50% אפשר לקדם, בתנאי שעברו יותר משלושה ימים מאז ההזזה ברגל הזו. אבל עדיף שתגיד מה הגבולות שלך, ולאן אתה רוצה לקדם.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
Printable View
50% אפשר לקדם, בתנאי שעברו יותר משלושה ימים מאז ההזזה ברגל הזו. אבל עדיף שתגיד מה הגבולות שלך, ולאן אתה רוצה לקדם.ציטוט:
זהו שכתבתי ב C1200 עם הגנה ב C1220... נראה לי שזה מסוכן לקדם.
מצד שני זה נשחק 50 אחוז ובא לי לצאת...
מה עושים?
לטעמי, C1200 קרוב לי. זה יוצא 7.1%. ואם כתבת את זה שבוע שעבר, אז זה היה עוד יותר קרוב. זה היה קצת גרידי.ציטוט:
נכון לעכשיו, יצא לך טוב. אתה ברווח, ולכן אתה יכול לעשות הכל:
-לסגור - אתה לוקח את הרווח והולך.
-לא לעשות כלום - אתה ממתין להמשך השחיקה.
-לקדם - מאד לא הייתי ממליץ.
-להתרחק - אם אתה לחוץ מהקרבה, אתה יכול להתרחק מבלי שום נזק. משמעות הצעד הזה היא סגירת הרגל ברווח, ופתיחה של רגל חדשה פחות מסוכנת.
אם אתה מוכן נפשית לסכן את הרווח שלקחת כבר, אתה יכול להשאר ב 1200, ולהיות עם "אצבע על ההדק". זאת אומרת שאם המרוץ למעלה חוזר, חלץ את עצמך במחיר הקרבת הרווח.
(ואין באמור למעלה המלצה לצעד כלשהו, אלא הבעת דעה בלבד)
נמתין להתפתחויות של מחר,
אם הצפי של החשקן נכון ויהיו ירידות נוספות, אז נרוויח מחר עוד כמה ג'ובות ברגל קול, ואז נסגור אותה.
אם השוק ידשדש מחר, נשאיר אותה לעמוד.
באמת מעניין מה יהיה מחר בפתיחה.
לדעתי אין מספיק מידע בשאלה שלך.ציטוט:
השאלות הן: כמה רווח נטו זה יוצא בשקלים? האם סגירה וקידום ב30 נק' למשל יניבו משמעותי יותר מאשר הישארות במקום?
דמי כיס,
צודק אני מפוזר על מגוון אופציות; ונכון יש כאן אלמנט של באלגן, אבל הוא לא מקרי.
אני מוסיף על השוקת בהתאם למחירים ולתנודות שהיו, אני לא מתעקש לכתוב בדיוק באותו הסטרייק (למעשה החודש גם לא כל כך "בערך" באותו הסטרייק). כשהמחירים של האופציות היותר רחוקות מאפשרים כתיבה ברווח של קצת יותר מאחוז ביחס לבטחונות, אני הולך על זה.
מצד שני, לעיתים אני צריך להתקרב כדי לקבל משהו מענין. החודש זה ברגל הקול. זה נחמד כי זה אומר שהקולים המוקדמים שלי נשחקו יפה. הלוואי והיו לי ב20 לחודש מספיק בטחונות כדי לכתוב עוד כמה קול 1290 בארבעים שח... לא היו לי, והשוק ירד. לכן התקדמתי.
יכל להיות שזה אני, אבל האם אני חש ציניות או ציקצוק לשון מצידך. אם זה הכל בראש שלי אז תשכח מזה, אחרת אשמח לשמוע עוד על ההסתגויות שלך (מלבד הבלאגן והתחזוקה).
לסיום אני מודה לך על על התרומה שלך לדיון על השוקתות. למרות שאני לא משתתף פעיל בו (אני חושב שהוא ארוך מידי/ רב משתתפים מידי) אני מידי פעם קורא אותו ולומד ממנו.
אלעד
לגמרי בראש שלך. לא יודע מאיפה הבאת את זה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי elade
אין בשר בקולים, מעצבן, לא רוצה לקחת סיכון במחירים כאלו.
אגב כל המחירים של הקוךים לפי B&S הרבה יותר יקרים מאשר בפועל, מישהו יודע למה זה? האם זה בגלל שהשוק צופה ירידות?
תמיד זה כך הקולים זולים יותר והפוטים יקרים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי danfrog1
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אם ככה אז קבל ביטול. :)
וגם, קניתי בחזרה את 1280 בחמש ליחידה, 21 שח כולל עמלות ושחררתי 12000 בטחונות.