בערך בין 1125-1175 אתה מוגןציטוט:
פורסם במקור על ידי רמיס
Printable View
בערך בין 1125-1175 אתה מוגןציטוט:
פורסם במקור על ידי רמיס
השונות בסכום הרווח (ולעיתים אפילו הפסד) בין החברים לא מפתיעה כלל ועיקר. כבר כתבתי בשרשור קודם שהבעיה הזו תימשך כל עוד שחקן לא יכתוב את עלות האסטרטגיה והבטחונות שמהן הוא יוצא ומחשב את ה-10%. הבעיה מחריפה באסטרטגיות כמו זו שבהן סכום הבטחונות נמוך יחסית והתקבול בפתיחה גבוה כך ש-10% לביצוע בודד יכולים לעיתים להסתכם ב-100-200 ש"ח בלבד. חברים שלא סגרו היום ניצבים בפני בעיה כפולה-גם אסטרטגיה מופסדת נכון לעכשיו וגם יצטרכו להתמודד בעצמם עם האסטרטגיה ללא עזרת שחקן.
בהנחה ושחקן לא ימסור גם באסטרטגיות הבאות את העלות+בטחונות, הייתי מציע לחברים שלא מרגישים נוח עם המצב הקיים לנקוט באחת הדרכים הבאות:
1. להמתין ולבצע את האסטרטגיה מאוחר יותר בעלות טובה יותר, כך שייהנו ממרוח בטחון מסוים. במידה ומתברר כי הביצוע המאוחר יביא לתוצאות גרועות יותר ובדיעבד יתברר כרעיון רע-פשוט לוותר על האסטרטגיה
2. לבצע מנה אחת בהתחלה ומנה נוספת במחירים טובים יותר. שוב,במידה והביצוע המאוחר מופסד-לוותר על המנה השניה.
סגרתי בהפסד של 183 ש"ח לאסטרטגיה ביצעתי פעמיים .המדד קפץ מהר מדי ,הסטרטגיה הייתה ברווח פרק זמן מאוד קצר בגלל זה ההפסד כניראה.
המסקנה לשפר זמני תגובה שלנו להודאות SMS ולהיות מסוגלים לסגור במיידי.
בכל מקרה הסטרטגיה מוצלחת ,ביצוע שלי פחות,אלמד להבא.
תודה רבה שחקן.
שני, האם אינך רשומה באתר רק מאוקטובר?ציטוט:
פורסם במקור על ידי שני
איך יכולת לעשות את האסטרטגיות במשך שנה? :)
פתחתי תוך חצי דקה
וסגרתי תוך חצי דקה מרגע קבלת ההודעה ב אס אם אס
כל הפעולות בוצעו בבת אחת במחירי ביצוע ללא בזבוז זמן במערכת אקטיב טריידר
הפסד 1700 ש"ח לאחר עמלות
רווח מהמיקסום בשיפוצים 1750 ש"ח לאחר עמלות
סה"כ רווח 50 ש"ח לאחר עמלות ( 2.2 שש"ח לעמלה)
= 1% רווח לאסטרטגיה
ושיפסיקו לבלבל את המוח כל אלו שטוענים שביצעו במיידית גם פתיחה וגם סגירה והרוויחו את היעד בסך 510 ש"ח
לפחות שיהיו כנים לא איתי אלא עם עצמם
נירי אין על מה להתעצבן הם כנראה ביצעו כמה שעות אחרי זה וקיבלו מחירים יותר טוביםציטוט:
פורסם במקור על ידי niri
גיאול
אני לא מתעצבן אבל שאנשים לפחות יגידואמת גם אם היא כואבת ושלא יגרמו לאנשים לא להיות בטוחים במעשיהם
באופן עקרוני אני לא מצטער ולא מתעצבן מהפסד או רווח שלא עמד ביעדים - בסך הכל זה רק , אבל רק בגדול - כסף .
על מה שכן אני מצטער , ואפילו מרחם , על אנשים צבועים שלא מדייקים בדבריהם בלשון המעטה ובמעשיהם ובדבריהם הנלוזים פשוט פוגעים ומטעים ציבור שלם והופכים לאט לאט את האתר הנפלא הזה לקן של צרעות
סיכום האסטרטגיה. הפסד של 50 ש"ח לפני עמלות.
יעל
ערב טוב
אני מגיב על ההודעה הפרטית ששלחת לי
גבירתי אין סיכוי שביצעת את האסטרטגיה בזמןאמת ויש לך רווחים
שוב פעם אני חוזר על דברי שיש פה אנשים שלא מדייקים בדבריהם , וזה בלשון המעטה וכנראה שהינך אחת מאותם אנשים ואני ממש מצטער בשבילך שאת לא דוברתאמת.
אני למדתי , ולא בקורס מעוף דווקא , שהשקר הכי טוב הואהאמת .
אז תפסיקי לבלבל את המוח ולטעון שביציעת בזמןאמת וא מוורווחת 10% וגם לא 2%
אורחאן
כל הכבוד לך
אתה לפחות מדבר לעניין