-
1 קבצים מצורפים)
מדד הביטוח,
עדכון לסופ"ש 1-11-14
המחיר שובר ביום ה" האחרון את טווח הדשדוש שבו היה ומסיים את השבוע ב 1436.
אני מודע כמובן שטכנית המחיר צפוי להמשיך לרדת אבל המתנדים בחלקם שנכנסו לקריאות חריגות , הולכים לעצור זמנית את הצפי מטה ! והקריאות החריגות מגיעות מחלק מ מתנדי מומנטום + רצועות בולינגר .
יחד עם זאת המחיר גם נופל ישירות לאחד מהקווים האלכסונים כך שישנה סיבה נוספת לעצירתו הזמנית לפחות.
ולכן גזרה כאן הוא הדבר הנכון והיא ....
שבירה של ה 1430 ( מאוד קרוב ) = 1400 בדרך.
פריצה של 1440 ( מאוד קרוב = 1460 בדרך.
קובץ מצורף 5522
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הנדל"ן,
עדכון לסופ"ש 1-11-14
גרף זה הוא דוגמה קלסית , להשלכות של לאומי ביום ה" !
גרף זה היה כבר בשל לחלוטין לבצע תיקון עולה יחד עם כול המניות אשר בו, והינה יום ד" מגיע , והורס את היבנות הגרף,
המחיר נופל ישירות ל ממוצע 200 ובינתיים מחזיק מעמד,
אני חוזר על הסיכום הקודם !
גרף זה בשל לתיקון עולה, רק לתיקון כאשר הגבוה בתיקון יוכל להיות נניח 411, אבל יוכל להיות גם נמוך ממנו.
צפי חיובי בהמשך.
קובץ מצורף 5527
תודה ובהצלחה
-
2 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים + מדד תא" 25.
עדכון לסופ"ש , 1-11-14
אני חושב שאלא יהיו העדכונים הקצרים ביותר שהוצאתי על שני המדדים !
מדד הבנקים:
לא הייתה סיבה אחת טכנית שמדד זה ישבור את ה 1300 בסבב זה אבל מספיק בנק לאומי אחד בכדי שזה יקרה !
איני יכול לתת צפי למדד זה בסופ"ש הנוכחי , מהסיבה שכרגע הוא מושפע פונדמנטלי, ו חייבים להבין איך השוק יקבל את אשר התרחש בכדי שהטכני יחזור לגרפים, כרגע המדד בחסדי הקופות, בתי השקעות וכולי.
האם הוא יכול להמשיך לרדת מחר ? כן .
האם הוא יכול לחזור לעליות מחר .? כן.
קובץ מצורף 5536
מדד תא" 25:
זה בכלל לא משנה מה היה ביום חמישי מבחינתו של המדד כי הדבר החשוב כבר כתבתי ביום ו" בבוקר , והוא " פני המדד נשארו מעלה" למרות מה שהתרחש בבנקים.
המדד דאג לעצמו יפה מאוד כאשר הוא הבין שעזרה לא תגיע מהבנקים ועל כן הוא עלה וסגר מעל שני קווים טכניים חשובים שהם ,
1420 -1423 !!!
אין שורט על מדד המעוף. טכני בכול אופן.
קובץ מצורף 5537
תודה ובהצלחה
-
היי לוי,
עדיין זו לאומי שלא נותנת לבנקים להתמודד עם ה1300..
עדיין הטכני לא חזר לשליטה בגרף?
ורדה
-
היי ורדה,
ראי ,
הבושה הכללית שבנק לאומי עשה למדינה, בורסה, משקיעים , היא גדולה מדי מבחינתי , וכרגע כול ניסיון לנתח את מדד הבנקים או את הבנקים בנפרד מועד לכישלון.
מי שמוכן לשלם כנסות על סך של קרוב ל 3 מיליארד ש"ח, חייב להיות אשם במשהו , והתוצאות זה בורסה עקרה.
ברגע שארגיש שהטכני חוזר לאזור הבנקים , גם אני אחזור לעדכונים , עד אז אני בהמתנה.
