מעריץ את הנחישות שלך.
בהצלחה
Printable View
מעריץ את הנחישות שלך.
בהצלחה
הצעה למנהלי האתר בהמשך לצעד המבורך של השחקן:
לנסות ולמקד את האנשים בצ'ט רק לנושאים רלוונטיים לזמןאמת.
אין טעם לענות על שאלות כלליות או ניתוחי מניות בצ'ט - רואים את זה רק מי שנמצאים באותו רגע בצ'ט ומיד זה מתנדף.
לכן כדאי להפנות את האנשים באסרטיביות מתבקשת להעלות את שאלותיהם והגיגיהם בפורומים המתאימים.
מי שממש מרגיש דחף בלתי נשלט לשתף אותנו בפילוסופית החיים שלו, הבדלי גברים נשים וכו' יופנה אחר כבוד לפורום החיים מחוץ לבורסה.
שחקן, חזק ואמץ!
בהערכה רבה,
אבנר
נאה דרשת, שחקן.
טוב לחתוך בתחילה כדי למנוע עגמת נפש בעתיד.
עלה והצלח.
שחקן בוקר טוב,
בחוקי המשפט ביהדות (האמיתית ולא בייניש ושות' בע"מ) דרושה התראה לפני ענישה, תפקיד ההתראה הוא לתתא לחוטא זמן לחשוב ולהבין שמה שהוא עושה עלול לגרום לתוצאות שליליות (בעיקר עבורו). לדעתי לפני שמתחילים להעיף כאן חברים (שאולייבאמת מגיע להם לעוף) יש צורך לתת להם אזהרה שהם בכיוון לא נכון ושאם ימשיכו ככה הם יהיו בכיוון יציאה מהאתר.
ועד שרמת ההודעות\תכתובות באתר תעלה לרמה משביעת רצון, אני חושב שניתן לסמוך על החברים פה שיידעו לסנן ולברור את כל מה שאינו ראוי, ולהתייחס רק לדברים האיכותיים.
בטוח שלא מעט חברים יסכימו איתי.
שבת שלום, וחג ט"ו בשבט שמח! (תנסו הערב להנות קצת מפירות הארץ!!)
אלעד.
אני מכיר את חוקי המשפט ביהדות ואני מכיר שלכל דבר בית דין צריך להתרות ולהזהיר לפני שנותנים עונש אבל חוקי המשפט ביהדות מתירים לי לזרוק מישהו מהבית שלי שבא להזיק לי ואפילו להרוג בן אדם שבא להרוג אותך ככתוב הבא להרגך השכם להורגו גם בלי אזהרה ובלי התראה שנלמד מהפסוק אִם בַּמַּחְתֶּרֶת יִמָּצֵא הַגַּנָּב וְהֻכָּה וָמֵת - אֵין לוֹ דָּמִים (נדמה לי שמות כא, לח) אז אנא ממך לא מדובר כאן בענישה מדובר באם מישהו חותר תחתי בתוך הבית שלי שאינני מחויב להתרות בוציטוט:
פורסם במקור על ידי bitelad
שבת שלום ומבורך
האמת שהנושא הנדון כאן הוא עמוק ואי אפשר לדון עליו במסגרת זו אבל בלא כלום אי אפשר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי qjol
בכל מקום ובכל זמן גם לפי היהדות כמדומני היחס בין אדם לחבירו לא מושתת על חוקים נוקשים אלא על ויתור והתחשבות הדדית. רק כאשר הדברים עומדים לפני בית משפט קיימים כל מערכות החוקים למיניהם.
באופן כללי צריך להתנהג באנושיות ומתוך רצון להיטיב לזולת.
יישר כח על היוזמה.
כך יאה וכך נאה. חזק
אני נהנה מאוד מהאתר ומהדיונים למרות שתרומתי קטנה מאוד.
יחד עם זה אני מברך מאוד על החוקים החדשים (כנראה שצריך לחנך גם אנשים מבוגרים לנהוג כבני אדם) וגם אם צריך חוקים מחמירים יותר. ומאחל לך "שחקן מעוף " ולנו המשך קריאה מהנה והשתתפות פעילה.
כל הכבוד שחקן !!!
אחלה אתר נהנה מאד לקרוא ולעיין בו,
הלוואי שיכולתי לתרום יותר בו,
רק אוסיף שאני מושקע באופ' 6 של קב' דלק
ולפי דעות של מביני ענין היא עוד תעלה הרבה,
אני חוזר ומתריע,זו לא המלצה נא לבדוק הייטב ולעשות חשבון טוב.
מדובר פה ביצחק תשובה שעוסק בהרבה סקטורים בארץ ובחול,
מי שמתכונן להשקיע,אז בבקשה רק בקטנה,לא להתחזר.