פורסם במקור על ידי Sassi6
- האם לא שכחנו שאך ורק שלשום ביקרה ת"א25 מתחת לשער 1120? והאם לא שכחנו שבארבעה מתוך תשעת ימי המסחר האחרונים, ביקרה ת"א25 מתחת ל-1120? והאם לא שכחנו שבשלושת השבועות האחרונים "מטיילת" ת"א25 בין 1140 לבין 1120, והיא היא לא פורצת? לא למעלה? ולא למטה? אז ממה נובע הפחד?
אין לי שום עניין לנחש לאן המדד יזוז, כל תשובה הגיונית ונכונה, אני יכול להגיד בדיוק ההפך ממך ולכל אחד יהיו טיעונים מנצחים, בסופו של דבר רק אחד יהיה צודק בסוף (או ששנינו נטעה) - אני לא מוכן להמר על זה
- הפחד נובע מהשאלה: "מדוע ולמה לא נכנעת ת"א25 למדדי אירופה היורדים? אז אתם בטח תגידו לי שזה קורה לה בגלל הסגירה המוקדמת.
לא רלוונטי בכלל לצורך האסטרטגיה
- זה קורה לה בגלל שהיא נסחרת בזמן
אמת
עם מדדי אירופה, "והיד הנעלמה" מנצלת את התנודות "התוך יומיות" כדי לעלות איתם, ולא לרדת, ולכן הרבה פעמים ראינו את מדדי אירופה יורדים כאשר ת"א25 ממתינה להם מלמעלה, וכאשר הם עולים אז מייד קופצת "השובבה" על העגלה, ועולה איתם בפאזה משותפת.
"היד הנעלמה" או "הם" מעניינים לי את ת@#ת, והיא בטח לא תכסה לי את ההפסדים האפשריים מהאסטרטגיה הזו או כל אסטרטגיה אחרת לצורך העניין, חייבים להשאר עירנים ולחשוב על פתרונות (והאמת - זה ממש לא קשה, סוג של שחמט) או בקיצור If you can't win them, join them
- ומכאן לשאלת מיליון הדולר: "עד מתי תצליח ת"א25 לתעתע בנו? ולא לרדת לתיקון המתבקש? והאם ת"א25 מהמרת על סוף התיקון קרוב? ועל קבלת הרוח הגבית הנושבת בסופי תיקונים? ולזה יש שתי תשובות:
- אם סוף התיקון קרוב, אז ההימור הצליח, "והם" יקבלו את מה שרצו, לספק ביקושים במחירים עולים וגבוהים, ולהגדיל נזילות בתיקים עם רווחים עצומים.
- ואם סוף התיקון רחוק, אז ההימור נכשל, "והם" יאכלו את מה שבישלו, ות"א25 תיכנע ותשבר תחת לחץ המוכרים והשורטיסטים, והתיקים "שלהם" יפסידו בגדול.
- וכאן אני קורא למנתחים הטכניים, לאנליסטים הפונדמנטליסטים, וגם לקוראים בקפה, ובמגמות המט"ח(כי וול סטריט בפאזה הפוכה לדולר וליין היפני), כולכם מתבקשים לתרום מהניסיונות של התיקונים הקודמים.
- אז כל החברים נקראים לדגל, "תרום כפי יכולתך", לא בכסף, אלא בשווה כסף, ומי שיש לו אינדיקציה על סוף התיקון קרוב, מתבקש להגיב כאן, ולשתף את כל החברים בתובנה שלו, וזה בגלל שאנחנו חברים כמו בקיבוץ של פעם, "כולם בעד אחד, "ושחקן" בעד כולם", אז בהצלחה לכולם, תודה
מחשבות או אולי אפילו גילויים על קונספירציות לא יעזרו (ויש שאף יוסיפו שזה לא בריא לנפש), אפשר לטחון את הנושא עד מחר (ויש כאלו שגם עושים את זה) - בקיצור - בוא נתקדם