כמה פתחת למטה שאתה על 0 רווח או פסד ?
Printable View
כמה פתחת למטה שאתה על 0 רווח או פסד ?
יש מצב לעליות קלות מחר. לא משהו היסטרי, אבל יעלה.
יש לנו יום מסחר אחד, ואחר כך יומיים מנוחה.
בוקר טוב לכל המהמרים
רק תעזרו לי להבין בבקשה, למה P1200 מסוכן, הוא רחוק מאד , ואם התחיל החודש ב1320-30, נדיר שירד בפתאומיות כל כך, גם המשבר אצל הערבים שהזיז לנו רק בנפט, לא הפיל את השוק עד כדי כך, ואם יפרוץ חלילה עימות עם אירן, -שלפי ההיסטוריה של 30 השנים האחרונות לא נראה עדיין בקרוב ראש ממשלה עם אומץ מספיק להתחיל איתם- זה עדיין לא יזיז ביום אחד עד כדי כך, לדעתי גם אם אירן 'יתחילו' לאף ראש ממשלה לא יהיה את האומץ 'להחזיר' וישאירו את העבודה השחורה לאוב/סמה.
מלי בעניין המהמרים אני לא מסכים לחלוטין.
בעניין ה1200 אין מדובר שביום אחד המדד יגיע לשם אך בהיתחשב בזמן הארוך עד הפקיעה הסבירות קיימת,המחיר שלו משקף את זה.
לכן אם השוק ממשיך לרדת עדיף להזיז על מנת לא להיות כתוב ב1200 כאשר המדד לדוגמה ב1220 או 1230 .
אני שוקל להתחיל להתקרב למעלה.
יש לי עדיין 1390 שאפשר לקרב קצת.
יומיים עכשיו לא יהיה מסחר, ואחרי זה זה כבר שבועיים לפקיעה. זאת אומרת שזמן הקרובים אוזל...
טוב. אז קרבתי קצת ל 1360. זה הכי קרוב שבא בחשבון מבחינתי. טעם או לא טעם.
כמיטב המסורת שלי החודש, עשיתי את זה בתיזמון ככה ככה.
סתם יש ריח היום של שינוי מגמה אולי. כי כבר היינו בירידות, אין חוצלארצים היום, ופתאום צצו קונים והתחילו לקנות.
כנראה שהגיעו למסקנה שיש כאן איזה מינימום מקומי, ויש הזדמנות.
היום זה השחקנים בעיקר!!!ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
השתמשו בבנקים באופן מובהק
מה שנקרא בפי הסוחרים "השחלה" :)
ת"א 75 עולה כרגע 1.14%...ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
פתחתי פוטים ב-1210 ו-1220
קולים פתחתי ב-1380 לא מוגן (קבלתי רק 45 ש"ח, אבל גם משהו)
בבקר נתתי הוראה ל- P1180 ב-80 ש"ח , נסחר אז ב-75 , לא תפס.
עכשיו נסחר ב-35 ש"ח
לי נראה שהמגמה מעט השתנתה בשלב זה לדשדוש בין 1280 ל- 1295
הירידה ל-1272 נראה כמו סידור ידים של השחקנים.
חשבתי כך כאשר זה קרה, אך חששתי לעשות צעדים כמו למקור פוטים גבוהים.
תוך כדי כתיבה המדד בורח למטה, שמישהו יעצור אותו ויסובב אותו חזרה למעלה.(עכשיו כבר 0.7)
השוקת שלי הרביצה היום גז בכיוון הטוב. הרווחים מתחילים להצטבר. P1200 נראה פיתאום רגוע מאד.
גם C1360 שפתחתי בתיזמון בינוני, גמר ברווח. בקיצור, אין תלונות. אני מזמין המשך הסתובבות באזור הזה. ויש מצב שזה גם מה שיקרה.