Re: ניהול אסטרטגיה לחודש יולי
ציטוט:
הי הראל,
כעת הבנתי קצת יותר, הגרף המסכם מראה את הרווח וההפסד לפקיעה ולא את סך התקבול או התשלום לפקיעה.
אכן, יש גם כפתור של סימולציית שווי אסטרטגיה לפי זמן, סטייה וכדומה. כלי מאוד נוח לשימוש. "מדדי רגישות האסטרטגיה"
אם כך, אני רואה שהבעיה העיקרית, כרגע, היא שהמדד תקוע היכנשהו בבור של 2000 ש"ח הפסד, שמתחיל ב- 1060 ועד 1100.
אם כך, כרגע שווה לבחון לשים על הבור הזה "פלסטר" בדמות אוכף כתוב ב- 1080 או 1070, להיעזר בשתי הגבעות מצידי הבור ע"מ לחסוך בכסף בגין ההגנות, ולשים טיפה כסף על הקטנת ההפסדים הפוטנציאליים בשתי
הקצוות הקיצוניים של האסטרטגיה.
אתה אכן צודק... הפלסטר יגיע מתישהו בצורה של אוכף או אוכף כתום...
מה שכן, זה יגרום לי להשתמש בעוד בטחונות, ואני עדיין לא רוצה לעשות זאת בשלב זה (אנחנו בתחילת החודש). אני מוכן לוותר על התטא של כמה ימים כדי להבין לאיזה כיוון השוק הולך. אני חושב שזה ייתן לי גמישות בשיפוצים בהמשך הדרך.
מה שחסר לי כדי לנסות לבנות שיפוץ, זה לדעת מהוא התקבול שיש לך כרגע ביד מאסטרטגיה זו (שוב, לא מצליח להבין מזירוסם מה התקבול)
תקבול – 6064 ש"ח
שווי כיום - -6383
כלומר אני בהפסד של 319 ש"ח לפני עמלות
אוקי,
הבנתי את הכיוון שלך,
בכל מקרה, ניתן "למלא" את אותו בור גם בעזרת חברים ממשפחת הפרפרים (פרפר הוא למעשה זהה בתיפקודו לאוכף, רק במקום להשתמש בבטחונות ולסכן את ההפרש בין התקבול לבין התשלום המקסימלי בפקיעה, אתה לא מנצל בטחונות, אלא כסף ששילמת בעת קניית הפרפר)
וכפי שניתן לבצע אוכפים עם הגנות במרחקים שונים, או אוכפים שאינם בעלי רגליים סימטריות, כך ניתן לבצע גם בעזרת פרפרים בכל מיני צורות וגדלים.
בהצלחה, ואעקוב אחרי "עבודות העפר - מילוי וחפירה" שתבצע.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
אוקי,
הבנתי את הכיוון שלך,
בכל מקרה, ניתן "למלא" את אותו בור גם בעזרת חברים ממשפחת הפרפרים (פרפר הוא למעשה זהה בתיפקודו לאוכף, רק במקום להשתמש בבטחונות ולסכן את ההפרש בין התקבול לבין התשלום המקסימלי בפקיעה, אתה לא מנצל בטחונות, אלא כסף ששילמת בעת קניית הפרפר)
וכפי שניתן לבצע אוכפים עם הגנות במרחקים שונים, או אוכפים שאינם בעלי רגליים סימטריות, כך ניתן לבצע גם בעזרת פרפרים בכל מיני צורות וגדלים.
צודק לחלוטין
אני נעול כל הזמן על אוכפים...
יש בהחלט מצב שאשתמש בפרפר למילוי הבור בעת הצורך.
תודה רבה על ההערות
גורם לי להפעיל תאים רדומים במוח
הראל
האמת בהתחלה נבהלתי לראות את השיפוץ שלך. חשבתי שהשיפוצניקים התחילו עבודה וברחו באמצע. 8-)
שמחה שהעניין בטיפול, אם כי דווקא אתמול לא הייתי נוגעת וממתינה לראות התפתחויות היום מחר.
בכל מקרה - יחס הסיכוי-סיכון לא נראה משהוא - וחייב טיפול מיידי.
רק נקודה חשובה - כשאתה עושה פרפרים - תשתדל לא לשלם עליהם (עם טיפטנת סבלנות זה יכול לקרות).
הצלחות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
האמת בהתחלה נבהלתי לראות את השיפוץ שלך. חשבתי שהשיפוצניקים התחילו עבודה וברחו באמצע. 8-)
שמחה שהעניין בטיפול, אם כי דווקא אתמול לא הייתי נוגעת וממתינה לראות התפתחויות היום מחר.
אני מדי פעם עושה כל מיני נסיונות שיפוץ.
אם את רואה שכתוב על השיפוץ האחרון "כותרת הטרייד" זה אומר שזה לא סופי
ד.א.
משה הציע לי דרך שיפוץ ברוב אדיבותו. זה מטורף איך שהראש שלו עובד... חזרתי אליו בכמה שאלות.
