תודה רבה!
Printable View
תודה רבה!
בכייף ורדה,
תודה לך.
לוי ערב טוב
אודה להתייחסותך לגביי pot , nbl
ערב מצוין,
POT,
17-6-14
חייב לומר שמספר חודשים לא פתחתי גרף זה.
הקו התנגדות שכרגע הוא תמיכה ----המשמעותי ביותר בגרף ----שכבר מתחת למחיר מסומן בגרף כ קו ירוק, זה היה הקו החזק ביותר!!!
המחיר כרגע מנסה להגיע ל 38$ , ועל פי מה אני רואה במתנדים הוא לא יגיע בסבב זה, ואפילו ספק אם יסיים מעל ה 37.65$ ,מהסיבה שכרגע עם העליות של היום , נכנסו 3 מתנדי מומנטום לקניות יתר כאשר אחד מהם בקריאה חריגה.
יחד עם זאת מתנדי מגמה עדיין בדעה מעלה על כן לא מן הנמנע שכמה ימים היא תזוז הצידה, עם נטייה לירידות קלות. (אני מציין שוב , העליות לא הסתיימו, היא צריכה פסק זמן ).
תוך כדי הכתיבה אני רואה שהמחיר יורד ,על כן בכדי לסכם אני זקוק לסגירה ולכן אסיים כאן כאשר מחר אכתב תוספת במידה וידרש, אני פשוט חושב כרגע שהצל העליון של הנר יגדל עד הסגירה, ז"א, שהמחיר ירד עוד היום ועל כן חשוב לי היחס בין הצל לגוף הנר.
קובץ מצורף 3709
תודה ובהצלחה
NBL
17-6-14
באם אתה בפנים אני אומר ישירות היום זו נקודה בגרף שהיא יציאה ! המחיר צפוי לרדת, ויחזור לעליות רק בפריצת ה 77$ מה שאני לא רואה אפשרות טכנית כרגע.
לשאלתך:
המחיר מגיע לפני 4 ימי מסחר לתקרה כפולה טכנית כאשר בתקרה זו סיכויי הירידה גדולים מסיכויי העלייה, וה 4 ימי מסחר לאחר מכן מוכיחים זאת בינתיים.
כול המתנדים מגמה + מומנטום שליליים. כך שזה נתון טכני נוסף על המהלך היורד אשר נבנה כרגע.
תמיכות קרובות: סימנתי שלוש בגרף, ואני חושב שהוא ישיג את כולם במהלך היורד הזה.
צפי שלילי.
קובץ מצורף 3710
תודה ובהצלחה
תודה רבה.
itzik444
בוקר טוב,
לאחר הסתכלות על הסגירות של שניים, NBL ּ POT, אין מה להוסיף פרט לנכתב אתמול ושנהם עומדים בינתיים בסיכונים שנכתבו.
תודה ובהצלחה
ערב טוב, XEL הצליחה להחליט על הכיוון שלה
תודה, ורדה
בוקר טוב,
כן, XEL, החליטה,
זהוא צעד טכני חשוב , יציאה מתוך משולש, זה מחייב המשכיות
תודה ובהצלחה
בוקר טוב עובדיה!
אודה לך על ניתוח soda