אגב, אני מרשה לעצמי לקחת הסיכון גדול יותר כי יש לי עדיין אוכף קנוי 1230 שיגן עליי חלקית עם תיהיה תנודה חזקה או אם סטייה תעלה סוף סוף.
Printable View
אגב, אני מרשה לעצמי לקחת הסיכון גדול יותר כי יש לי עדיין אוכף קנוי 1230 שיגן עליי חלקית עם תיהיה תנודה חזקה או אם סטייה תעלה סוף סוף.
לעניות דעתי כתיבת אופציות במחיר של 25-30 ש"ח מסוכנת מאוד מכמה סיבות: 1 סטית התקן כל כך נמוכה והפרמיה על האופציות היא שולית למרות שנשארו לנו 4 שבועות עד לפקיעה.
2 בחודש זה יש כמה ימים של חופש (4 ימים) ללכת הביתה עם אופציות כתובות עם חוסר וודאות שמא יקרה משהו ולא נוכל לגיב
3. מאחר וסטת התקן נמוכה מאוד רצוי ליצור אסטרטגיה עם ווגא חיובית שאם יקרה משהו(לצערי הרב בהיותי הרבה שנים בשוק הזה ראיתי הרבה הפתעות)
ס
טית התקן תעלה ונרויח מהווגא שתעלה באופן משמעותי
לא כל כך מסכים איתך.
כתיבה במחיר של 25 30 ש"ח כאשר אנו לפני סוף שבוע וערב חג אחריו,זה מהלך נכון.
א.השחיקה חזקה בשוליים וזה בהחלט שוליים(המחיר מגלם הכול).
ב.ס"ת לא תעלה באופןחד תוך זמן קצר מרמתה הנמוכה של היום ,זה לוקח זמן.התטא כיום שליש מהוגה כמה ימי שחיקה שווה ערך לעליה של 1% בס"ת מבלי שתרגיש אז עם לא יפלו מטוסים בארה"ב סביר להניח שנרוויח מכתיבה.
חשוב לזכור כמובן שהסיכון הוא די מוגבל אך הוא תמיד קיים בשביל זה אנו מקבלים כסף כי אנו מוכרים סיכון.
ולכן מי שכותב ללא הגנות צריך לדעת מתי לסגור ובכך להגביל סיכון.
נראה לי עכשיו קבענו שיא בסטיית התקן הנמוכה:
שעה אחד בצהריים, מדד 1235, סטיית התקן (ממוצע של 1230, 1240) - 12.1 :shock:
..... השיא נשבר אחרי שעתיים ויש שיא חדש - פחות מ-12 :shock: :o
אם אני לא טועה כבר ראינו סטיית תקן 11 !!
מתי ? :roll:ציטוט:
פורסם במקור על ידי offir
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
שלום האם אתה יכול לפרט את כל מרכיבי האסטרטגיה שעשית לאפריל , כך נוכל להבין טוב יותר את מה שרשמת.
בתודה
מרדי
היום היו עליות חזקות באירופה. דו"ח התעסוקה בארה"ב יצא טוב מאד. כל הכיוון הוא למעלה, למעלה, למעלה.
אבל אצלנו, עליה אומרת שבירת השיא של כל הזמנים. אני מסכים עם מה ש gomer אמר לגבי זה שקשה יהיה לראות החודש עליה מוטרפת לכיוון ה 1300.
המסקנה היא (בכפוף להתנהגות השווקים ביום שני) שאם יהיו עוד עליות ביום שלישי, מאד יכול להיות שזה הזמן לנצל את ההזדמנות ולבצע את הפתיחה העיקרית של הרגל העליונה של השוקת. עליות יפות יאפשרו לפתוח 1300. אמיצים יכולים לפתוח 1290. שביל הזהב זה לפתוח חצי חצי.
נכון, זה קרוב לסטרייק. אבל עדיין, זה 3.3% מעל שיא כל הזמנים. ואני מעריך שהמשקיעים יפתחו פחד גבהים. צריך להיות אמיץ (או לחלופין אופטימי מאד), כדי להכנס לבורסה בשיא כל הזמנים, ולקוות להרוויח. יותר סביר שתגדל הצפיפות על הגדר. ואם אין קונים אין עליות.
דווקא הצד התחתון הוא המרתיע יותר. כי בהחלט יש לאן לרדת. אבל כדי שיהיו ירידות משמעותיות, צריך שתהיה לזה תמיכה מחו"ל. אבל בחו"ל עדיין לא הגיעו לשערים שלפני המפולת. יש להם לאן לעלות. מה שאומר שאם יהיה תיקון, ויהיו ירידות לכיוון ה 1200, אנשים יעזבו במהירות את הגדר וירוצו לקנות. לכן למטה יש מצב לבצע את הפתיחה העיקרית ב 1140.
אין ספק שזה גבולות הרבה יותר צפופים מכל מה שדיברנו בעבר. אבל בעבר סטיות התקן לא הגיעו לכאלו ערכים מיניאטוריים. וצריך לזכור שבסך הכל סטיות התקן מצביעות על שוק תקוע במקום.
נכון שמוקדם מאד לחזות מה יהיה בסוף החודש. אבל ללא ארועים קיצוניים, פקיעה ב 1230-1250 היא תסריט סביר מאד.
דמ"כ אתה נהיה אמיץ יותר ויותר. בדוק את עצמך ואל תשכח שסטיה נמוכה יכולה להתהפך ברגע.
השוקת הרחבה היא האסטרטגיה המסוכנת ביותר לאמיצים.
הניתוח נשמע הגיוני מאוד.
יחד עם זאת אני מעדיך להתמודד עם ס"ת נמוכה על ידי פתיחת מרווחים גדולים יותר אבל עדיין להיות במרחק מהכסף, יש עדיין הרבה זמן,ועם לדבר על העומץ תזכרו משפט שלא אני המצאתי
"הפרנואידים שורדים" אבל מרוויחים לא מה שהוא :)