איפכא מיסתברא, מכאן ראיה שהסיכוי עדיין קיים והשתא דאתינן להכי ישנה אפשרות לתקן מעלה קצת ובההיא זימנא נסגור בסיעתא דשמיא את האסטרטגיה:d
Printable View
איפכא מיסתברא, מכאן ראיה שהסיכוי עדיין קיים והשתא דאתינן להכי ישנה אפשרות לתקן מעלה קצת ובההיא זימנא נסגור בסיעתא דשמיא את האסטרטגיה:d
יש לחץ מאוד גדול מצד השחקנים ובעיקר הזרים לקראת סוף שבוע גורלי.
אבל אני נשאר סולידי: 2:1 לבאיירן
Rish Lakish
שחקן לא נוהג לקרב הגנות באסטרטגיות שלו. אתה מוזמן כמובן לעשות זאת מיוזמתך. יתרון - יותר בטחון לקראת הסופ"ש מחשש שנחזור לעליות חדות (למה שיקרה?...).
חסרונות מאידך יש כמה:
1. יש עלות, לא גבוהה.
2. מקטין את הדלתא השלילית - אם יהיו ירידות תרוויח פחות.
3. מקטין את התטא (השחיקה) שהיא גדולה ומאוד משמעותית בימים האחרונים לפני הפקיעה.
לשיקולך.
niv
ZEROSUM אכן אינו מאפשר עירוב של חודשים שונים באסטרטגיה אחת.
הסימולטור באתר של שחקן כן מאפשר אבל הוא לא ידידותי והחברים מצביעים "ברגליים" - לא משתמשים...
תוכנת המסחר לעומת זאת כן מציגה את האסטרטגיה / הפוזיציה כמקשה אחת.
תודה ME2 =)
תוכל לבדוק בבקשה אם עדכנתי כהלכה?
(מבטיח להיות פחות נודניק באסטרטגיה הבאה!)
http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...ons/Show/35139
דרך אגב, לאלה מכם שמשתמשים באורדרנט-
גיליתי שהדרך הכי נוחה לסחור, גם במניות וגם באופציות, היא לבנות חלון חדש עם מודלים נבחרים.
החלונות המובנים באפליקציה לדעתי מאוד לא נוחים.
ניב הכל בסדר, עדכנת כמו שצריך.
מה יש לפחד ידידי?
עם חוזים כמעט אחוז למטה וסופ"ש ארוך בוול - מזכיר שאין שם מסחר בשני! - מי יפריע לשחקנים ללכת לאן שהם רוצים?
את הפוטים כבר גלגלנו. אם נעלה בראשון, נוכל גם לקדם אותם, וביוני יש בשר.
חוץ מזה, סומך על שחקן...
מצורף גרף של מאי:
http://www.zerosum.co.il/Users/3252/...ons/Show/35003
וגרף של גלגול יוני:
http://www.zerosum.co.il/Users/3252/...ons/Show/35524
מעניין איך השוק יתנהג שבוע הבא, גם אין מסחר בוול-סטריט ביום ב וגם הודעת הריבית (ולכו תדעו, אולי גם יכינו עוד הפתעות בסופ"ש)
שבת שלום
מישהו מהותיקים ידוע בערך מנסיון העבר מה התוכניות של שחקן לסיום התיקון של האסט' ?
האמת, הגעתי למסקנה שאסטרטגיה כמו זאת, עם הרבה מאוד תיקונים, הפער בין המחירי הביצוע לבין מחירי השחקן גורם לזה שאני לא רואה דרך לצאת מזה ברווח ואם כן לאור כמות הפעולות הרבה הרווח יהיה קטן מאוד בהתחשב בעלות של העמלות :(
בגדול שני התיקונים האחרונים זה של ה 22 וזה של ה 23 לחודש גרמו להפסדים בעיקר ב put 1210 ואפשר היה (בדיעבד !!) לוותר עליהם
לtrading. יש במה שאתה כותב משהו. כמובן שלאחר הרבה תיקונים הרווח נשחק. אולם לעיתים, בסביבות 40-60 אחוזים האסט' נסגרת ללא כל תיקון או לאחר תיקון אחד או שניים ואז המצב שונה. בדיעבד אתה צודק אולם מי היה יכול לדעת מראש? דרך אגב, הימים הללו מאוד בעייתיים. מחר יכולה להיות הורדת ריבית שתשפיע. הבעיות עם נוחי דנקנר שיכולים להשפיע לחיוב או שלילה, הבעיות בגבול הצפוני עם סוריה, החיזבאללה ועוד כל מיני צרות שעשויות לבוא על המדינה שכרגע איננו משערים מה הם. בהצלחה לכולם ושבוע טוב
הכל בדיעבד כמובן שלא ניתן היה לדעת
נדמה לי שחקן אמר שהמחיר נקבע לפי הביקוש\היצע בשכבה השנייה.
המחירים אכן נהיו יותר סבירים אבל עדיין אני לא חושב שהם תואמים שכבה שנייה של ביקוש היצע, או שהפרסום פה תוך דקה לרוב מצליח להזיז את המחירים לרעתנו ממש. (לא בלתי אפשרי בטח לתווך של כמה דקות/שעה)
פתאום עלתה לי מחשבה מפחידה קצת....
יכול להיות שמישהו יודע שהרבה אנשים הולכים לבצע את האסטרטגיה כפי ששחקן מציע,
ומנצל זאת לרעה? או שזה לא הגיוני בכלל?
מזכיר לי בדיחה:
פיל ועכבר רצים במדבר.
פתאום העכבר אומר לפיל:
"תראה כמה אבק אנחנו עושים"...
