-
1 קבצים מצורפים)
בזן,
עדכון לסופ"ש , 4-7-14
התנאי היחיד שקרה כאן ליצירת מהלך עולה הוא שמירה על קו ה מגמה העולה, ולמרות שזה מאט מאוד לאחר 3 ימי מסחר חיביים ניתן בינתיים לקבלם .כאשר הדברים ברורים ! סגירה מתחת לקו המגמה = יציאה בסטופ קשיח, כי גרף שבועי עדיין לא נמצא במהלך עולה אלא ההיפך הוא לא סיים את המהלך היורד שלו.
צפי שבועי :
עמידה בשני התנאים ליצירת מהלך ה עולה והם פריצה של ה 103 + פריצה של ה 105, וכול זאת בתנאי שקו המגמה לא נשבר מטה.
קובץ מצורף 3993
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
בזן ,
עדכון לסופ"ש , 11-7-14
המחיר נתמך השבוע ב 95 , וממנו ניסה מהלך עולה.
כרגע ה 98 עדיין מהבה התנגדות .
טווח מסחר שבועי צפוי. 101--95, כאשר....
פריצה של ה 101 = המשך עליות
שבירה של ה 95 = 94 - 90 בדרך.
קובץ מצורף 4110
ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן.
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
בזן,
עדכון ל 15-7-14
הגרף מאוד חיובי ! ואפילו יותר חיובי מה מצופה,
הוא פורץ את הטווח שניתן ומגיע לסגירה היום ב 102.8,
הוא פורץ קו מגמה עולה ומתקרב ל 104.3, ששם נמצא קו מגמה יורד ארוך יותר,
המשך עליות שכאלה יביאו לפריצת אותו קו מגמה ועליות ל 108-110.
קובץ מצורף 4150
ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן.
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
בזן,
עדכון ל 16-7-14
בזן נראתה רב היום חלשה אבל עשתה בסופו של דבר את מה שצריך ועלתה.
בתוך יומי כבר הוצאתי הזהרה שבמידה והסגירה תהיה עם שבירת ה 103, היא תצא מהתיק, ואכן המחיר חזר לסגירה ב 104.
אני חושש שהפעם הזו גם , קו מגמה יחסום את העליות , כך שלמעשה נשאר לה נקודה אחת לעליות , אלא במידה ותפתיע ותפרוץ מחר את ה 105 בצורה החלטית.
הגרף עדיין חיובי , ויש לזכור את הסטופ.
קובץ מצורף 4176
אמן.
תודה ובהצלחה
-
לוי שלום,
שאלה טכנית, אני זוכר שכשאר שאלתי אותך לגבי הנחיות לשרטוט קווי מגמה אמרת לי להיעזר בגרף שערי סגירה ודרכו לשרטט. אם כך למה אתה משרטט את הקו היורד של בזן כאשר תחליתו מהגבוה היומי של אותו נר ירוק (9.2.14) ולא מהסגירה שלו ?
ההבדל בין בשניים עלול להיות מהותי, בגרף זה ההבדל קטן אך בנרות עם צללים גדולים זה יכול לשנות את קבלת ההחלטות..
תודה !
-
1 קבצים מצורפים)
בוקר טוב,
אני נותן לך כרגע צילום של בזן עם גרף ערכי סגירה , וראה שההפרש בין הגרף נרות יפנים להפרש כאן מהמחיר הוא אותו דבר!
קובץ מצורף 4177
בנוסף, אתה צודק שאמרתי לך להיעזר ! ולא יותר מכך, כי סוחרים שמתקשים קצת בקווי מגמה עם נרות יפנים בעלי צללים , עוברים לגרף ערכי סגירה,מיישרים הקו בהתאם, וחוזרים לגרף נרות יפנים ושוב מיישרים את הקו
אז אמרתי רק להיעזר בכדי למצא את הזווית הכי קרובה למציאות ואז לאפס על פי הנרות.
בסופו של תהליך עליך למתוח קו בין נקודה 1 לנקודה 2 , וברבות הימים כאשר נוצרת נקודה 3 כמו בבזן, שהמחיר מתקרב לשם עליך שוב לאפס את הזווית של הקו בכדי למלא אחרי הדרישה הטכנית,
" עליך למתוח קו שמפגיש מה יותר נרות או צללים בדרכו הישרה של הקו.
על כול שאלה נוספת אתה מוזמן.
תודה ובהצלחה
אמן.
-
1 קבצים מצורפים)
בזן,
עדכון לסופ"ש, 18-7-14
כך כתבתי שבוע שעבר ....
אני חושש שהפעם הזו גם , קו מגמה יחסום את העליות , כך שלמעשה נשאר לה נקודה אחת לעליות , אלא במידה ותפתיע ותפרוץ מחר את ה 105 בצורה החלטית.
ואני עדיין באותה דעה , על כן הגזרה לשבוע הבא מאוד צרה אבל איכותית
פריצה של ה 105 = חיובי .
שבירה של ה 102 = שלילי
מראש ה הערכה שלי היא שבירה.
קובץ מצורף 4181
אמן.
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
בזן ,
עדכון לסופ"ש, 25-7-14
בעדכון הקודם נכתב....
פריצה של ה 105 = חיובי .
שבירה של ה 102 = שלילי
כך ששמירה על ה 102 תשאיר את המחיר והגרף חיובי להמשך, והגורם הטכני האחראי לכך הוא שוב אותו ממוצע 20 !
אין כאן מה להעמיס על נתונים נוספים, שמירה על ה 103- 102. תשאיר את הגרף חיובי.
קובץ מצורף 4277
תודה ובהצלחה
אמן.
-
1 קבצים מצורפים)
בזן ,
עדכון לסופ"ש, 1-8-14,
המחיר מדשדש בטווח מאוד צר,
כמובן מצב זה הוא לטובה , כי לא רואים לחץ של מוכרים.
הטווח הוא 103 הידוע והחשוב , ו 104.5.
כך שהגזרה מאוד ברורה,
פריצה של ה 14.5 = עליות לקראת ה 108
שבירה של ה 103 = אזור ה 100 תחילה.
קובץ מצורף 4372
נשתתף בצערם של משפחות של הנופלים ונאחל החלמה מהירה לפצועים
אמן
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
בזן,
עדכון לסופ"ש, 15-8-14
גרף יומי לא נותן לנו תוצאות כבר זמן רב, ואני מביא השבוע את הטווח השבועי, כאשר המחיר נסחר בבירור בתוך משולש שווה שוקיים, שהטכני לא יודע מה לומר , פורץ או שובר !
אבל אלא הגזרות ונמתין בסבלנות כי ! כאשר הוא יצא מהגבולות , תנועה תהיה .
קובץ מצורף 4572
תודה ובהצלחה.