תודה ובהצלחה
-
-
לדעתי מדד הבנקים לפי מצב הכסף עדיין נראה טוב
סטופ 1270/1
-
-
לוי - תודה.
golzvi - גם אני חושבת כך וגם נכנסתי אליו, מבינה את מה שלוי אומר בצדק ואת הסיכון שנובע מכך..
-
1 קבצים מצורפים)
מדד תא" 25 ,
עדכון לסופ"ש , 8-11-14
העדכון הקודם דיבר על כך שהמדד רוצה לעלות, וזה מה שהוא עושה בקמצנות מוחלטת עד עכשיו.
המדד בסה"כ מוגן יפה על ידי שני קווים טכניים שכבר דובר אלייהם והם....
1430 - 1423(קו עיקרי ).
הבנקים כבר עלו , התרסקו חלקית , והמדד בשלו, שכמובן זה בא ללמדנו שלא תמיד המעוף זקוק לבנקים בכדי להסתדר.
המדד נסחר ימנה ולא בדשדוש, ובנוסף הוא נמצא בתוך הטווח הפתוח שבין 1440 -1360.
ישנם כאן המון היסוסים לעליות , ואיני יודע למה, כי המעוף כבר היה צריך להיות בקרבת ה 1500, אבל הוא עדיין צולע מתחת לשיא הקודם.
מבחינת המתנדים הטכניים המדד נמצא בשיאו של מהלך עולה, כך שעל פי מיקומם כרגע, המדד לא צפוי לתת עליות חדות ובספק לפרוץ את הגבוה הקודם , ( זו ה הערכה על פי מתנדים )
לסיכום אומר.
הבנקים נטרלו את המגמה במעוף, למרות שידוע שהוא יכול להסתדר בלעדיהם, אבל משהו חורק כאן ! ואני בטוח עם עצמי שלא שמענו את הכול על הביזיון של בנק לאומי, אבל עוד נשמע !
כאשר אני רואה את התמונה הטכנית של הגרף , בפני עצמו כגרף כמו אחרים, בלי שיקולים של פקיעות וכולי ....אני רואה שהוא לא היה צריך להיות כאן היום אלא במקום גבוה הרבה יותר , וכמובן נשאלת גם השאלה האם המדד ראה כבר את הגבוה השנתי, ולפני שלאומי עשתה מה שעשתה, אני כבר כתבתי ש כן, 1470 הוא הגבוה השנתי.
יש לזכור שכול העליות כרגע הם תיקון עולה על המהלך היורד האחרון אל עבר ה 1412 , ולמרות שהגרף כבר פרץ את ה תיקון 2/3, על המהלך היורד, הפער הפתוח שבו נמצא המחיר כרגע עושה די צרות.
במידה והמחיר מצליח לפרוץ את ה 1460 עם סגירה , הוא בהחלט יעלה לקראת השיא הקודם .
קובץ מצורף 5625
תודה ובהצלחה
-
מדד תא" 25 , וכלל הבורסה בישראל.
עדכון ל 12-11-14
זה יום מסחר שהוא " לחם, ואוכל" לכותבים ! בפרט לי שאני עובד כאן על פי תצורה של מעקב צמוד על עשרות מניות ומדדים !
מיותר לציין ש 95% מהעדכונים של סופ"ש מוצלחים, אבל לא באתי לכתוב על עצמי , כי מי שעוקב ומקפיד לקראת יודע !
באתי לכתוב שישנם דרכים רבות לומר " יש פאניקה" וכול אחד , או כול בית השקעות יגדיר זאת אחרת , וגם לי יש את דרכי לומר והיא....
כול פעם שהטכני עוזב את גרפים והמניות מאולצות לעשות דרך או כיוון לא מרצונם = הפונדמנטלי חודר לגרפים = פאניקה !
תא" היום בפאניקה למרות שזה לא נראה על פי הנפח היומי , של 872 מילין ש"ח, אבל יש לזכור שזו נפח של ירידה מאולצת ולא
רצונית, ונפח זה גם בא לומר שלא כול המוסדיים באותה דעה. אבל חלק כן !
בתא" 100 רבתי היו היום די הרבה מניות שהיו צריכות טכנית לעלות , ומה הן עשו ? כמובן ירדו( לא מדבר על דואליות כי הם לא שייכות לנו, ,) מדבר על מניות נדל"ן, מזון, דלק וגז, ואחרות,
הם לא היו צריכות לרדת היום ! חלקם הלא קטן היו צריכות לעלות..
