כל עוד טבע מתחת ל-46.5$ זאת מניה לשורט. כל עלייה עד לרמה זאת תחשב לתיקון בלבד למגמה היורדת.
עפ"י הגרף המניה תמשיך לרדת לכיוון 40$ ואין מה לחפש בה בלונג.
מי שמשקיע בה להרבה שנים אז זה יכול לשנות את השיקולים ואת הפעולות.
Printable View
כל עוד טבע מתחת ל-46.5$ זאת מניה לשורט. כל עלייה עד לרמה זאת תחשב לתיקון בלבד למגמה היורדת.
עפ"י הגרף המניה תמשיך לרדת לכיוון 40$ ואין מה לחפש בה בלונג.
מי שמשקיע בה להרבה שנים אז זה יכול לשנות את השיקולים ואת הפעולות.
שלום,
לא משנה כל כך איזה מתנד מפעילים על המנייה - הכל שלילי.
לי באופן אישי לא כיף לראות את טבע יורדת בצורה כזו,
אני מקווה שבאמת ירכשו חברה כזו או אחרת על מנת לשפר את מצב הרוח.
סגירה מתחת ל 45$ יגרום לקריסה נוספת לאזור 40-42$.
ערב טוב,
למרות רכישת חברת צפאלון ולמרות העליות של 3.30 אחוזים בגרף המגמה היומי, המגמה הראשית עודנה דרומית. איזורי התמיכה 46.5 דולר בעוד ששינוי מגמה לעליה וצמחיה יחשב להערכתי שער של 53 דולר.
מניית טבע למרות הרכישה של צפאלון יורדת ובגרף הקאג'י לא רואים עדיין שינוי במגמה. הערב באמריקה היא ממשיכה לאבד הפעם כ-17 סנט.
חברים שלום,
הכותרות בגלובס מוכיחות שהניתוח הטכני והאנליסטים יצרו מצב שבטבע מדברים על צמיחה דו ספרתית הנראית רק מכיוונה של טבע ומבקשים מעט קרדיט לאחר הרכש האחרון. למרות שבגרף היומי לאחר אמש בארה"ב ישנה עליה מסוימת אך בגרפים רחבים וארוכי טווח אין שבירה ושינויי מגמה שאמורה להתרחש ב-52 דולר.
המשך יום נעים,
חברים,
טבע, במסעה צפונה, המניה עולה ועם היא תחלוף ברמות ההתנגדות 50.25 ו-50.45 יש סיכוי להמשך המגמה ואולי אף להיפוך מגמה רב שנתית מאיזור ה-53 דולר.
בברכה
שלום,
שלל ההמלצות למנייה הזניקו אותה בחדות כלפי מעלה,
לא הייתי קופץ על ההזדמנות - זה הרגע לראות מהצד האם המגמה תמשיך בלי ההמלצות
או שמה המניה תחזור לדשדש עם ירידות.
בהצלחה,
חברים,
טבע כבר למעלה מעשרה ימים מדשדשת , על פי הניתוח הטכני הנייר עומד לסיים את המהלך העולה ולהערכתי יתחיל מהלך מתקן לגל העליות האחרון. רק שער מעל 53 דולר יראה שינוי מגמה.
בהצלחה !