אבל 50% זה בכלל כמעט 1500 שקלים.לא מבין ממה אתה גוזר רוח? :roll:
Printable View
אבל 50% זה בכלל כמעט 1500 שקלים.לא מבין ממה אתה גוזר רוח? :roll:
שים לב!ציטוט:
פורסם במקור על ידי סרני
בתחילה כל אסט' אני מגדיר את הרווח. במקרה דנן עלו האסט' היתה 350 ש"ח כאשר הבטחונות אפסיים לכן כאשר הרווחתי 180 ש"ח זהו 50% רווח.
לשם הבהרת הדברים:
הניסוי הוא לעשות את האסט של שחקן אבל בדיוק הפוך, דהיינו למכור את כל הקניות ולקנות את המכירות.
שים לב!ציטוט:
פורסם במקור על ידי סרני
בתחילה כל אסט' אני מגדיר את הרווח. במקרה דנן עלו האסט' היתה 350 ש"ח כאשר הבטחונות אפסיים לכן כאשר הרווחתי 180 ש"ח זהו 50% רווח.
לשם הבהרת הדברים:
הניסוי הוא לעשות את האסט של שחקן אבל בדיוק הפוך, דהיינו למכור את כל הקניות ולקנות את המכירות.
כל הכבוד!!!!
כאחד שמגיע מתחום הרפואה אני חושב שהניסוי שלך חשוב ביותר!
אב לא הייתי ממליץ לך לעשות אותו בשבועיים אחרונים בגלל הטטא.[/quote]
תודה על העידוד!!!
בראשית דברי ציינתי שהרעיון לביצוע המחקר נלקח מתחום הרפואה.
בהתאם לכך אני מבצע את הניסוי בפועל כיון שדמו לעולם לא נותן תוצאותאמת.
בקשר לטטא כבר כתבתי על כך ובאמת הפסדתי בשבועים האחרונים ולא איכפת לי משום שאני מעוניין לנתח את הנושא באופן מעמיק ולדעתי מוקדם מידי מכדי להגיע למסקנא מבוססת.
מסקנת בינים אפשרית אם בשבועים הראשונים אני מצליח ובשבועים האחרונים לא הוי אומר שהטטא מנצחת בשבועים האחרונים והכוון בשבועים הראשונים.
אמנם קביעת מסקנות בשלב כל כך מוקדם של הניסוי כאשר עוד לא עברנו מצבי שוק שונים הנה נמהרת מידי.
כמו כן המסקנא שהטטא מנצחת בשבועיים האחרונים היא נכונה בשוק מדשדש ולא בשוק עם תנועה.
אני עוקב אחרי הסקירות של שחקן וגם כאשר הוא נותן אס' המבוססת על טטא הוא מתבסס על הערכת שוק מדשדש וכתיבות השחקנים שהם נותנים לו אינדיקטורים לגבולות הרצויים, כך שהתבססות על טטא היא לא מובטחת. יש לי ניתוחים נוספים בענין ואעלה אותם בהמשך הניסוי.
כל הכבוד!!!!
כאחד שמגיע מתחום הרפואה אני חושב שהניסוי שלך חשוב ביותר!
אב לא הייתי ממליץ לך לעשות אותו בשבועיים אחרונים בגלל הטטא.[/quote]
תודה על העידוד!!!
בראשית דברי ציינתי שהרעיון לביצוע המחקר נלקח מתחום הרפואה.
בהתאם לכך אני מבצע את הניסוי בפועל כיון שדמו לעולם לא נותן תוצאותאמת.
בקשר לטטא כבר כתבתי על כך ובאמת הפסדתי בשבועים האחרונים ולא איכפת לי משום שאני מעוניין לנתח את הנושא באופן מעמיק ולדעתי מוקדם מידי מכדי להגיע למסקנא מבוססת.
מסקנת בינים אפשרית אם בשבועים הראשונים אני מצליח ובשבועים האחרונים לא הוי אומר שהטטא מנצחת בשבועים האחרונים והכוון בשבועים הראשונים.
אמנם קביעת מסקנות בשלב כל כך מוקדם של הניסוי כאשר עוד לא עברנו מצבי שוק שונים הנה נמהרת מידי.
כמו כן המסקנא שהטטא מנצחת בשבועיים האחרונים היא נכונה בשוק מדשדש ולא בשוק עם תנועה.
אני עוקב אחרי הסקירות של שחקן וגם כאשר הוא נותן אס' המבוססת על טטא הוא מתבסס על הערכת שוק מדשדש וכתיבות השחקנים שהם נותנים לו אינדיקטורים לגבולות הרצויים, כך שהתבססות על טטא היא לא מובטחת. יש לי ניתוחים נוספים בענין ואעלה אותם בהמשך הניסוי.