והינה מגיע בנק נוסף היום כולה מתוך 5 !!! אפשר לחשוב כמה בנקים יש כאן , מונפקים לפחות, ואדון מיזרחי טפחות שהלך בדרכו של לאומי הגדול , קטן, מלבין כספים בעולם,
ומה קורה כאן בבורסה, סתם ירידות , לא הערה, לא הפסקת מסחר , ולא כלום , מנכ"ל הבורסה כנראה זה יום שהוא בחופש בכדי לא להוציא תגובה, כי באמת אז מה אם 2 מתוך 5 בנקים מלבינים כספים, אז מה !!!!
ברור לכם בדיוק כמוני מה מניות שעשו עשירית מזה , מה היה קורה להם במדינה מתוקנת, כמו ארה"ב נניח !!
שתי הכוכבות ההללו הפילו את שוק הישראלי שבוע אחרי שבוע. ומה כאן קורה ???? כלום ! הכול בסדר.
אין סיבה טכנית אחת בעולם שמדד הבנקים היה צריך לרדת 2.3%, אבל יש פאניקה,
אין שום סיבה בעולם ש מניות מהשורה הראשונה והשנייה בתחום המזון, תקשורת, דלק וגז, נדל"ן , ירדו כול כך חזק,
אני לא מדבר על קמהדע !! כלל ביו, אני מדבר על השורה הראשונה והשנייה !!
טוב לא אשגע אתכם יותר מדי בדברי יושרה שכנראה מזמן לא כאן בבורסה,
אבל אסיים ואומר שבזמן פאניקה , אין טכני, ואם אין טכני אין עדכונים, אני אשמח באם מישהו ישאל , על מנייה זו או אחרת , אבל עדכונים רציפים כמו שאני מוציא, מיותרים כרגע,
הדברים החשובים בגרפים הם קווי תמיכה עכשיו, כי צריך להבין כמה נמוך המחיר יכול להגיע בסבב זה , והוא יכול !!!
תודה ובהצלחה
-
לוי תודה,
לדעתי אתה הראשון להגיב על הדבר הזה שקרה במגזר הבנקים (באינטרנט בכללותו). אתה מבין מה קורה במדינה הזו
תמשיך כך
-
ממש נראה שהבורסה היום התנהגה במנותק ממה שקורה בעולם ...
-
שלום,
לצערי הרב הבורסה שלנו לא רלוונטית למסחר.
כבר מעל לשנתיים שהעסק פה לא עובד.
התמונה שאני רואה :
מחזורים נמוכים מאוד - פשוט בדיחה (מניות בודדות עם מחזורים של מעל מיליון ש"ח).
חברות נמחקות כליל מהמסחר.
מעבר חברות למסחר בארה"ב (מלאנוקס), עכשיו כיל הפכה לדואלית.
ניתוח טכני על סל של 20 מניות בלחץ - לא רציני.
שחקני המעוף סובלים מסטיית תקן היסטורית (ראו סקירה שבועית שחקן מעוף).
מסחר על מניות בכיוון אחד (לונג) - לאחר המעבר לארה"ב אני מבין עד כמה נותרו 20 שנה אחרונה כאן.
אינטרסים במניות המעוף - שליטה של מוסדיים/שחקנים על מניות הבנקים, וויסות ועוד.. (לא רק לרעה כמובן).
מניות דואליות כמו טבע ופריגו שעולות/יורדות ללא שום קשר לת"א 25 ובשל משקלן מעוותות לחלוטין את המדד.
אין מינוף במסחר בדומה לארה"ב - בקולמקס על כול 1$ קיים מינוף יומי ל 14$ - לכן לא צריך הון עצמי גבוה.
עונת הדוחות ? בארה"ב חגיגה של ממש זינוקים וקריסות של מניות - אצלנו כותרת בביזפורטל בלחץ.
ארה"ב והמדדים בעולם בראלי חסר תקדים שיאים חדשים מדי יום - אצלנו מדד הבנקים מינוס 2.3% על מה ולמה.
על קצה המזלג נתונים יבשים :
16 מניות (לא דואליות שעולות אך ורק בגלל המסחר בארה"ב) מתוך ת"א 100 בלבד עם תשואה של מעל 10% לשנת 2014.