כבר לא נוכל להתגלגל ל 1270 יקר מדי
נצטרך להתגלגל ל 4 כתובים ב 1280
:cry: 4 יחידות איסטרטגיה = 8 קולים כתובים ב 1230
לקאריה
למה לקרוא לזה גלגול ?! זה יותר כמו לסגור בהפסד ולפתוח אסט' חדשה ביוני .
גלגול בלי הפסד זה אומר - עלות סגירה במאי = תקבול ביוני , בפוטים זה בטח לא היה כך . נראה לי שיש חוסר ודאות גדול בשוק , אם שחקן היה נעול על ירידות אפילו קלות אז היינו מגלגלים ל1250 עם הגנה ב1270 -- תקבול 500 ש"ח שזה גם עלות הסגירה במאי . באמת תעלומה בעיני למה שחקן עדיין לא מגלגל . כנראה שאין מצב שהשחקנים יתנו למדד לעבור את גיל 30 , אבל איך שמעון אומר " לא תמיד שואלים אותם " .
ותפסיק להזיל דמעה זה מלחיץ אותי .:cry:
:cry::thumbs-up:
עלות סגירה מחר תעלה 750שח איך תתגלגל במרווח של 750 שח
אולי 1250-1280 יוני
היו לי 8- אחד סגרתי
נשארו 7-
דמעות לא יספיקו פה
למה 750 ? בגלל הריבית !? הרי זה היה מאד מאד צפוי והמדד היום לא זז , אל תשכח שהמעוף זה לא כל הבורסה , האגחים יעלו ת"א 75 יעלה וכו' ( אם יתחשק למישהו ) אבל למה שתהיה הסתערות על מלאנוקס וכיל ושאר החבורה ,
איך אומרים G&R - how high can you fly with broken wings .
אבל אני מדבר מתוך משאלת לב אז... נראה לי שגם שחקן חושב כך אחרת הוא היה עושה משהו עם האסט' .
היורו סטוק באירופה ,שזה מדד המניות האמריקאיות שנסחרות באירופה משהו כמו הדואליות
מראה על עליה של כ אחוז
למעוף יש חוקים משלו ועל זה אין עוררין - אם ראית קורלציה לפעמים עם שווקי חו"ל זה או מקרי או שזה פשוט התאים להם אז הם ניצלו את הסנטימט. וכל שכן בשבוע פקיעה.
אם צפויים השחקנים לצאת ביום שני או ביום שלישי בקר,
ודאי זה יהיה תוך סקוויז,
מדוע אנו לא מקדימים את המאוחר באסט' שלנו ,
כתובים על ב1230?
למה הכוונה שני\שלישי? אתה מתכוון ליוני?ציטוט:
אם צפויים השחקנים לצאת ביום שני או ביום שלישי בקר
מסכים אתך שחייבים להקדים ולגלגל. שחקן לטעמי ימתין לקראת סוף המסחר היום, ואם לא יתממש המדד, נגלגל כנראה מחר.ציטוט:
מדוע אנו לא מקדימים את המאוחר באסט' שלנו ,
כתובים על ב1230?
אני לומד המון מזה ששחקן לא עושה כלום עדיין , זה מראה לי את ההבדל בין איך ראש של חובבן כמוני עובד לבין ראש של מקצוען כמו שחקן חושב . גם אם בסוף נצא בהפסד , אני יהיה בעתיד הרבה יותר סבלני עם השוק כי אני רואה איך התגובות המהירות הרבה יותר הרסניות מהסבלנות . , שלאורך זמן מעידה על מקצועיות ומידות נפשיות מתוקנות . אני באופן אישי מרגיש ברווח . פרנסה משמים אבל מידות מעבודת האדם.
הפעם זה היה קטלני (יחסית) בשבילי, עם כל התיקונים והעליה המהירה היום ההפסד הוא גבוה בהרבה !
רק הערה: שחקני המעוף עדין בשוק, וכמובן שאם נצא תתפרסם הודעה בהתאם.
בוצע-
60 ש"ח פחות טוב משחקן
למה לא סגרנו את הפוטים- בשביל גרושים?
לא מבין למה חיכינו לביצוע?
מדוע לא התבצע בבקר תוך כדי קידום הפוטים מיוני
אם עולים מעל 1240 יש לדעתי לקדם באופן אגרסיבי את הפוטים
בוצע כך:
מאי - סגירת הפוזיצייה:
קניית 2 C1230 ב 1040 ש"ח (160 גרוע משחקן)
מכירת 2 C1260 ב 40 ש"ח (כמו שחקן)
קישור: http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...ons/Show/35139
יוני - גלגול ממאי והשלמת שוקת רחבה:
כתיבת 2 C1250 ב 1230 ש"ח (טוב משחקן ב 160 ש"ח)
קניית 2 C1280 ב 410 ש"ח (גרוע משחקן ב120 ש"ח)
קישור: http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...ons/Show/35508
לאמתי- מדובר כמובן על מאי.
שלשום התפרסמה סקירה של שחקן, בה כתב על גיוסים משמעותיים של הקרנות,
ועל ההערכה של עליות בטווח הקצר(כך אפשר היה אפשר להבין)
וע"כ שאלתי,
למה לא לבצע תיקון כבר בשני או בשלישי דהיינו היום או אתמול(אגב אני כן תיקנתי באסט' שאני בצעתי במקביל)
http://www.zerosum.co.il/Users/2901/...ons/Show/34887
שחקן כתב "כמובן שלא פגענו בתקבול או הגדלנו בטחונות"
לפי חישוב פשוט נפגע התקבול בסך 240 ש"ח
מה זה אומר שהקולים עולים חזק והפוטים בקושי זזים ?? אני יודע שטכנית זה הסטיה , אבל למה ?