דמי כיס שים לב רגל הפוט כבר כמעט נשחקת ב-50%....יש לך תוכניות?
רגל הקול עושה בעיות כמובן. בכמה כתבת אותה?
Printable View
דמי כיס שים לב רגל הפוט כבר כמעט נשחקת ב-50%....יש לך תוכניות?
רגל הקול עושה בעיות כמובן. בכמה כתבת אותה?
אני התחלתי בבניית השוקת ביום רביעי שעבר, קניתי פ 1050 ולא הצלחתי למכור את כל הכתיבות ב פ 1060 והמכירה הושלמה ביום חמישי - יום הירידות,
בירידות נוצר למזלי פער של 80 שח בין פ 1050 לפ 1060, ( 140 \ 220 ש'ח )
עדיין לא ממהר לסגור את רגל הקולים - בסטיות כאלה אני אמתין........
ומצד שני מחירי הקולים קופצים כמו משוגעים...!ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
לא להתרגש זאפוד...רק התחלנו החודש.
בכל מקרה רק בהכפלת מחיר הקול יש לי כוונה לזוז.
הערכה שלי: הדהרה למעלה לא תמשיך. צריך זמן להתבסס באזור הזה. להתרגל לנשום את אוויר הפסגות שמסביב. יש מצב דווקא לירידות מסויימות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
לכן - דווקא חיזקתי את C1270. נראה לי שיש היום מחירים טובים שכדאי לנצל. מצד שני, 1270 נראה רחוק רחוק רחוק. לא סביר שאחרי כאלו עליות שהיו בשנה האחרונה, תמשיך דהרה מוטרפת למעלה. אנשים יפחדו מהגובה. הפכתי את הרגל הזו לרגל מוגנת לגמרי. הצלחתי לקבל הפרשים של 40-45 ש"ח, שזה לא רע (מוגן C1290).
בהתאם להנחה זו, אני ממתין עוד קצת עם רגל הפוט. שום דבר לא בוער. הטתא כרגע לא משמעותית. השחיקה בפוטים היא כתוצאה מתזוזת מדד, ולא זמן. ולכן אם המדד ישאר כמו שהוא עכשיו, אז אפשר לקדם גם בהמשך השבוע. אם הוא ירד, אז כדאיות הקידום עולה. ואם הוא יעלה אז חבל. אבל חייבים להניח משהו.
כנראה חסום מהעבודה.
מישהו יכול להגיד לי מה היתה דעתו של שחקן על העליות בימים האחרונים? כיוונים וכו'. בטוח ששאלתם אותו . לפי הכללים שלו הייתי חייב להזיז את רגל CALL כי המחיר של הכתובה הוכפל! כרגע האסטרטגייה החודשית שלי עברה להפסד. נקווה לשיפורים בהמשך הדרך.
[quote=דמי כיס]הערכה שלי: הדהרה למעלה לא תמשיך. צריך זמן להתבסס באזור הזה. להתרגל לנשום את אוויר הפסגות שמסביב. יש מצב דווקא לירידות מסויימות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי "red-r":u1ul79vz
לכן - דווקא חיזקתי את C1270. נראה לי שיש היום מחירים טובים שכדאי לנצל. מצד שני, 1270 נראה רחוק רחוק רחוק. לא סביר שאחרי כאלו עליות שהיו בשנה האחרונה, תמשיך דהרה מוטרפת למעלה. אנשים יפחדו מהגובה. הפכתי את הרגל הזו לרגל מוגנת לגמרי. הצלחתי לקבל הפרשים של 40-45 ש"ח, שזה לא רע (מוגן C1290).
בהתאם להנחה זו, אני ממתין עוד קצת עם רגל הפוט. שום דבר לא בוער. הטתא כרגע לא משמעותית. השחיקה בפוטים היא כתוצאה מתזוזת מדד, ולא זמן. ולכן אם המדד ישאר כמו שהוא עכשיו, אז אפשר לקדם גם בהמשך השבוע. אם הוא ירד, אז כדאיות הקידום עולה. ואם הוא יעלה אז חבל. אבל חייבים להניח משהו.[/quote:u1ul79vz]
אני גם נצלתי העליות האחרונות להמשך כתיבה עם הגנות ברגל הקול...רק שאני יותר קרוב ממך, כותב בקול 1250. נראה איך החודש יתפתח
גם לי נראה שהדהרה לא תימשך.
מצד שני נתתי הוראה לקניית רגל הפוט רק אם מגיע ל-50% ממה שכתבתי. מי יודע אולי...
ברגל הקול אין לי הגנות ולכן בהמתנה....
אני היום הייתי קורבן לעליות הבלתי צפויית האלו.
כתבתי ביום חמישי שעבר 35 יח' C1260 בתקבול 65 ש"ח וקניתי הגנה C1280 בעלות 40 ש"ח.
ע"פ הכללי הרגע שאופציה כתובה מכפילה את ערכה (ולא היו רווחים מקירובים קודמים) אזי צריך להתכסות ולברוח 2 סטרייקים אחורה.
היום בבוקר מחירה של C1280 הגיע ל 140 ש"ח, כמובן נלחצתי וכמו "ילד טוב" מייד התכסיתי. ודילגתי לC1280 עם הגנה C1300. לצערי הרב, קניתי סמוך לגבוה היומי ואני מרגיש די דביל, כי המחיר מאז ירד והוא כבר לא כפול ממחיר הכתיבה הראשוני.
הטעות הזו גמרה לי את הרווח של האסטרטגיה, שנפתחה טוב. קידמתי היום גם את רגל הפוטים ל P1050 עם הגנה P1030. קרוב מידי לסטרייק לדעתי, אבל לא הייתה לי כ"כ בררה כי רציתי לצאת איכשהו עם רווח אחרי עמלות על הזזה הזאת (בסביבות 25 ש"ח תקבול מהצמד).
גיליתי לצערי שבשוקתות הרחבות, בהנחה שמנסים לעבוד רחוק ובטוח, זה אומר הפרשי פרמיות נמוכות (20-25 ש"ח לצמד) מה שאומר שהזזה של רגל היא על גבול הרווח, כי העמלות אוכלות לנו חלק ניכר מהרווח. על אחת כמה וכמה שמנסים לבצע מהלך סגירת חירום של אופציה שהכפילה עצמה.
עוד שמתי לב שלהזיז פוזציה לא גדולה במיוחד של 35 כתיבות ו 35 הגנות היא לא פשוטה בכלל וצריך להתפשר על מחירים ומרחק מהסטרייק כדי להגיע לרווח כלשהו.
דעות, תובנות?
לדעתי נחפז עם הדילוג כלפי מעלה ...אחרי מספר ימי עליות צריךלראות אם השוק מתבסס על הרמות הגבוהות או מתקן למטה ואם מתקן מה עוצמת/צורת התיקון...במרחק מהסטרייק כפי שאתה היית יכלת לדעתי לחכות מספר ימים נוספים ולא למהר, שכן יש עוד הרבה ימים לפקיעה והרבה חסמים לשוק מרמות גבוהות יותר (חסמים טכניים ופסיכולוגיים)....
זאת דעתי הצנועה בלבד...ואשמח באם משהו בעל נסיון רב יותר ממני (שכן אני ירוק במסחר באופציות אך די "חום" במסחר בבורסה) יחווה דעתו בעניין תיקונים לצרכי נסיגה והתרחקות מהסטרייק בשלבים כל כך מוקדמים של החודש.
תודה.