לעומת זאת 29 מניות עם תשואה שלילית של מעל למינוס 10% (רק 5 מתוכן נקבעות בחו"ל).
יש עוד הרבה,
שעמום מוחלט.
הבטן מלאה.
הבנתם את הרמז.
בהצלחה,
-
היי ניסן,
מה שלומך?
תודה על תגובתך,
לצערי, אני חולק עליך בכול הכתוב , לגבי הבורסה בארץ,
והנושא כאן בפוסט היה על הלבנת כספים של שני בנקים גדולים בארץ, ולא על חוסר פעילות או מחזורים.
תודה לך
לילה טוב
-
בוקר טוב לוי
אני מסכים עם דעתך
ומקווה שאין עוד בנק על כוונת ההלבנות (נראה שבכוונה מפרסמים את החדשות בהדרגה)
נראה לי ששחקן מכיר את הנושא ולכן אומר כל הזמן בנקים 1200
שים לב להתנהגות של 75 שבפניקה ונראה שם ראש כתפיים אימתני (אשמח להתיחסות בפוסט של 75)
-
היי,
סליחה על העיקוב,
אבל לא יכולתי לענות עקב תקלה באתר.
מעבר לכך שזו דעתי הברורה, אני כבר כותב על הבעייה בבנקים מזמן !!
לך אחורה וראה שכבר כתבתי על פועלים + לאומי שהם ראו את הגבוה השנתי כבר לפני חודשיים ! למה??
כי ראיתי בעיה בלי לדעת כמובן על הצפוי להתרחש,
יחד עם זאת ביום בו קרתה ה תקלה המביישת עם לאומי כבר כתבתי , שיש בנק צדיק אחד והוא דיסקונט, כי בכול האחרים ראיתי בעיה ועובדתית מזרחי הודיעה שבוע לאחר מכן, על קסינו חוקי מבחינתה.
כך שאיני יכול להתחייב כרגע שאין אחרים כי הבעיה עדיין קיימת , ומי נשאר לנו למעשה, פועלים ובינלאומי , כי הרי דיסקונט הוצאתי מהצרה .
להערתך,
איני רואה ראש וכתפיים בגרף מדד 75 !! סורי!
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד תא" 25,
עדכון ל 17-11-14
המעוף ממשיך להחזיק בקווים הטכניים שכבר דיברתי עלייהם מזמן, והם,
1423 -- 1432,
וכול עוד כך יקרה פני המדד מעלה או ימינה, כאשר הוא שומר לעצמו את האפשרות לתקוף את הגבוה הקודם. ב 1470.
קובץ מצורף 5660
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים,
עדכון ל 17-11-14 1300 H,
כך נכתב אתמול בערב על המדד.....
"היום קרה משהו חיובי לאחר המון זמן בגרף ובכך העליות של היום יכולות להזמין עליות מחר כאשר מהלך עולה יוכל להתפתח בפריצת ה 1270 שבהחלט יוכל לקראת מחר,"
וזה נכתב בטעות על השרשור של הבנקים ולא בשרשור המדד.
http://www.s-maof.com/Forum/threads/...92%D7%95%D7%93
כך שמהנמוך לגבוה המדד כבר עלה מעל 2% בתוך יומי.
תיקון עולה היה כבר צפוי כול יום, אבל הדבר החשוב שאנו רואים עדיין, הוא חוסר התלות של המעוף במדד הבנקים ,
תלות זו לא הייתה בירידות בבנקים והיא איננה בעליות.
כך שמשהו במשוואת היסוד השתנה.
הצפי במדד הבנקים ממשיך להיות חיובי.
קובץ מצורף 5680
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים,
עדכון ל 18-11-14
בסה"כ עלייה מרשימה, כאשר נכתב כאן בפורום באופן הגלוי ביותר שהעליות היו צפויות מבחינתי.
1.75%+ זו בהחלט עלייה יפה חד יומית,, וגם הקווים ב 1270 -- 1280 נפרצו ובכך נשאר צפי חיובי למחר , כאשר הקווים הקרובים שצפויים ליצור בעייה בגרף הם:
1301 -- 1305 -- 1318.
