Re: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
sun,
אני חושב שעוד מוקדם לחשוב על להזיז.
לא צריך לשכוח שכל ההפסדים הם על הנייר בלבד, וכדי שהמדד יגיע לאיזורים של מתחת ל 1100 צריך רצף של ירידות חדות.
כמה ימים של דשדוש וגם הסטיה תירגע והמחירים יחזרו לפרופורציות.
אני מסכים, בית המשוגעים הינו על הנייר. אבל היום נצלתי את ההזדמנות לזוז לאחור ביחס 2 ל-3 מי 1080 ל- 1060, בלי הגדלת בטחונות, + נשאר קצת כסף בכיס מהסטיות, וכן הקטנתי חשיפה 4K ליחידה.
לו היתי פותח היום , הכתיבה היתה 1040/1250/1260.
אנו בתחילת חודש , המדד ירד מאה נקודות בשבועיים מי שיא של 1240 ל- 1140. סוף היום התייצב על 1160. סה"כ צריך להתרווח בצדדים ולהשאיר את האקשן למרכז המפה, שיתנו לנו את הפירורים שלנו , תוך ניסיון להקטנת סיכון מקסימאלית מצידנו.
כל נקודות התמיכה הפכו לנקודות התנגדות. אם הכיוון יהיה למעלה אז יהיה קשה לעבור את 1195. ובלמטה אני מקווה שיהיה קשה לעבור את 1120.
תגידו לי בבקשה כמה אפשר להרויח בחודש ב-%+כסף.עבור השקעה של 100,000 ש"ח.
2: מה קורה אם יש סורט סקויז{מהסיבה שפעמיים בשנה יש סורט סקויז}.
אני התעלמתי מההתנפחות המדהימה של 1040. אולי רק הצטערתי שלא פתחתי בזמן, אבל אף פעם אי אפשר לדעת והחודש רק התחיל.
עד סוף היום הכל עבר לרווח.
מה שכן עשיתי זה להמשיך לשחק עם השוקת הקנויה שלי. איך שצברה רווח בירידות, הזזתי אותה, לקחתי את הרווח (כמה מאות שקלים) והתחלתי שוב. עכשיו מצידי יכול להמשיך לעלות...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי mosheb
תגידו לי בבקשה כמה אפשר להרויח בחודש ב-%+כסף.עבור השקעה של 100,000 ש"ח.
2: מה קורה אם יש סורט סקויז{מהסיבה שפעמיים בשנה יש סורט סקויז}.
משה, חודש שעבר הגעתי ל 6% אחרי מיסים ועמלות, תוך שימוש במקסימות הביטחונות שיש לי (ותודה לך שהארת את עיני באחת ההודעות, על כך שבנקים מוכנים לעבוד עם מרווח של 110%. זה עבד גם לי).
שורט סקוויז לא אמור להפריע לנו כל עוד שומרים על מרחקים סבירים.
מה פירוש מרווחים ב- 110 אחוז?
אני מניח שאופיר מתייחס לעובדה שבמקרים מסויימים בנקים מסכימים לעבוד עם בטחונות בגובה 110% ולא 120% כנהוג בד"כ.
אני למשל מחכה לתשובה (חיובית, חסר להם שלא תהיה חיובית ) מבנק איגוד להורדת הבטחונות מ120%.
חברים, רק בית השקעות, בלי טובות נותנים מאה אחוז בטחונות. עמלות זולות יותר מהבנק בלי מאמץ.
גם בבנקים אפשר לקבל תנאים טובים אבל צריך להתאמץ ולהתעסק אתם , בית השקעות , זה הסטנדרט.
שלום לכולם,
היום כולנו נזכרנו מהם סטיות תקן, וכמה חיוני לרתום אותם לטובתנו בתחילת החודש עד בואה של התטא.
בשונה לתוכניות, הירידות החדות בתחילת היום אילצו אותי לדלג אחורה את הכתיבות ב - 1060 לפוט החדש שנפתח 1050 כפי שמצוין בחוקים. משום שהייתי מוגן במרחק שני סטרייקים דלגתי אחורה רק את הכתיבות ולא נאלצתי להגדיל בטחונות, בנוסף הדילוג לא עלה לי - אני חושב שזה בגלל שהסטיות עלו.
את יתר הבטחונות ברגל הפוט ניצלתי לחיזוק הכתיבה ב - 1020 עם הגנות ב - 1000, הצלחתי לקבל 60 ש"ח לרגל.
ברגל הקולים לא הצלחתי להרוויח את המירב מהעלויות. סגרתי את הכתיבות מיום חמישי בשיא הירידות והתקדמתי ל - 1240 עם הגנה במרחק שני סטרייקים עבור 60 ₪ לרגל. בדיעבד אם הייתי מחכה לסוף היום הייתי מרוויח הרבה יותר, או לחילופין לא מתקרב יתר על המידה, אך תאוות בצע לא תוביל אותנו לשום מקום טוב.
התוכניות להמשך, במידה ויהיו עליות ורגל הפוט תשחק ביותר מחצי, אסגור אותה, ואחכה על הגדר לירידות. במידה והמדד ידשדש או ירד לא אבצע דבר עד חמישי הקרוב.
בתקווה להמשך חודש משעמם :) ,
ד.
שלום לכולם
קודם כל כל הכבוד על הדיונים המעניינים פה אני חושב שלא רק אני לומד מהם אלה עוד רבים אחרים.
מספר שאלות לי.
1. באיזה מרחק מומלץ לפתוח שוקת רחבה?
2. לאיזה אחוזי רווח אתם מכוונים מבחנת התיק?