גאוני
Printable View
גאוני
מדהים
תודה על הסרטון
עידכון סנופי בקישור.
viewtopic.php?f=78&t=8281&start=40
סללום שלום
יש לי 2 שאלות ויש כתובת אחת בנושא הגלים של אליוט וזה אתה
גורביץ פירסם כתבה מצולמת אתמול בביזפורטל
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... gId=236575
הוא ניתח את הגלים של סנופי כמוך
אם תוכל לענות על כל שאלה בניפרד
1. לאחר גל יורד שמורכב מ 5 גלים אמור לבוא גל מתקן כמו שהוא אומר של 3 גלים
לאחריו עוד גל יורד של 5 גלים
האם הגל הנוסף הזה שיכול להוריד את הסנופי ל 1000 מחויב לפי התיאוריה או שכל האפשרויות פתוחות לאחר התיקון העולה
2. האם אתה יכול לנתח את המעוף לפי תיאוית הגלים והאם הוא סיים את הגל 5 למרות שלא הגיע ל 1040
תודה
אייל
1 .הכל פתוח מכיוון שאפשרויות הספרור הן בלתי מוגבלות ולא בטוח שאנחנו צודקים בספירה
2.אנסה
לבקשת אייל ספררתי את תא 25 לפי ראות עינייציטוט:
פורסם במקור על ידי slalom
וזה הקישור לסקירה
viewtopic.php?f=78&t=8281&p=46779#p46779
עידכון ספרור תא 25 בקישור הבא לא להתבייש להביע דעה יותר דעות יותר שאלות יותר תשובות
וכולם מעשירים את הידע.
viewtopic.php?f=78&t=8281&p=47091#p47091
עידכון viewtopic.php?f=78&t=8281&p=47483#p47483
בקשות לניתוחים יענו בשמחה.
slalom שלום:
שחקן אמר בכמה מהסקירות שהוא ממליץ על שורט על איטליה.
יש אפשרות לעשות זאת באמצעות ה-ETF ששמו EWI.
ג'קי ברוך כתב, לשאלתי, שהגבולות לכניסה ללונג ולשורט ב-ETF הזה הם 15 ו-13.5 בהתאמה.
בשבוע האחרון, EWI בראלי רציני וגם שבר את גבול ה-15.
אתה יכול בבקשה להסתכל על זה?
תודה
מעניין שבזמן שהשוק עלה בחודשים האחרונים, הייתי בעמדה של דוב נצחי (permabear, בלעז), מתעלם בעקביות מן המגמה העולה הברורה ומשוכנע ביני לבין עצמי שכל העליות הן אחיזת עיניים ושהנה עוד רגע השורטים שלי יוכיחו את עצמם בגאון. כל יום אדום התפרש כעדות שהמפולת נמצאת מעבר לפינה, בעוד הימים הירוקים הונפו הצידה כלאחר יד כמו זבובים שמפריעים בזמן האוכל. אבל השוק בכל זאת עלה והתרחק, ואני את רוב העלייה החמצתי בגלל התבצרות עקשנית אי-שם בקוטב הדרומי עם כל שאר הדובים הנצחיים.
והנה התהפך השוק והתהפכו היוצרות. המגמה כבר אינה עולה. היא אינה יורדת באופן חד-משמעי, אבל השוק נראה חולה וחלש ועל סף תהום. אלא שהפעם אני מוצא את עצמי נאחז בכל יום ירוק דווקא, ממלא את ראותיי חמצן שיספיק עד היום הירוק הבא, מנסה לשרוד את הימים האדומים על-ידי שכנוע עצמי שהם רק מהמורות פזורות על כבישי הגליל העליון בדרך לפסגות החרמון. השיירה מחליקה אחורנית ואני הנוסע נמנע מלהביט מבעד לחלון, עוצם ופוקח את העיניים בהתאם למה שנוח ברגע נתון.