וכאשר יתקרב נעדכן.
קובץ מצורף 5684
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים,
עדכון ל 18-11-14 1025 H
כצפוי מהעדכונים הרציפים עם הזיהוי המהיר של מהלך עולה מתפתח ,
המדד ממשיך מיד עם הפתיחה את העליות כאשר כרגע הוא נסחר מעל 0.5% , פחות משעה מהפתיחה ,
את הקווים הבעייתיים הצגתי כבר אתמול וכל המעונים יקרא אותם בפוסט מתחת ל פוסט זה.
צפי חיובי להמשך.
קובץ מצורף 5706
תודה ובהצלחה
-
בוקר טוב לוי,
הנר של אתמול לא אמור לעצור את הבנקים, נכון?
תודה, ורדה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים,
עדכון ל 19-11-14
בוקר טוב ורדה,
ישנה בעייתיות מסויימת כאשר משקיעים או סוחרים נגד הכיוון הכללי !
מדד הבנדים נמצא בתיקון עולה ! לא במגמת עלייה שההבדל הוא ענק.
1290 - 1301 - ונוספים הם קווי התנגדות בדרכו מעלה,
אני חייב לציין ש בתור עוקב בתוך יומי, לא הבנתי בדיוק למה המדד מחיובי ירד ל מינוס 0.8% אתמול ובסוף צימצם את הירידות ,
אבל דבר אחד בטוח ,
המוכרים עדיין כאן ובכול הגזרה.
על פי הנר של אתמול הצפי הופך לשלילי היום , עקב משחק הצללים, אבל זה כשלעצמו לא מספיק,
בכדי שיקרה משהו חיובי כאן על ה 1290 -- 1294 להיפרץ מהך,
ממליץ לך להוציא פיבוט על ה נר היומי של אתמול ולהבין על פי הפתיחה מה רוח הדברים והכיוון .
עקרונית על יבש , המדד בטווח היומי צריך לעלות עוד.
אני יודע שאין לי כאן נחרצות אבל זה מה יש היום.
קובץ מצורף 5728
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים,
עדכון ל 20-11-14
כך נכתב אתמול כחלק מה עדכון,.....
"על פי הנר של אתמול הצפי הופך לשלילי היום , עקב משחק הצללים, "
ואכן הנר היפני אמר את דברו כאשר המדד חוזר אתמול לירידות.
את קו ה 1272 המדד שבר ובכך הוא משאיר צפי שלילי להיום להמשכיות מטה.
קובץ מצורף 5734
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הביטוח,
עדכון לסופ"ש 22-11-14
המדד סוגר את השבוע בירידות יחסית חדות, כאשר הוא יורד מעל 1.6% ביום ה" האחרון ומגיע לסגירה שבועית ב 1418, כאשר הוא שובר באותו יום שתי תמיכות חשובות , והם, 1440 -- 1420.
לאורך כול העדכונים האחרונים כתבתי שעליות איני רואה כאן , ואכן כך קורה שאת המחיר אנו רואים ברמות נמוכות יותר .
המחיר נתמך כרגע טכנית על קו מגמה יורד , ושבירתו יכולה כמובן להחמיר את מצב הגרף.
התמיכות הקרובות הם...
1410 -- 1400.
הצפי כרגע שלילי להמשך.
קובץ מצורף 5764
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הנדל"ן
עדכון לסופ"ש 22-11-14
בסה"כ לא היו תנועות במדד זה כבר מעל שבועיים, או נכון יותר 18 ימי מסחר, כאשר הטווח הוא של 6 נק" בלבד.
מה 394 עד ה 400.
כך שלהוציא צפי כאן זה בילתי אפשרי.
לכן נקצר ונלך ישירות לגזרה שהיא כרגע ברורה.....
פריצה של ה 400 = עליות.
שבירה של ה 394 = 386 בדרך.
קובץ מצורף 5777
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מד תא" 25,
עדכון לסופ"ש, 22-11-14
אני יכול לסיים את העדכון כאן בארבע מילים......
" המדד היה ונשאר חיובי "!!
אבל אומר......
