הי דרור.
חודש עסאל, חודש בסאל.
העיקר שהבסאל הוא גם ברווח. גם אם קטן.
נראה לי שאני נשאר לפקיעה. לא מתחשק לי לשלם עמלה על אופציות של 4 ש"ח ליחידה (C1320). וגם ירידה של 90 נקודות ביום+בוקר מסחר שנשאר (P1170) לא סבירה.
Printable View
הי דרור.
חודש עסאל, חודש בסאל.
העיקר שהבסאל הוא גם ברווח. גם אם קטן.
נראה לי שאני נשאר לפקיעה. לא מתחשק לי לשלם עמלה על אופציות של 4 ש"ח ליחידה (C1320). וגם ירידה של 90 נקודות ביום+בוקר מסחר שנשאר (P1170) לא סבירה.
שלום לכולם,
שבוע הפקיעה הוא במקרים הטובים שבוע משעמם לכותבי קצוות.
מה שאני עושה בד"כ הוא לקנות שוקתות מוגנות בינוניות לחודש הבא.
לשוקתות אלה מרכיב תטא זניח ולכן בשבוע הפקיעה ההפסד מצומצם במקרה של דשדוש.
בשבוע הפקיעה הסחירות באופציות אלה היא כבר סבירה.
ביום הפקיעה ניתן להתחיל בכתיבת קצוות מעבר למיקום השוקתות וכך משיגים הגנה קדמית קנויה וגם נהנים משבוע נוסף של תנודה בשוקתות הקנויות.
את השוקתות הקנויות כמובן שמנהלים באופן דינמי. הדרך הנכונה היא מידי פעם (בתדירות גבוהה יותר מהכתיבות) לאפס אתהדלתא.
בשבוע שלפני הפקיעה מתחילים לאט לאט להפטר מההגנות האלה כי ההפסד שנובע מהתטא שלהם לא מצדיק את הרווח שניתן לקבל מהתנודה שתתקבל.
הצלחות,
סביון.
רעיון מעניין.ציטוט:
פורסם במקור על ידי סביון
אתה יכול לספר מה התשואה שהפטנט הזה השיג לך? כמה זה שיפר את הרווח?
זה לאבאמת מדיד. זה משנה לגמרי את דרך הניהול. אצלי דרך הניהול היא כזאת שהרווחים מושגים מהשוקתות הקנויות וכתיבת הקצוות משמשת למימונם (וגם לרווחים נוספים...).
אז למעשה, בחודש שכולו דישדוש, אתה מפסיד יחסית לשוקת מכורה רגילה, בגלל השחיקה של החלק הקנוי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי סביון
אבל מה שפחות ברור זה שאתה גם לא מרוויח מי יודע מה במקרה של תנודה, כי אתה כל הזמן מאפס אתהדלתא.
כך שאני לא מבין את הרעיון בנתיים.
מכרתי (ממש) קצת P1130 מוגנים P1080. הצלחתי לקבל 55 ש"ח ליחידה.
ולגבי הפקיעה מחר, איזה כיף להיות אדיש לגמרי. אני רק מחכה שישתחררו לי מחר הביטחונות של יולי כדי להמשיך לפתוח.
ללא ספק, הירידות היום העלו סומק על הלחיים של די הרבה מעו"פניקים.
מעניין שהחוזים דווקא יורדים במתינות.
יש ירידות יפות בארה"ב. הייתי אומר שהוציאו לרוב השחקנים את הערמונים מהאש. מי שנשאר לפקיעה, יש מצב שיראה 1245...
פקיעה פראית משהו היום, המשולבת בהיסטריה מסויימת.
סיכום החודש: חודש בהחלט טוב. עם 4.5% רווח חודשי אחרי עמלות ועם מיסים חלקיים.
למעשה, החודש לא קרה שום דבר חוץ מלהפחיד את כולם. הפקיעה במרחק סנטימטרים מהפקיעה הקודמת.
מתאים לי שגם אוגוסט יהיה כזה.
לדעתי עד סוף היום הירידות יתמתנו לפחות מ1%. חוזים בכלל חיוביים.
ואני מניח שהירידות אתמול, ימריצו את הרפובליקנים והנשיא, לפתור את הבעיות שלהם, שכן הסיכון הולך ועולה בכל רגע.
מכרתי היום P1110. הזדמנות. לא במחירי השיא, כי בדיוק הייתי באיזו פגישה על הבוקר מוקדם, אבל סביר.
בקולים אני נמצא באזור ה 1370-1390. אני בכלל אסגור את ה 1390. לא רלוונטים. אפשר לפתוח יותר נמוך.
שיהיה אוגוסט מוצלח לכולם.
מזל טוב סוף סוף יש שינוי בחתימה מקווה שתמשיךציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
סוף סוף שינוי בחתימה!! :)ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אחלא:)
:d