-
1 קבצים מצורפים)
SODA,
18-6-14
המחיר מגיע מ תמיכה ב 35, לאחר תחתית כפולה,
בסה"כ כול המתנדים הטכנים בעד עליות , אבל ראה את הגרף , המחיר לא הצליח לפרוץ את שנייהם למרות מצב שוק חיובי.
האזור הזה בין שני הקווים הוא אזור טכני חזק.
על כן הסיכום מאוד ברור.
סיכום :
למרות שכול המתנדים חיוביים העליות יכולות להתאפשר רק בפריצת שני הקווים הללו.
קובץ מצורף 3727
תודה ובהצלחה
-
היי לוי,
DD נמצאת במהלך עולה ארוך טווח (שנה וחצי), דשדשה לאחרונה במשך 3 חודשים, פרצה את טווח הדשדוש, בדקה אותו (או אפילו את שני הקוים אם יש כאלה: 67 ו-68 וביום שישי קיבלנו נר עולה שיוצר תבנית עולה על ממוצע 50, המתנדים תומכים נלהבים לעליות. חוץ ממוצע 20 שמעל המחיר לא רואה מה יפריע למחיר לעלות למחיר השיא.
ודעתך?
תודה רבה, ורדה
-
היי ורדה,
לא רוצה לקלקל שמחות אבל תני מבט על הגרף השבועי ותשאלי שוב. אם יש צורך כלל.
תודה ובהצלחה
-
הסתכלתי כמובן , נראה היה לי ששבוע האחרון היה המפנה חזרה למעלה.
איפה הטעות שלי?
-
ערב טוב,
למה טעות, !! אין לך!
פשוט כאשר כתבת שישנה התנגדות בממוצע 20 ביומי, מיד הלכתי לשבועי ואני רואה 5 תבניות היפוך נרות יפנים מה ערך של 66$ עד הבולען האחרון, והסטוכסטיק השבועי, רוצה מטה.
עומד על דעתי כרגע, צפי לירידות?
תודה לך
-
1 קבצים מצורפים)
EZCH,
איזיציפ,
עדכון ל 6-7-14,
הגרף נמצא במגמת דשדוש כ חודשיים ועדיין לא הצליח לפרות את הטווח הנתון שהוא 22$ -- 28$, והיו לפחות 3 ניסיונות טובים לפריצה.
הטכני כאן ברור , פריצה של ה 28$ = 34 $ בדרך,
חסרה רק הפריצה עם סגירה .
קובץ מצורף 4034
תודה ובהצלחה
-
הי עובדיה
אפשר בבקשה ניתוח למנית טאוור בארהב TSEM ?
תודה מראש
-
1 קבצים מצורפים)
טאואר ,
עדכון ל 8-7-14,
אני לא יודע באם אתה עוקב אחרי העדכונים שלה אבל היו ומדוייקים.
טאואר פורצת את ה 10$, וזה מאוד יפה לאחר שנים של חולשה.
למרות העליות אתמול של מעל 5%, המחיר לא פרץ התנגדות חשובה ב 10.2$, על כן המהלך העולה האחרון בן יומיים מאז ה 9.2$ , לוקה בחסר עקב אי הצלחה בפריצת ה 10.2$
התנגדויות נוספות קרובות,
10.5 - 11
לסיכום
למרות המהלך היפה האחרון אני מעריך שכאן היא הולכת לעצור מספר ימים לפחות , ולאחר מכן תחזור לעליות. וכול זאת עקב התנהגותם של מתנדי מומנטום , כאשר כול עוד המחיר מעל ה 9.4$ = חיובי.
קובץ מצורף 4054
תודה ובהצלחה
תודה ובהצלחה
-
שלום לוי,
מניית AKAM, בגרף השבועי אני רואה תבנית M שנוצרת או תקרה כפולה ונראה שהמתנדים תומכים בהמשך התנועה. האם הגרף היומי מבשר שינוי? או שמוקדם מדי לדבר על כך?
תודה ובשורות טובות,
ורדה
-
מניית BMY, אני מסתכלת על התנועה מאז ספטמבר הקודם לאחר עליה של כ-40% המניה ביצעה תיקון עד61.8% פיבונאצי, ואז החלה לעלות, לפני כשבוע גם פרצה את הקו מגמה היורד שנוצר מאז חודש מרץ. מאז הגרף מדשדש מעל קו המגמה הזה. מה הצפי שלך להמשך?
תודה, ורדה