ב מעל 95 % מהמקרים ניתן לקרוא את תנועותיו או מהלכיו של כול גרף וזאת בתנאי שהפועלים הכבדים בתוכו, אלא אשר יוצרים את המהלכים, ברור להם מה הם עושים,
אבל כאשר גם להם לא ברור , והם פועלים על פי יום יוליד יום, אזי לא ניתן לקרא, לחזות, לנתח, לפרש, להבין, לעקוב, אחרי הגרף,
וזה בארך על פי דעתי מצבו של המעוף שלנו.
ברור לכולם ובטח לי, שהוא חיובי, הרי כול פעם , וכבר כמה שבועות טובים אני כותב.....
" כול עוד המדד מעל ה שני קווים הטכניים החשובים והם 1423 - 1432 = חיובי " !
אז אין כאן חדש, הוא היה ונשאר חיובי, אבל השאלה העיקרית היא למה !
למה הוא שומר על עקשנות על שני קווי פריצה שהיו יכולים לפרוץ שוב על פי הצורך ??
למה הוא התנתק ממדד הבנקים ?
למה המניות הכבדות עושות קרוסלה בינם לבין עצמם בכדי לא להעלות את המעוף?
למה, ולמה , ולמה ???
לא יודע, אבל בריא זה לא ! וטכני בטח שלא !
המדד לא בירידה , לא בדשדוש , ולכן הוא עדיין בעלייה.
אני שוב כותב את עקרי הדברים
אני מסופק באם אלא שמנהלים את המהלכים יודעים מה הם עושים!.
כי בשורה התחתונה המדד היה צריך להיות מזמן גם ב 1500 וגם ב 1360 , אבל הוא לא היה באף אחד מהם !
קובץ מצורף 5803
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הנדל"ן,
עדכון לסופ"ש 29-11-14
למרות הבריחה הקטנה המדד לא עשה הרבה בימים האחרונים ,
הוא נשאר למעשה בתוך הקובייה שהיה , בין ה 402 -- 392.
כך שעליות משמעותיות יותר יוכלו לקראת רק בפריצת ה 402 , ולא ניתן בשום דרך לקבל הערכה האם יעשה זאת בהמשך או לא,
על כן גזרה היא...
פריצת ה 402 = עליות יפות ומהירות,
המשך התנגדות כאן יוביל חזרה ל 492.
קובץ מצורף 5903
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הביטוח.
עדכון לסופ"ש 29-11-14
המחיר פורץ חזרה את קו מגמה היורד שרק שבר בתחילת השבוע ובעצמה רבה.
יחד אם זאת הוא גם פורץ את הקו האופקי ב 1400, שזה דבר חשוב כשלעצמו מבחינה טכנית.
עקרונית פני המדד מעלה , אבל לצערי איני רואה איזה עצמה מיוחדת המאפיינת כל מהלך עולה !
אני רואה עלייה צולעת אבל עלייה..
על כול מקרה בכדי להכניס קונים אחרים הממתינים על הגרף לפרוץ את קו ה 1440 שנמצא רק 17 נק" מעל המחיר כרגע.
הצפי נשאר חיובי .
קובץ מצורף 5904
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים,
עדכון לסופ"ש 29-11-14
המדד מאוד הפכפך ולא החלטי,
אני עדיין רואה בו חולי מסויים שהייתי אומר שלא הכול הציבור יודע.
סגירה שבועית ב 1292 + יום פקיעה , היא בהחלט סגירה חלשה , ואפילו אנמית., כאשר חוסר יכולת או רצון לפרוץ את ה 1294 + 1305 , מביא מחשבות שהבנקים מכינים סבב מטה נוסף , או לחילופין לא סיימו את הסבב הקודם , וה 1250 הוא לא באמת התחתית הזמנית.
כמובן שכל מה שכתבתי עד עכשיו , יעלם במידה והגרף פורץ את ה 1305.
בנוסף נכון הוא ש המעוף הסתדר יפה מאוד ללא הבנקים כבר מספר שבועות טובים והוא צפוי להמשיך להסתדר בלעדיו.
למרות שזה מדד הבנקים אני מעדיף לתת כאן גזרה שהיא ברורה כרגע על פני צפי כתוב , והגזרה היא......
פריצה של ה 1305 = עליות יפות מעלה.
שבירה של ה 1272 = חזרה לשפל הקודם וכנראה לשפל חדש.
