שיהיה ברור, אין כאן מה לעדכן !, אני רק בחיפוש אחר התחתית שעדיין לא הגיע.
המחיר יוצר שפל חדש ב 2279 , עם ירידה נוספת היום של קרוב ל 2.5%.
יש לי רק שאלה לעלות לאוויר !
למה המוכרים עדיין לוחצים ??? זה כבר מאוד מוזר ,!!
האם יש נתון חשוב נוסף שאנו לא יודעים???
כי הגרף ירד בגפ מטה עם הפרסום כ 33% אבל ממנו הוא המשיך לרדת עוד 26%.
משהו כאן לא בסדר , וממש דומה לכול ההזהרות שלי שהגרף לא היה בסדר לפני הפרסום.
קובץ מצורף 4091
ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן
תודה ובהצלחה
אינסוליין ,
עדכון לסופ"ש , 11-7-14
לאחר שבירת ה 2000 בסבב זה ,המשך הירידות היה כבר צפוי כאשר ביום ג" נשבר גם ה 190 , והמחיר עושה את דרכו ל 180 .
אלא כבר ערכים לא טובים.!!!!
שבירת ה 180 במידה ויקרה = ירידה לקו מגמה ארוך טווח ב 160.
קובץ מצורף 4102
ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן.
תודה ובהצלחה
כלל ביו,
עדכון לסופ"ש, 11-7-14
אכן המחיר יורד לתמיכה כפי שהיה צפוי ב 843, וסביבה הוא נח שלושה ימים.
הגזרה החשובה כאן היא
פריצה של ה888 = המשך עליות עם סיכוי לפריצת ה 928,
שבירה של 843 = 800 בדרך.
קובץ מצורף 4115
אמן.
תודה ובהצלחה
קמהדע,
עדכון ל 15-7-14
הגרף ממשיך ליצור שפלים חדשים,
המנוחה עדיין לא הגיעה.
השפל עומד כרגע על 2222, נמשיך לעקוב , עם אותם השאלות ....
למה לחץ המוכים עדיין קיים??
קובץ מצורף 4155
אמן.
תודה ובהצלחה
ניסן שלום,
האם אתה חושב שכדאי להיכנס לכלל ביו היום ?
כרגע לפחות מחזיקה מעל ל 888 החשובה במחזור גבוה, האם אתה חושב שהסיכוי גבוה מהסיכון ?
תודה !
כלל ביו,
עדכון בתוך יומי, 15-7-14
כתשובה מידית אומר "לא"
,
ולמה,
אכן המחיר פותח היום מעל אותו 888 שאני כול כך מציין אותו, אבל בינתיים המוכרים שולטים ובאם ה 888 ישבר בסוף היום אזי המחזור יהיה לזכותם. כאשר בהסתכלות על עמודות ה מחזורים המחזור בינתיים קטן מהממוצע !
דבר נוסף,
843 היה הנקודה הטכנית הטובה וכבר דיברנו שננו על כך בפעם הקודמת, כך שכרגע מהסיבה שיש עלייה ל 928 , ירידה ל 843, והמחיר שוב מעל ה 888 , בהחלט יתכן שמה שמתפתח הוא דשדוש בין ה 928 ל 843, ועל כן עדיף במקרה זה להמתין לפריצת ה 928.
מקווה שזה ברור,
באם לא אתה מוזמן שוב.
קובץ מצורף 4165
אמן.
תודה ובהצלחה
ברור כשמש. הייתה לי תחושה שלילית לגביה. תודה !
כלל ביו,
עדכון ל 16-7-14
המסחר עם הסגירה מתחת ל 888 , מאשר את החששות שהיו היום , על מחשבה לכניסה ,
בסה"כ הגרף עדיין תקין , אבל להמשכיות הדשדוש ולא לכניסה טרום פריצה של ה 928.
אין כאן חדש עם הסגירה של היום ונתן להתנהל ושהשוק יומר את דברו.
כמובן פריצה של ה 928 = טוב להמשך.
קובץ מצורף 4168
אמן
תודה ובהצלחה
קמהדע ,
עדכון ל 18-7-14
המחיר עלה היום מעל 2% !
סימנתי בינתיים את ה 2211 כתחתית ועלייה נעקוב יחד עם הטכני והנרות יפנים בכדי לוודא שזו התחתית.
קובץ מצורף 4187
אמן
תודה ובהצלחה
כלל ביו,
עדכון לסופ"ש, 18-7-14
המחיר פורץ ביום רביעי את ה 888 , וביום ה" את ה 928.
המסחר מתהפך משלילי לחיובי,
סגירה כזו שבועית ב 932 אמור לקחת את המחיר מעלה יותר. ל 980 -- 1014, כול זאת בתנאי שהמחיר לא שובר חזרה ביום א" את ה 928.
הגזרה היא.
שבירת ה928 = ירידה ל 888.
פריצה של ה 980 = עליות ל 1014
קובץ מצורף 4212
אמן.
