אני הייתי מחכה גם צעדים דרסטיים כאלו עוד יום
בקורס יוסי אמר לנו לחכות יום יומיים עם הזזות רגליים
והוא גם לא דיבר על הרחקות רגליים... רק על קירובים של רגל שהמדד התרחק ממנה
Printable View
אני הייתי מחכה גם צעדים דרסטיים כאלו עוד יום
בקורס יוסי אמר לנו לחכות יום יומיים עם הזזות רגליים
והוא גם לא דיבר על הרחקות רגליים... רק על קירובים של רגל שהמדד התרחק ממנה
נכון. המועד המקורי לתזוזות הוא יום חמישי. אם מחר לא יהיו עליות יוצאות דופן, אני אחכה ליום חמישי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
אתה תתחיל עם קירוב התחתונה היום?
אני כבר התחלתי אתמול, ואני ממשיך היום
אני מקרב בעיקר את הכתיבה של ה PUT.
משתדל ליצור מצב שבו ההפרש בין הכתוב לקנוי ב PUT הוא בסדר גודל של חצי מההפרש בין הכתוב לקנוי ב CALL.
הבטחונות בקושי השתנו (עלו בקצת)
הראל
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
בנתיים לא, אפילו שזה מאד מפתה לעשות זאת היום. הסיבה היא, נקרא לזה, פסיכולוגית. יוסי (המרצה בקורס) אמר שהמלחמה הקשה ביותר היא עם עצמנו. הפתרון לכך הוא לקבוע מראש כללים נוקשים ככל האפשר. הכללים צריכים להכיל בתוכם כמובן גם תגובה לאירועים יוצאי דופן. אבל כרגע אין אירוע יוצא דופן. היו קצת עליות. זה הכל.ציטוט:
לכן, על פי הכללים שאני קבעתי לעצמי, אני עושה שינויים ביום חמישי. רק עם משמעת עצמית קפדנית אוכל למנוע מעצמי לעשות שטויות. ולכן היום אני לא נוגע בכלום.
מחר אני אזיז את הרגל התחתונה, כנראה לאזור 970. הרחקה של הרגל העליונה תתבצע בכפוף למדד שיהיה מחר. תיתכן הרחקה ל 1190 ואולי אף ל 1200. תלוי במצב מחר.
דמ"כס
טוב שאתה מביא לנו טיפים מהקורס, (לרבות ציטוטים מפי הגבורה) אנא המשך כך, ותבוא עליך הברכה
למה יום חמישי ולא יום ראשון ? ככה אתה יותר חשוף לשני ימי מסחר נוספים בוול סטריט (למשל ירידות חדושת של 4-5% ביומיים. מצד שני אולי תרוויח טתות, אבל לא בטוח שזה שווה את הסיכון)
אני מסתכל על המתמטיקה...
נראה לי שהשוק יחסית בורח למעלה מהר. יכול להיות שזה ייפסק, ויכול להיות שזה יימשך, ויכול להיות שנרד למטה.
נראה לי שעדיף לנו להיות עםדלתא של האסטרטגיה שהיא יחסית סביב ה 0 לאורך זמן.
אם אתה לא מקרב את הרגל, המצב הוא שהדלתא שלילית מדי (כל עלייה, הירידה בשווי האסטרטגיה גבוהה בגלל שאין קיזוז גדול עם הרגל התחתונה).
אני לא חושב שעכשיו צריך לקרב רגל כך שהדלתא תהיה 0!! אבל שתהייה קצת פחות שלילית... :)
ועוד דבר, אני לא חושב שנכון לעשות תיקונים רק בימי חמישי / ראשון או יום ספציפי אחר. צריך לנסות להרגיש את השוק, לעקוב אחר פוזיציות שחקנים, לעקוב אחרי P/C, ולקבל החלטה.
אני קיבלתי החלטה כבר אתמול שאני מתחיל להזיז את הרגל התחתונה מעט מעלה ובהדרגה!!!
בכל אופן, כמובן בהצלחה לכולנו!
בדיוק בגלל הטתות. ועדיין זו שוקת רחבה, שאמורה "לעמוד" בכבוד גם בירידות כאלו של 4-5 אחוז. חשוב לציין שהחוקים ה"קשוחים" לא באים במקום היגיון בריא. זאת אומרת שאם עכשיו הייתה תקופה מטורפת, אז יש להניח שהייתי עושה רק חצי שוקת (קולים בלבד). אבל אנחנו לא בתקופה מטורפת (מלבד הטרוף של הקונים המסתערים).ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
ה"חוקים" שכל אחד קובע לעצמו, זה דבר מאד אידיבידואלי. אין "נכון". דעתך נכונה ומכובדת בדיוק כמו דעתי.ציטוט:
לרגע אני לא חושב שאני צודק או אתה. זה בכלל לא העניין.
אני פשוט רושם את מחשבותיי / דעותיי ונהנה לקרוא את שלך ושל השאר.
מבחינתי זה דיון פורה שבעיקר יכול להועיל לנו ולאחרים שמשקיעים באסטרטגיות דומות
לא התכוונתי לומר שאני צודק או משהו כזה ובטוח שלא לפגוע...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס