אהלן,ציטוט:
פורסם במקור על ידי mronen62
תגיד, באיזה תוכנה ניתן להפיק דו"ח כמו שהפקת בתגובה שלך?
download/file.php?id=1117&mode=view
Printable View
אהלן,ציטוט:
פורסם במקור על ידי mronen62
תגיד, באיזה תוכנה ניתן להפיק דו"ח כמו שהפקת בתגובה שלך?
download/file.php?id=1117&mode=view
1) אני משלם יותר.
2) צודק. במבט חוזר אני רואה שאכן עוד לא מימשת מניה ברווח. טעות שלי.
3) קח את מנייתבזק לדוגמא. הגדרת SL ב-956. המנייה חצתה את המחיר וציינת כי הפעלת את המכירה אך לא את שערה. האם מבחינתך שער המכירה במקרה הנ"ל היה 956 ?
1) מימשתי מספר מניות ברווח ניכר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי אחנתון
2) לא הבנתי למה משנה לך מהו השער שמימשתי אני. האם לא חשוב לך מהו השער בו אתה מממש?
רונן
1) אני מבולבל. אם מימשת אז למה לא הפרשת מיסים? (מס הכנסה מאזין ).
2) הסכום בו אתה מממש הוא הסכום שחוזר לקופת המזומנים שלך. אתה לא חושב שזה רלוונטי לתיק הדוגמא?
שלום ידידי,ציטוט:
פורסם במקור על ידי אחנתון
אניבאמת שמח על כך שהנך עוקב אחר התיק בדבקות, אך לצערי החשבון שעשית לא ממש מדוייק שכן מכל מנייה שמומשה, הופרש מס מהרווח בכל טרייד (בהתאם לשערי הכניסה והיציאה מכל מנה)
מאחר וכל אחד מהגולשים נכנס ו/או יוצא מפוזיציה בשערים שונים, בנפח מסחר שונה ובכמות מנות שונה, אינני רואה מקום לפרסם את מצב יתרת המיסוי או "המגן".
שוב תודה על דבקותך והערותיך (הטובות),
רונן
תודה
אקסל כמובן.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Wogee
רונן
האם אתה יכול להראות בטבלה אחת את נקודות הקנייה של כל מניה את הרווח והכי חשוב את הסטופ לוס של מניות שיצאת מהם ואת אחוז ההפסד, וזאת לצורך למידה.
כרגע יש ירידות ומעניין מאוד כמה מה ם נקודת הסטופ לוס ואחוז ההפסד שלפיו העדפת לצאת מהמניה ולחתוך הפסד.
שאול,ציטוט:
פורסם במקור על ידי shaul mush
הרווח/הפסד האישי שלי אינו רלוונטי לאיש. מה שחשוב הוא מה כל אחד עושה בפועל.
אני מציג באופן שוטף את טבלת הרכישות (כולל תאריך, שער קניה ועלות כספית) ומדווח מראש על נקודת הסטופ לוס המתוכננת אצלי. כל שעליך לעשות הוא להצליב בין הנתונים.
בהצלחה
רונן
רונן ערב טוב,
ע"פ טבלת אקסל ממה מורכב התא של מזומן-ערך נוכחי ?