תודה ובהצלחה
אינסוליין ,
עדכון לסופ"ש - 19-7-14,
המחיר לא עשה שום תנועה בשבוע זה , כאשר בשמונת ימי מסחר האחרונים , המחיר תקוע בטווח שבין ,184 -- 190.
ובסה"כ 6 נקודות תנועה. וזה מאט מדי !!!
המתנה זו בטווח כול כך קטן, חשודה היא מבחינה טכנית, כאשר מכאן צריך להתפתח משהו , כאשר אני אומר חשודה, כוונתי בין היתר שמתוך 8 הנרות היפנים האחרונים , 6 הם אדומים , ו2 עם צל עליון, מה שמלמד שבכול פיפס עלייה על ידי הקונים, המוכרים מיד נכנסים.
טוב, משהו חשוד כבר נכתב.
נמתין לפריצה או שבירה של הטווח.
קובץ מצורף 4221
אמן.
תודה ובהצלחה.
בריינסווי,
עדכון לסופ"ש, 20-7-14
גרף המנייה מציג אפשרות ברורה למסחר בתוך משולש טכני מהסוג " תחתית ישרה " .
משולש זה על פי הטכני צפוי לשבור ולא לפרוץ ! כאשר אחוזי ההצלחה שלו הוא 85%.
ממה יש להיזהר ?
שבירת ה 5200 ! במידה והוא ישבר אזי היעד הטכני הוא ל 4600.
כול פריצה מוכחת של ה 5650 באופן מוכח , מבטל לחלוטין את המשולש הקיים.
קובץ מצורף 4223
אמן.
תודה ובהצלחה.
קמהדע ,
עדכון לסופ"ש, 25-7-14
התחתית סומנה בינתיים על ה 2208 , וכל עוד המחיר יתנהל מעלייה , נוכל לומר שזוהי התחתית בינתיים, כאשר משהו טוב מסוים יוכל לקראת עם פריצת ה 2400.
קובץ מצורף 4276
אמן
תודה ובהצלחה
כלל ביו ,
עדכון לסופ"ש, 25-7-14
קו ה928 רק מסביר לנו כמה הוא חשוב , כאשר המחיר לא מחזיק יותר מיממה אחת מעליו.
המחיר גם שובר את ממוצע 20 ביום ה" , ואת קו ה888.
כרגע הגרף הפך שוב לשלילי ! והוא רוצה יחד עם המתנדים ירידות , ורק פריצה ברורה ומוכחת של ה 928 יביא מהלך עולה.
קובץ מצורף 4279
אמן.
תודה ובהצלחה.
אינסוליין,
עדכון לסופ"ש, 25-7-14
למרות ששבוע שעבר לא הייתה תנועה במחיר פרט ל 6 נק", כבר כתבתי אז ......
"המתנה זו בטווח כול כך קטן, חשודה היא מבחינה טכנית, כאשר מכאן צריך להתפתח משהו , כאשר אני אומר חשודה, כוונתי בין היתר שמתוך 8 הנרות היפנים האחרונים , 6 הם אדומים , ו2 עם צל עליון, מה שמלמד שבכול פיפס עלייה על ידי הקונים, המוכרים מיד נכנסים."
וזה מה שקורה השבוע כאשר המחיר שובר את ה 184, ויורד ל180!
אני לא חושב שהמוכרים יסתפקו בירידה קטנה זו , וכנראה יירצו ירידה נוספת !
קו ה 180 שהמחיר עצר הוא לא תמיכה טובה, והקו הבא נמצא ב 176 ומתחת לו ב 170, כך שחוסר מוחלט של מומנטום חיובי יוכל השבוע להכניס עוד מוכרים למפגש אם התמיכות הקרובות שצוינו,
כאשר רק פריצת ה 190 יוכל לתת קצת נחת לירידות מתמשכות אלא.
קובץ מצורף 4290
אמן.
תודה ובהצלחה.
בריינסווי,
עדכון לסופ"ש, 26-7-14
הגרף ביצע יום אחד ירידה ו4 ימים עמידה במקום.
כך שפרט ליום א" הקודם לא נוצרה תנועה חדשה , כאשר המחיר עדיין נסחר בתוך אותו טווח של המשולש שבו דובר בעדכון הקודם.
קןןי המשולש הולכים וסוגרים על המחיר כאשר הצלע העליונה נמצאת כרגע ב 5550 ויורד כול יום כ 25 - 30 נק".
ואילו הצלע הישרה ב 5200. ששבירתה תפעיל את המשולש הטכני הקיים.
קובץ מצורף 4307
אמן.
תודה ובהצלחה.
כלל ביו,
עדכון בתוך יומי, 28-7-14
המחיר נתמך על קו ביניים ב 866 , והיום מתרומם כאשר כרגע העליות הם מעל 3%.
זהירות !!!!
לפרוץ את 888 זה נחמד אבל לא מספיק, כי קו ה 928 חייב להיפרץ בכדי ליצור עליות יפות.
כול מי שנכנס היום , משום מה , חייב לשים סטופ ב 865 עם סגירה.
