Re: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות
מאוד ייתכן שמספיק חודש אחד מתוך 2,3,4 בשביל "לעשות בוכטה" קטנה על התנהלות כזו.
הרעיון הוא מעניין מאוד (אגב, שימוש בקנייה לצורך כתיבה חודש קדימה מעניינת כשלעצמה),
ויש לי הרגשה שבחודש כזה בו החששות גברו משמעותית לכיוון תנודתיות אני אאמץ את הטיפ שלך.
תודה רבה על השיתוף
Sun,
למעשה אתה קונה יחידת שוקת רחבה, שקצת יותר צרה מהשוקת המכורה, על כל 4 יחידות שוקת רחבה שאתה מוכר.
אבל:
בשוקת מכורה, אנחנו מעוניינים שהמדד לא יגיע לגבולות שלנו בפקיעה. זה ברור. מצד שני, האינטרס שלנו בשוקת קנויה הוא בדיוק הפוך. אנחנו מאד מעוניינים שהמדד יזוז לאחד הצדדים של השוקת. ככה אחד הצדדים נכנס לכסף. ואם יזוז מספיק, אפשר אפילו להרוויח.
לכן, אם אתה רוצה שוקת קנויה שתגן עליך, עדיף לך לקנות שוקת צרה ככל האפשר. ככה גם ההשקעה שלך תישחק יותר לאט. שכן האופציות הקרובות לסטרייק נשחקות יותר לאת מאשר הרחוקות.
בוקר טוב,
הבוקר נפתח בסערה... :-)
אני שוקל לפתוח שוקת רחבה היום, רק כרגע נראה שכדאי להמתין ולראות איך מתפתח היום.
חשבתי על 1020-1270.
לפתוח היום רגל תחתונה בלבד עם הגנה ב-1000 (כ-60 לחתיכה) + לרכוש הגנות לרגל עליונה ב-1290 (כ-20-25 ש"ח להגנה) ולהמתין עם המכירה של 1270 ליום-יומיים של עליות.
מה אומרים המומחים?
אכן, אנו עדים לכוחה של סטיית התקן (אצלי לפחות זו פעם ראשונה - עד עכשיו היא הייתה בקרשים בכל חודש שבו השקעתי באופציות).
קצת מבאס שהתחלתי למכור בחמישי - לא נורא, גם היום מכרתי כמה 1040.
לדעתי 1250 זה גבול עליון סביר - 110 נקודות כרגע מהמדד הצונח...
אין ספק שבפעם הבאה ששחקן אומר לחכות עם פתיחת השוקת ליום מסויים - אני אקשיב לו.
בחמישי קניתי הגנות "זולות" ב 1270+80 לרגל הקול בתקווה לעליות היום וכתיבת 1260 במחיר טוב.
מקווה שהעליות עוד יגיעו ואוכל לכפר על השטות, אחרת אחוזי הרווח החודש מצטמצמים וחבל.
בצמד 1020-1040 אנחנו עדים למרווחים של 90 ש"ח, שמהווים 4.5% על כל צמד. מצוין.
אני כתבתי את השוקת שלי ביום חמישי בבוקר.
אני תמיד נוהג כך.
לדעתי לחכות לסוף היום או יום ראשון זה שווה ערך להימור - יכול להשתלם ויכול לא.
מה שכן, מאוד מעצבן לראות את הפוטים שכתבתי משלשים את המחיר שלהם....
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
אני כתבתי את השוקת שלי ביום חמישי בבוקר.
אני תמיד נוהג כך.
לדעתי לחכות לסוף היום או יום ראשון זה שווה ערך להימור - יכול להשתלם ויכול לא.
מה שכן, מאוד מעצבן לראות את הפוטים שכתבתי משלשים את המחיר שלהם....
כמוני כמוך :d כל מה שאתה רואה "הפסד" זה יכל להיות בכיס או לחילופין הדרך המועדפת יכלנו להרחיק את הכתיבה עוד יותר למשל 1020/1000.
בעניין כללי שחקן, לתזוזה לאחור, אני אישית בודק בסוף היום, ההתלבטות האם לחשב לפי מחירי סוף יום ה' או בשערים שאני מכרתי.
הרי זה בסופו של דבר אמור להיות אנדקציה האם להשיג לאחור אם לאו.
מה דעתכם?
נשמע לי הגיוני שהדרך ה"אובייקטיבית" היא לפי שער סגירה ולא לפי כמה אתה הצלחת לקבל.
אתה כבר חושב על גלגול לאחור של 1040? נראה לי עוד מוקדם.
בבוקר יום ה' , 1040 זה הגנות, עקר כתיבה 1060, נכתבו כמה ב- 1080, שאותם חשבתי להשיג לאחור. להזכרך יש לי קנויים ב- 1090 שמגנים עלי מלמעלה, והיום בפתיחה רציתי "להנות קצת מהסטיה" וחשבתי למכור אותם כמימוש מרווח יורד, אבל עצרתי את עצמי, מי יודע מה ילד יום ואנחנו מנסים להיות סולדים...
sun,
אני חושב שעוד מוקדם לחשוב על להזיז.
לא צריך לשכוח שכל ההפסדים הם על הנייר בלבד, וכדי שהמדד יגיע לאיזורים של מתחת ל 1100 צריך רצף של ירידות חדות.
כמה ימים של דשדוש וגם הסטיה תירגע והמחירים יחזרו לפרופורציות.