אעדכן אם יהיה משהו מעניין.
בכל מקרה - יחס הסיכוי-סיכון לא נראה משהוא - וחייב טיפול מיידי.
רק נקודה חשובה - כשאתה עושה פרפרים - תשתדל לא לשלם עליהם (עם טיפטנת סבלנות זה יכול לקרות).
תודה על הטיפ :-)
אני ממש לא חושב שהיחס סיכוי סיכון הוא בעייתי.
התמונה לפקיעה יכולה להטעות
תיסתכלי על הניתוח רגישות ותראי שהמצב לא כל כך גרוע...
הצלחות
תודה רבה R
ראשית תודה על ההסבר המפורט.
אז השאלה הבאה היא למה התחלתה עם פרפר פשוט ולא משהוא שמכיל יותר קניות.
לצורך השוואה אפשר להסתכל על איך משה התחיל חלק מהאסטרטגיות שלו:
http://www.zerosum.co.il/Users/561/Positions/Show/4519
http://www.zerosum.co.il/Users/561/Positions/Show/3924
http://www.zerosum.co.il/Users/561/Positions/Show/4403
http://www.zerosum.co.il/Users/561/Positions/Show/4898
למשל ,למה לא להתחיל אם 2:1 , האם זה לא יאפשר לך יותר גמישות בשיפוצים ?
תודה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי erezk
ראשית תודה על ההסבר המפורט.
אז השאלה הבאה היא למה התחלתה עם פרפר פשוט ולא משהוא שמכיל יותר קניות.
לצורך השוואה אפשר להסתכל על איך משה התחיל חלק מהאסטרטגיות שלו:
...
למשל ,למה לא להתחיל אם 2:1 , האם זה לא יאפשר לך יותר גמישות בשיפוצים ?
תודה.
נתחיל בזה שקטונתי ממשה. הוא תותח... אני מקווה להיות כמוהו יום אחד...
אתה בגדול די צודק במה שאתה טוען, לגבי יחס 1:2. בהחלט יותר גמישות בשיפוצים.
אני לא בחרתי לעשות זאת, בגלל שזה קצת "קשה" לי... כמישהו שמחשיב עצמו כתבן בנשמתו (מזה לקנות יותר אופציות מאשר לכתוב??).
זה ממש לא אומר שזה לא נכון לבצע!!!
אני בהחלט אשקול בהמשך להשתכלל לדרך שבה משה מבצע את האסטרטגיות שלו.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
אוקי,
הבנתי את הכיוון שלך,
צודק לחלוטין
אני נעול כל הזמן על אוכפים...
יש בהחלט מצב שאשתמש בפרפר למילוי הבור בעת הצורך.
תודה רבה על ההערות
גורם לי להפעיל תאים רדומים במוח
הראל
הראל,
שמח שיכולתי לעזור.
ותודה גם לך על הטיפ של גרף הרגישויות שיש בזירו, לא שמתי לב לכך, עושה רושם שיכול לחסוך לא מעט חישובים, בכלל עושה רושם ששווה להתעמק במה שיש לזירו להציע.
שלחתי לך משהו בפרטי, ואשמח באם תתיחס לכך.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "גיל (רעננה)"
הראל,
שמח שיכולתי לעזור.
ותודה גם לך על הטיפ של גרף הרגישויות שיש בזירו, לא שמתי לב לכך, עושה רושם שיכול לחסוך לא מעט חישובים, בכלל עושה רושם ששווה להתעמק במה שיש לזירו להציע.
[color=#0040FF
אני מוצא את הגרף רגישויות מאוד מאוד יעיל.
ואני אגלה לך סוד קטן...
אני בכלל לא מסתכל על היווניות.
אני שומר על שני כללים שלדעתי מכסים את היווניות => לא כותב שוקת רחבה עם כמויות מטורפות שיימחקו אותי (מגן עליי מקפיצה בסטייה) + בודק כל הזמן את הגרף רגישויות בזירו ומוודא שאני לא נמצא באיזורים מסוכנים מדי.
החיסרון בזירו, הוא שלא ניתן לשלב בין אסטרטגיות שאינן על אותו חודש. אבל סה"כ זה אתר מוצלח מבחינתי.
[/color]
שלחתי לך משהו בפרטי, ואשמח באם תתיחס לכך.
בשמחה
הי הראל,
צץ לי רעיון.
מאחר ואתה למוד ניסיון עם גרף הרגישויות של הזירוסאם - מה דעתך לנתח את האוכף (הלוהט) שלי בזירוסאם ולומר לנו מה אתה למד מכך.
כך כולנו ניתרם - ונבין את התרומה של הגרף הזה.
http://www.zerosum.co.il/Users/1226/Positions/Show/5151
המון תודה
(כפי שאתה רואה..לא הותרתי לך ממש ברירות
(את התובנות שלך - תכתוב בבקשה בשירשור על האוכף)
תודה רבה!