-
1 קבצים מצורפים)
רמי לוי,
עדכון בתוך יומי
26-5-14
המחיר לא מפסיק לתקוף את ה קו המאוד חשוב ב 17000, זהו היום החמישי ברציפות, למרות שהמוכרים עדיין באזור ויכולים לשחרר לחץ רק מעל קו זה.
להזכירכם התנאי הטכני מינימלי בכדי להפוך את הגרף לחיובי הוא סיום הלחימה על הקו וסגירה מעליו.
נמתין לסגירה.
קובץ מצורף 3312
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
רמי לוי,
27-5-14
רמי לוי היא מנייה נוספת שנמצאת במעקב צמוד, מאז הערך ב 20200, לאורך כול הירידה , ואיתות כניסה ראשוני, היה עם נגיעה בקו מגמה עולה ב 16600, כאשר המחיר עמד במקום 4 ימי מסחר ללא יכולת פריצה של ה 17000 , ואתמול בפעם החמישית בניסיונותיו, הוא כן צולח וסוגר ב 17210, שהיא אומנם סגירה טובה , אבל לא מצויינת.
תנאים טכניים בכדי לקבל רצף והמשכיות בעליות.
1- פריצה היום של ה 17300 .
2- פריצה כהמשכיות של ה 17400
3-פריצה של ה 17800 , זה קו חובה שיכול לעצור את ההתקדמות שלה
נמשיך בקווים הבעייתיים לאחר שתפרוץ את אלא.
קובץ מצורף 3327
הגרף חיובי, כרגע
תודה ובהצלחה
-
בוקר טוב,
סוף סוף רמי לוי עשתה את מה שחיכינו שתעשה.
משתמשת במונחיך מהפוסטים הקודמים:
בנר של אתמול יש לנו נחרצות קונים, יש התרחקות ממחיר התחתית, יש פריצת הדשדושון שהתחיל להיווצר, יש נר מובהק של קונים נראה לי שלזה קוראים מומנטום חיובי, לא?
אבל - כששאלתי בשבוע שעבר למה אתה דורש "היום" פריצה, דיברת על מומנטום וגם על מחזורי מסחר, בהסתכלות על מחזור המסחר אתמול, אני עדיין לא רואה את הקופות הגדולות בפנים?
האם זה מוריד מהחגיגה?
תודה, ורדה
-
אקצר בכך שאומר שאת צודקת,
המחזור אתמול לא היה משהו,
אבל זורמים כרגע, ועל כול שינוי , נבין
בינתיים הלונג על העליונה.
תודה
-
1 קבצים מצורפים)
רמי לוי,
עדכון ל 28-5-14
הגרף והמחיר עדיין חיובי,למרות מימוש מקומי וירידה מהגבוה ב 17570 , למחיר הסגירה ב 17410,
כול המתנדים הטכניים בעד המשך עליות
קובץ מצורף 3342
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
רמי לוי,
עדכון לסופ"ש, 30-5
לא מספיק שהגרף סובל מירידה של כ 25%, ללא יכולת ביצוע תיקון עולה מכובד, אתמול הגיע דוחות רבעונים והפילו את המחיר חזרה מטה מתחת ל 17000 , כאשר הגרף היה במצב טכני חיובי , וכמובן כרגע שלילי.
התיקון היחיד שהגרף ביצע היה מ 16350 - עד 17570 , ומשם חולשתו חוזרת..
המחיר נמצא כאחוז אחד בודד מאותו קו אשר תמך במחיר והוציא תיקון עולה קטן.
קו טכני זה הוא סופר חשוב לטווח הקצר והמיידי , כי הוא קו מגמה ארוך טווח מגרף שבועי ויומי.
איני רוצה כלל לדבר על שבירה, כי המנייה " רמבו לוי " לשעבר, תיפגע חזק אם תתרחש שבירה זו., על כן נצפה לתמיכה בינתיים.
צפי שבועי :
נוכל לקבל תובנות להמשך רק לאחר בדיקת הקו החשוב, שכמובן אוציא עדכון ביומי.
קובץ מצורף 3376
תודה ובהצלחה
-
נדמה לי שאי אפשר בלי התייחסות לרמבו לוי..
-
1 קבצים מצורפים)
כמובן ,
רמי לוי,
עדכון בתוך יומי
ויש לי הנאה לכול רגע בהתעסקות עם גרף זה..
1- יש לזכור , הגרף ירד בפעם השנייה עקב דוח, כאשר ההכנסות של רמי לוי ירדו או קטנו ב 20% וזה לא מאט, וזה הביא לכך שב אותו יום המנייה ירדה מעל 3%.
2-למרות יומיים ירידה המחיר עדיין שומר על הקו החשוב מכולם והוא קו מגמה עולה ארוך טווח.
3- החברה הודיע על חלוקת דיוי, בסוף חודש זה
4- רמבו לוי, אולי ירדה ב 25% אבל היא מנייה טובה , מאופסת וכול הקונים במעל מילירד בירידות ירצו לראות פרי לכניסתם.
5- טכנית בטווח ארוך כול עוד המחיר לא שובר את אותו קו מגמה אזי היא חיובית בטווח הארוך.
6- פריצת ה 1760 = המשך עליות ועם ה דיוי החדש זה צפוי להביא קונים רבים , וכך אני חושב שהיא מתנהגת היום,
אלא באם יש משהו נוסף מוסתר , שאני לא מודע או שמתי לב.
צפי חיובי להמשך אחרי שנרה סגירה כמו עכשיו.
קובץ מצורף 3409
תודה ובהצלחה
-
-