Re: שוקת רחבה נובמבר - דיונים ופרשנויות
אני הגעתי פעם למסקנה, שמשחקים תוך יומיים לא מתאימים לי, לא מבחינת הזמן שצריך להקדיש להם, ולא מבחינת העצבים.
השיטה עצמה מזכירה את השיטה "איך לנצח את הרולטה". משחקים על שחור או אדום. מהמרים על משהו. כל עוד מפסידים, מכפילים את הכמות. השיטה כמובן לא עובדת, כי תמיד מגיע מתישהו הרצף ששובר אותך (או שמגיע למגבלה שיש ברולטה).
שים לב באיזה מהירות הכמויות עולות לך. ראית שכבר במשחק השני שלך, הגעת לנקודת הפחד. ממליץ לך מאד מאד להמנע ממשחקים מסוכנים כאלו.
דוד,
ניתן להוכיח מתמטית כי שיטת ההכפלות שלך סופה כשלון (תחת ההנחה הסבירה כי כמות הכסף שלך סופית).
אם (תאורטית כמובן) יש לך כמות כסף אינסופית אזי השיטה תרוויח תמיד (בהסתברות 1 אתה תרוויח לאחר מספר סופי של הכפלות).
מאוד לא מומלץ.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
חברים,
האם מישהו יודע מתי ארה"ב עוברת לשעון חורף? - מסתבר שטעיתי קודם וזה לא ב 1.11
ב 7.11
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
ל- Arti
א. כוונתי הייתה שאם תהיה עליה של 3% במשך החודש לא בשבוע אחד, אזי תצטרך להזיז את הרגל גבוה יותר(ואתה ידוע כשמרן, כמדומני, אני אומר זאת לחיוב)
אני אכן שמרן אך לא צריך להגזים.
עליה של 3% משמעותה 1315.
אם זה יקרה השבוע אכן אני אזיז, אך אם נגיע לשם שבועיים מהפקיעה זה עדיין יהיה בסדר מבחינתי (למרות שהמשך כתיבות כנראה אבצע גבוה יותר אם בכלל).
גם לא הבנתי את תג ה100 שח. בשביל שק1400 יגיע ל100 שח נצטרך לראות את העליה הזו עוד השבוע, שכן אחרת התטא תגבר (במיוחד אם הסטיה תרד כצפוי בעליות).
ככלל אני לא אוהב שאופציות חשופות מגיעות ל100 שקל, לפני שזה יקרה אני ארחיק בהפסד בעת הצורך.
לדמי כיס
איני חושב שזה כמו הרולטה,
היות וברולטה הסיכוי למס' הזוכה הוא נמוך מאוד.
בקשר לכסך אינסופי:
יתכן שמה שאפשר לעשות הוא להחליט על רמת הפסד מסויימת שלא עוברים אותה.
היות ומצב כמו שקרה לי היום לא קורה תדיר (הייתה נפילה חדה , תסתכלו על הגרף היומי) אז מס' הפעמים של הרווח גדול על ההפסד.
אני מבין שזה מסוכן, אך אפשרי.
צריך לשכלל זאת.
באסטר' בחודש שעבר לא הפסידו פחות.
יתכן למשל שצריך ליצור הגנות עם פוטים נמוכים כאשר עושים זאת בקולים. (אולי כך בסוף נגיע לאסטרטגיות שמלמדים אותנו ואני מנסה להמציא דבר שכבר קיים)
מחר לא יהיה לי זמן מסך, אך מחרתיים ב"נ אנסה שוב עם מעט הגנה.
אני מאוד מודה לחברים על ההערות.(אני לומד מהם לא מעט)
ציטוט:
לדמי כיס
............
אני מאוד מודה לחברים על ההערות.(אני לומד מהם לא מעט)
מכיוון שאתה בונה על מסחר תוך יומי, ומחפש תנודתיות טהורה, הרי שאתה מחפש סיכויי של 50% תנועה לכל צד.
רולטה נותנת בערך 48% בהימור על אדום/שחור. האלגוריתם של הכפלה מפסיד כסף. יש הסבר מעניין על האלגוריתם כאן:
http://en.wikipedia.org/wiki/Martingale_(betting_system)
אני מאד ממליץ לך לקרוא את זה. בכל אופן, תעשה ניסיונות על כסף תיאורטי במקום לנסות את זה על חם בכסף אמיתי. זה יתן לך תובנה טובה לגבי השיטה מבלי לסכן אלפי שקלים.
וכמו שכתב dfrog, נחזור לדון כאן בענייני שקתות.
ציטוט:
לדמי כיס
זה דווקא די דומה לרולטה (בהימור על אדום/שחור).
ברור לי שלא יסכימו איתי רבים, אך לדעתי תנועה תוך יומית היא אקראית (גם אם היא אקראית מוטה (biased) , אז זה מגולם בשוק).
שם התוחלת נגדך כי יש את המספר 0 שאינו אדום ואינו שחור,
כאן התוחלת נגדך בגלל העמלות.
מישהו יודע מתי מתפרסמת תוכנית ברננקי?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
מישהו יודע מתי מתפרסמת תוכנית ברננקי?
מחר ב 20:15
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog