ערב טוב ,
מה שלומך?
עדכון על מדד הבנקים יופיע בשרשור שלו.
תודה
Printable View
ערב טוב ,
מה שלומך?
עדכון על מדד הבנקים יופיע בשרשור שלו.
תודה
פועלים ,
16-6-14
לאחר הסקירה המורחבת אתמול , עלפועלים אני רק מעדכן למעשה את הסגירה שהייתה מתחת לתמיכה ב 2019 ובכך מאותת פועלים על המשך ירידות היום לקראת התמיכה ב 2000 -- 1980 שדובר בעדכון המורחב.
קובץ מצורף 3663
תודה ובהצלחה
דיסקונט ,
עדכון בתוך יומי 22-6-14
המחיר נסחר באופן מאוד חלש בגרף ! הוא מנסה ב שבועיים האחרונים להתבסס סביב רמת ה 600.
גרף שבועי מאוד רוצה עליות ולבטח בקרוב יוכל לקבל אותם אבל גרף יומי עדיין מתעקש על הליכה ימינה עם נטייה לירידות קלות סביב אותו קן ב 600 !
מכול מקום כרגע בין ה 595 ל 600דיסקונט צפויה לצאת למהלך מתקן עולה , אבל התלות גם היא במדד הבנקים עצמו, על כול פנים לא רואה את דיסקונט כרגע גבוה יותר מ 645 , וגם זה המקסימום שאני רואה כרגע, כאשר בהחלט יוכל להיות שהתיקון העולה יהיה פחות מכך.
קובץ מצורף 3801
תודה ובהצלחה
פועלים,
עדכון ל 24-6-14
בשבוע שעבר הוצאתי סקירה מורחבת לפועלים על מצב הגרף שלה , כאשר נתתי לא עלייה אם בכלל עד ה 2060 כ קו ראשון, והיום מ ה 2051 המחיר מבצע פרסה ויורד באופןחד.
המחיר סוגר בקושי על התמיכה ב 2020. כך שמכאן הצפי הוא מטה יותר.
קובץ מצורף 3825
תודה ובהצלחה
דיסקונט,
עדכון לסופ"ש , 28-6-14
דיסקונט נתנה גם " הדרן " בירידות שלה.
זהו גרף שבתחילת השבוע כבר היה מוכן לעליות , וישב ברגוע סביב קו ה 600, עד שיומיים לפני הפקיע התחילהדיסקונט לקבל גם בראש, כאשר היא לא עשתה בכלום, פרט ל להיסחר בממד הבנקים והמעוף..
המחיר סוגר השבוע ב 582 ,והתמיכה הקרוב היא ב 579.
צפי שבועי :
אני כותב שוב את הסיכום הקודם,
הגרף מוכן לעליות כתיקון עולה.
קובץ מצורף 3912
תודה ובהצלחה
דיסקונט ,
עדכון ל 30-6-14,
הגרף ממשיך להיות חיובי יותר מ4 הבנקים האחרים,
כול עוד המחיר שומר על קו ה 479 , עם סגירה , הוא צפוי להמשיך להיות חיובי, ולא משנה כמה זמן יקח לו לעלות כי מין הסתם הוא ימתין למדד הבנקים עצמו.
קובץ מצורף 3923
תודה ובהצלחה
דיסקונט,
עדכון ל 2-7-14
המחיר לא עוצר עדיין ויורד לתמיכה שהיתה ממילא קרובה ב 479,
במידה ותמיכה זו לא תחזיק, אזי המחיר בדרך ל 470,
ובמידה וכן המחיר צפוי מה יותר מהר לצאת למהלך עולה מתקן , כאשר ה 590 - 600 הם יעדים מידיים.
קובץ מצורף 3959
תודה ובהצלחה
לאומי ,
עדכון לסופ"ש, 4-7-14
לאומי ששוברת את ה 1330 לפני יומיים חוזרת ופורצת אותו מעלה כאשר לוקחת את מדד הבנקים יחד איתה עם עליות של מעל 2 %.
חצייה חוזרת בתוך יומי של ה 1320 - 1330 , הפכה אותה לחיובית כבר בשלב מוקדם בתוך יומי , והגרף סיפק טריגר כמיסה ,
( המנייה נכנסה אתמול לתיק האתר ).
אבל כלל לא בטוח שלאומי הולכת גבוה מעלה, אבל צריך לזרום עם החיוביות שלה.
התנגדויות בדרך ,
1- 1346 = קו מגמה יורד.
2- 1360 קו אופקי
3- 1383 קו מגמה עולה,
נראה אותה מתמודדת איתם ונוכל להוסיף יעדים והתנגדויות.
צפי שבועי :
חיובי לתחילת השבוע לפחות , לגבי ההמשך השבוע , ניתן שוב את הדעת.
קובץ מצורף 4001
תודה ובהצלחה
דיסקונט ,
עדכון לסופ"ש , 4-7-14
הגרף קצת אכזב בימים האחרונים כולל אתמול שמדד הבנקים עלה במעל 1%, ודסקונט סיימה שלילי קל.
טכנית המחיר לא היה צפוי לשבור את ה 579, אבל כך קרה, ו צריכים להסתדר עם זה.
המחיר יורד השבוע ל 570 ומשם מתרומם חזרה.
כרגע שוב הגרף חיובי, ואני בהחלט מצפה למהלך עולה יחד עם כלל הבנקים.
תנאים לעליות.
1- פריצה מידית של ה 579.
2- פריצה של ה590
3- פריצה של ה 600.
כול עצירה באחד הקווים הללו יוכל להסביר שישנה בעיה שהיא לא טכנית.
צפי שבועי :
חיובי להמשך.
קובץ מצורף 4010
תודה ובהצלחה .
פועלים ,
בוקר טוב לחברי הפורום,
אני מודע שלפעמים אני בוחר מנייה וסוקר אותה ארוכות , בלי קשר למצב השוק ואולי בגללו !
ואני בוחר כרגע את הסקירה המורחבתבפועלים כסקירה מייצגת !
ב 15-6-14 הוצאתי עדכון מורחב עלפועלים כאשר הכול היה טוב, מסחר רגוע וללא הזהרות מיוחדות אבל כבר אז גרף פועלים לא נראתה טוב לטווח ארוך מה סקירה, ואתם מוזמנים לעבור לעמוד 2 בשרשור זה ולקראו אותה שוב,
http://www.s-maof.com/Forum/threads/...95%D7%93/page2
בסה"כ עבר קרוב לחודש וכול ההזהרות הטכניות התממשו וידם עדיין נטויה.
וסקירה פשוטה זו באה שוב ללמדנו , שניתן על ידי טכני נכון , מתנדים מתאימים ונרות יפנים , להפעיל לכול טווח בין אם בתוך יומי , יומי , וארוך , את " כדור הבדולח " בכדי לקבוע ולדעת " העם לרכוש בכול שלב שהוא מנייה מסויימת ובמקרה זהפועלים.
וכמובן שבאם כול מה שבפועלים היה נכון אז ראו איפה מדד תא" 25, ובלי או עם קשר להסלמה ביטחונית.
תודה ובהצלחה