קובץ מצורף 5907
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הנדל"ן,
עדכון ל 3-12-14,
החששות היו ברורים בעדכון של סופ"ש , כאשר נתתי אומנם גזרה , אבל לפריצה לא היה הרבה סיכוי.
המחיר עדיין מחפש את עצמו , בין כוח לעליות לבין הליכה ימינה שלילית במקצת.
על כן הגזרה ממשיכה איתנו, והיא....
פריצה של ה 402 = עליות יפות,
שבירה של ה 392 = סבב ירידות מטה.
קובץ מצורף 5949
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד נדל"ן,
עדכון לסופ"ש 06-12-14
ראו בגרף את חשיבות ה קו ב 402, שכול הזמן צוין בעדכונים !
המחיר פרץ אותו ביום ד" וביום ה" בפקיעה השבועית, נחת עליו כאילו אין מחר.
כמובן שאין כאן פריצה כרגע והמחיר חוזר לטווח הדשדוש שבו היה.
הטווח שהוא גם הגזרה הוא .....
392 --402 כך שכול פריצה או שבירה , אמורים לקחת את המחיר להמשכיות הכיוון.
קובץ מצורף 5984
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים,
עדכון ל סופ"ש, 06-12-14
המדד אשר נמצא בשיא חולשתו התאים את עצמו לחלוטין ל עדכון עליו.
טכנית --- המדד נמצא עם קו בעייתי על ראשו ב 1294 , ש הוא כחודש לא מצליח לפרוץ ( או לא רוצה, הרי לפריצות יש התחייבויות, ובטח כאן ) ,אבל מצד שני השפלים עולים בכול שבוע כ 10 נק". ובנוסף המחיר מצליח לסגור מעל ממוצע 20 ביום ה" האחרון + מעל ה 1272.
מצב זה של שפלים עולים + קו אופקי שלא נותן להיפרץ, יוכל להפוך בהמשך למשולש עולה , שבסופו של דבר צפוי להיפרץ מעלה .
מבחינת הגרף והמתנדים , הגרף הזה נמצא במהלך עולה , וכלל לא משנה שהמחיר לא עולה.
על כן הסיכום כאן ברור......
כול עוד המחיר שומר על ממוצע 20 + קו אופקי ב 1272, סיכויי העליות גדולים מסיכויי הירידות
אבל :
כול שבירה שלהם -- ממוצע 20 ו או קו אופקי ב 1272 = חזרה מטה ל 1260.
קובץ מצורף 5998
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הבנקים,
עדכון ל 7-12-14 1150 H
הראייה שהגרף חיובי להמשך עקב דברים טכניים קטנים בגרף הייתה מאוד נכונה אבל בין זה לפריצת ה 1294 עדיין רחוק,
המדד הזה נפגע לא מאט ועליו להוכיח הרבה לפני שיחזור להיות חיובי לחלוטין.
כרגע ה מסימה היא פריצת ה 1294 שטכנית הוא בהחלט יכול לפרוץ,
האם יעשה זאת ?
לא ניתן לדעת , כי הבעיות כאן הם פונדמנטליות, לאומי + מיזרחי.
קובץ מצורף 6006
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הנדל"ן,
עדכון ל 10-12-14
המחיר לא מצליח להישאר יותר מיממה אחת מעל הקו החשוב ב 402, והיום הוא פותח בגפ מטה בודק את קו מלמטה וממשיך לכיוון השלילי.
הצפי כאן הפך כבר לשלילי ושבירת ממוצע 20 הוא עינין של זמן .
צפי שלילי להמשך
קובץ מצורף 6050
תודה ובהצלחה
-
-
היי ורדה,
בנקים לא אוכל להביע דיעה ללא הסגירה,.
רק אומר ש כבתי על כך ש פריצה של ה 1294 = עליות, ואנו שם ב 1315.
על כן בכדי להמשיך מכאן צריכים את הסגירה.
תודה ובהצלחה
-
-
-
היי, ורדה,
עכשיו ניתן להבין למה במדדים עיקרייים חייבים להמתין לסגירה, שום דבר לא סגור בתוך יומיף, ראי גם את מדד הנפט והגז, ירד כ אחוז .
תודה