השוקת שלי:
p 1000
c 1280
לא מוגן (נו נו נו לי....)
בהצלחה לנו!
Printable View
השוקת שלי:
p 1000
c 1280
לא מוגן (נו נו נו לי....)
בהצלחה לנו!
בעניין התטא אני יותר ממסכים. בתחילת החודש כאשר התטא פחות משמעותית, הסטיה נמוכה, ניתן לקנות שוקת רחוקה ולאחר מכן עד שבועיים בטרם פקיעה שאז התטא נהית הרבה יותר דומננטית להפוך את השוקת הרחוקה הקנויה לשוקת רחוקה מכורה, ואז כבר יודעים פחות או יותר מה הוא טווח התנועה של הסטרייק.ציטוט:
פורסם במקור על ידי poria
אחרי שבועיים ברוב המקרים תצטרך לבנות שוקת יותר קרובה לסטרייק מצד אחד, ומצד שני אין בטחון שהתנועה החודשית לא תתרחש במהלך השבועיים לפני הפקיעה.
זאת כמובן דעתי על סמך ניסיון קצר.
שלום,
אני התחלתי קצת מוקדם ביסודות השוקת. העליה בסטייה גרמה לכך שזה לא כל כך השתלם החודש.
למי שזוכר מפברואר, אני נוהג לפזר את הכתיבה שלי :
פוט 1040,1030 ו-1000
קול 1260,1270,1280
קניתי קצת הגנות, סמליות כמעט ב1320 וב 940 ההגנות הן רק כדי להקטין קצת את הבטחונות, הן ביחס של 1:4 בקולים ו1:10 בפוטים
עכשיו שאני כותב על זה, אולי אעבה אותם קצת.
לי מתאים לפזר את הכתיבות שלי, ככה אני "נהנה" משני העולמות, פרמיות טובות יותר מצד הקרבה, ופחות לחץ, בטחונות (תרתי משמה) מצד המרחק...
בהצלחה לכולם,
אלעד
בסופו של דבר, זה היה נכון לפתוח את השוקת המלאה ביום חמישי.
אני ברווח בשני הצדדים. העליות היום לא שינו בכלל את התמונה.
אבל חוץ מזה, אני לא מבין את השימחה הגדולה השקפיצה היום את המדד ב 2%. אם זה היה שבוע פקיעה, כמות הפרשנויות הייתה יכולה למלא ספר. מכיוון שאנחנו בדיוק בתחילת חודש, זה סתם עליה מטורפת ובלתי מוסברת. איזו התקפת אופטימיות בלתי נשלטת.
וואו, איזו פריצה של 1180!!!
לצערי חודש נוסף מסתמן שרגל הבעייתית היא דווקא call.
זה מאוד מעצבן כי צריכים להתקרב בה על מנת להרגיש קצת בשר :twisted: להבדיל מפוטים...
עוד עומדים בפנינו כמה מחסומים פסיכולוגיים חזקים. הראשון זה שער ה 1200. השני זה השיא ההיסטורי של המדד - 1248.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
חוץ מזה, אני מעריך שמחר בבוקר, אנשים יתפכחו קצת מהאופוריה, וימהרו לממש ולצאת. יש גם טענה שהיה שורט סקוויז. ואם זה ככה אז זה עוד סיבה לתיקון.
אגב אופוריה, הנה מאמר מרתק על העניין, שמראה כמה השוק עכשיו מסוכן:
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 115785.xml
אגב גם ביז טוען עכשו שהיה שורט קוויז
דמי מה ההיגיון השוק נותן למה לחפש סיבות לא לקחת ?
לדעתי לא היה טעם להיתבשל בשורטים ברגע שהשוק פרץ את הרמה בלי קשר לביטחונות
וזה טענתי גם בציט
תודה
לכמה בטחונות נדרשת לשוקת זו? והאם אתה סוחר דרך בנק או בית השקעות?ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
תודה ובהצלחה.
תודה רבה דמי כיס,ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
מאמר יפה!
רק לחשוב שהוא פורסם בספטמבר וכמה השוק עוד עלה מאז :P