קובץ מצורף 4322
אמן.
תודה ובהצלחה
.
קמהדע ,
עדכון ל 29-7-14.
אהבתי!!!
אהבתי את המסחר היום במנייה, + אהבתי את הנר היומי + העובדה שעלה מעל 3% + שאין צל עליון בנר היומי המראה שהקניות התרחשו גם במכרז הסגירה !!
אני רואה התארגנות טובה של המתנדים גם מגמה וגם מומנטום , וזו הפעם הראשונה לאחר כול כך הרבה זמן.
יש לקחת בחשבון ש מה שאני כותב עכשיו , הוא עם כול הזהירות של מנייה מתחום הביו שהתרסקה!!!!
ניתן כרגע לסמן תחתית אזורית ב 2208 ,
המחזור הוא טוב וחיובי להמשך.
הצפי כבר כרגע הוא " לא לפתח מגמה עולה " = שיאים ושפלים עולים " אלא רק עלייה מסויימת וחזרה בהמשך לבדיקת תחתית או קרבתה !
עם כול הזהירות אומר, בסבב זה המחיר יוכל להגיע בשלב זה ל 2700 , אבל מכייוון שזהו הנר הראשון שנותן איתות חיים בגרף אני מעדיף להמתין למחר לאחר הסגירה בכדי לתת יעד מדוייק יותר.
אישית היתי מצפה להיפוך כאן עם נר ירוק ללא צל עליון כמו שקרה אבל גדול יותר ! של 4-4.5%, בכדי שהקונים יראו על ידי נר זה את נחישותם, ולכן למרות הטוב הרב שכתבתי אני פחות החלטי ומלא זהירות כרגע.
הגרף חיובי למחר ולהמשך.
קובץ מצורף 4326
אמן
תודה ובהצלחה
קמהדע,
עדכון לאחר הפתיחה,
המחיר ממשיך את עלייתו וכרגע נסחר מעל 2% בשער 2370,
הכול נראה תקין כרגע , ועל כן אני נותן סטופ למי שנכנס בבוקר,
הסטופ הקשיח הוא הסגירה של אתמול ב 2310!
המנייה נכנסה היום עם הפתיחה לתיק אתר.
קובץ מצורף 4335
אמן.
קמהדע,
עדכון ל 30-7-14
אחד הדברים שכתבתי מזמןןןןןן , לאחר הנפילה היה , לא משנה מה הגרף הזה יעשה או לאן הוא יירד, מה שחשוב הוא שני דברים,
1- למצוא את התחתית
2- זמןןןןןןןןןןןן
והרגע של שנייהם הגיע החל מאתמול , יחד עם זאת זה העדכון של אתמול + הכניסה היום עם הפתיחה היה מה שנקרא, " לתזמן את השוק במדוייק.
היום המחיר עלה מעל 7%, זה יפה אבל אנ חושב שהקוראים את העדכונים שלי יודעים שאני לא אוהב נרות יפנים מעל 4.9%, כעי זה פוגע בגרף וכול מיני סיבות אחרות שזה לא המקום להסביר.
אני רוצה גם להזכיר שהמסחר היום היה קל, כמאט ללא מוכרים רציניים, ובטח היו כאלה שכבר מכרו מה שקנו אתמול , כי בסה"כ המחיר כבר עלה מאתמול 10%+ , ולכן אין ליספק שמחר נתחיל לראות מוכרים יותר מהיום מהסיבה הפשוטה, הם יושבים בשקט וממתינים לעליות מחירים בכדי עדיין לשחרר סחורה , ומצד שני כול מיני עשרות סוחרים שתקועים איתה ויעדיפו לשחרר בעליות.
שימו לב לגרף המצורף בבקשה, כול הקווים הללו הולכים לחזור , כי המחיר עוד יירד, אבל פנייה של קמהדע בכלליות היא מעלה !
אז שוב המחיר עלה היום יותר מדי , ובבוקר עדיין חשבתי על ה 2700 כיעד מידי בסבב זה אבל כרגע אני מוריד את המקום ל 2600 , בינתיים וזה שוב עקב העליה החריגה היום כאשר כן ציפתי ל 4% אבל 7& זה יותר מדי.
אחד ממתנדי מומנטום נכנס היום לקריאה סופר חריגה, ( כן כולה יומיים עליות והוא כבר בקריאה חריגה ), לכן המחיר יוכל לעלות אבל ה 2600 , נראה לי כרגע המקום לעצירה.
המחיר ממשיך להיות חיובי למרות הדברים שכתבתי על מוכרים מחר ומתנד בקריאה חריגה.
הסטופ כרגע עולה ל 2385 , עם סגירה בלבד.
קובץ מצורף 4339
אמן
תודה ובהצלחה
לוי שלום,
אודה לך אם תוכל לפרט בסקירות שלך לאיזה מתנדדים אתה מתכוון
ובסקירה זו על קמהדע איזה מתנד ספציפית נכנס לחריגה (ואולי הסבר בשתי מילים מדוע) ?
תודה !