הכל טוב ויפה אבל אתה טועה בחישוב.לא שחקן ולא אנחנו מחשבים ככה.אני יסביר אם היום סך הכל העלות שלנו היתה 3000 אז 10% זה 300 ולא לפי החישוב שלך ו 50% זה 1500.החישוב שאתה עושה הוא מהתקבול וזה לא נכון לחשב ככה ובגלל זה יצא לך כזה רוח.אי אפשר להגיע ל50 אחוז רוח במרחק כזה גדול מהפקיעה גם אם היתה לך אופציה חשופה שהרי אפילו החשופות לא עשו 50 אחוז.אני מאוד בעד הניסוי אבל תתאים אותו לאחוזים הנכונים ולחישוב של כולנו.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי סרני
א. האסט' בסוף היום הגיע להפסד של למעלה מ10% גם לפי שיטתךולמעלה מ100% לשיטתי.
ב. באסט' של שחקן יש צורך בבטחונות של 3000 ש"ח בקיזוז תקבולים בטחונות של 2600 ש"ח בערך כאשר אני עושה הפוך משחקן אין לי צורך בבטחונות וההשקעה שלי היא רק עלות קניית האסט' (התקבול שלך הוא ההשקעה שלי) ולכן הרווח מחושב על העלות והעלות היא 350 ש"ח.
כולנו מחשבים את האחוזים לפי הסכום שהייתי צריך להוציא מכיסי בשביל לבצע את האסט'. אין הבדל בין עלוית של בטחונות לעלויות של תשלומים.
- "navhmjep"? מה זה? שמע, אם הניסוי הוא לעשות את האסט של שחקן אבל בדיוק הפוך, דהיינו למכור את כל הקניות ולקנות את המכירות, אז למה שלא תתפוס אחד מאיתנו, נקרא לו "רובי", ותעשה את האסט בהפוך על הפוך לעומתו, כאשר שניכם מרויחים את עמלות הבנק?
- לא, זה לא יעבוד, כי המימוש שלך רע לרובי, והמימוש של רובי רע לך, כלומר, כאשר מתקדמים על ציר הזמן, אפשר (אולי) למצוא שתי נקודות מימוש שונות בזמן, כך שגם האסט, וגם ההפוכה לה, יהיו רווחיות, אז למה אתה הקדמת אותנו?
- אז בואו ונחזור ליום חמישי, כאשר הציבור קלט היצעים כבדים בפתיחת הפקיעה, ולרוע מזלו היה סנטימנט שלילי באירופה, כך שהציבור נאלץ לקלוט היצעים גם אחרי הפקיעה כדי למזער את ירידת הנכסים, וביום שני הקפיץ הציבור את מדד הבסיס כדי להגיע למימוש ולהגדלת נזילות בשערים הגבוהים מהקניות של חמישי, אז בהצלחה לכולם, תודה
נכון זה בדיוק מה שאני רוצה לבדוק אולי כל אסט' מצליחה בשלב כלשהו?ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sassi6
מאוומג'אפ, צהריים טוביםציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
מעניין אותי להבין יותר טוב את מה שאתה עושה,
כלומר - מי שעושה ניסוי, יש לו לרוב תיאוריה או השערה מסויימת אותה הוא מנסה להוכיח או להפריך בעזרת הניסוי.
בשלב זה ישנן שתי שאלות שעולות אצלי:
1. חוזר שלב אחד אחורה ליסודות הניסוי ושואל, מהי מטרת הניסוי ?
2. עובר שלב קדימה להגדרת הפרמטרים ושואל, האם הניסוי אמור להיות "תמונת ראי", ואם כן איך מגדירים, אחד לאחד, את "הראי" לאסטרטגיית שחקן.
זה לא טריוויאלי, ולדעתי לקנות את מה ששחקן כותב ולכתוב את מה ששחקן קונה, זה לא ממש ראי, מכיוון שבתימחור האופציות והייווניות אין 100% מצבי ראי (סטיות התקן "זזות" באופן שונה בין ירידות לעליות, הגמא גדלה בעליות וקטנה בירידות כך שבירידות השפעתה על הפוטים הולכת וקטנה ומנגד, בעליות השפעתה על הקולים הולכת וגדלה, התטא עובדת רק בכיוון אחד, אולם "הראי" של התטא לא יוצא טוב מכיוון ששבוע ראשון אינו כמו שבוע אחרון, וכו')
מעניין האם זה ניסוי רציני או "סתם כי בא לי לבדוק"