OPK,
29-4-14
המחיר שוב יורד בתוך יומי באופן חד ושובר את ה תמיכה ב8$ , אל עבר ה 7.8, כאשר בסיום הוא מצליח לסגור שוב מעל ה 8$.
המפתיע הוא שהמוכרים עדיין באזור.
כול סגירה מעל ה 8.4$ יצור מצב טכני חיובי.
קובץ מצורף 2933
תודה ובהצלחה
Printable View
OPK,
29-4-14
המחיר שוב יורד בתוך יומי באופן חד ושובר את ה תמיכה ב8$ , אל עבר ה 7.8, כאשר בסיום הוא מצליח לסגור שוב מעל ה 8$.
המפתיע הוא שהמוכרים עדיין באזור.
כול סגירה מעל ה 8.4$ יצור מצב טכני חיובי.
קובץ מצורף 2933
תודה ובהצלחה
טבע,
1-5-14
העדכון על פי גרף חו"ל.
ואני מסתמך על דבריך שטבע מפרסמת היום דוחות, איני עוקב אחרי דברים אלו.
כשאני יוצא מנקודת מוצא, שכול דוחות טבע בין טובים למצויינים , אני שואל את עצמי כאיש טכני בלבד , למה המוכרים שברו את קו ה 49$ אתמול??? !!!
וכאשר אני רואה את המחזור היומי, אומנם עיני רואות מחזור ממוצע רגיל, אבל בשינוי אחד חשוב " הוא אדום "
אז כמובן לא אתנבא, לא כאן ולא באף מקום, אבל גרף זה מגיע לדוחות מתוך מגננה ולא עצמה, מה ש מביא אותי לחשוד שהירידות יכולות להימשך, כאשר קו ה 48$, ו 45.5$ הם התמיכות הטכניות הטובות הקרובות למחיר.
ובנוסף ואחרון, ישנה משמעות טכנית שהאם גרף כול שהו מגיע ליום הדוחות מעל או מתחת לקווים טכניים חשובים , וכאן במקרה של טבע, היא מגיעה מתחת לקו מגמה יורד שהוא מן הסתם קו חזק, וגם כאן נשאל " למה ".
לסיכום אומר :
הגרף הזה הפגין עוצמה בתקופה האחרונה, וגם היעד הטכני שלו היה מעל ה 55$, אבל משום מה התקפלו והחלו מכירות , עם הצגת שיאים טכניים יורדים , ועל ידי כך ניתן להבין שהסיכום מאוד מתחבר עם חולשתו לנכתב מעלה.
קובץ מצורף 2972
תודה ובהצלחה
תודה רבה הערכתך חשובה להיום ולפני הדווח
טבע,
3-5-14
חבר פורום
OPK'
אופקו
3-5-14
המסחר של הימים האחרונים רק מחזק את חשיבותו של הקו ב 8.4$,
וזה 14 ימי מסחר שהמחיר לא מצליח לסגור מעליו, ושלשום הוא סגר ב 8.39, ואתמול פותח בגפ מעלה והמוכרים קופצים על ה מציעה !
בסה" כ המחיר מדשדש כבר 14 יום, כך שלא ניתן לקבל הערכה טכנית כול שהיא,
נמתין לפריצה של ה 8.4 -- או שבירה של 8$
קובץ מצורף 3006
תודה ובהצלחה
טבע,
7-5-14
מאז כתיבת ההערכות מספר שעות לפני הפרסום הרבעוני,, טבע חו"ל למעשה לא זז ממקומו, ובכך משאיר את כול ההערכות כנכונות כאשר ה צפי להמשך היחלשות נשאר איתנו.
קובץ מצורף 3027
תודה ובהצלחה
טבע
8-5-14
המשקעים עדיין לא החליטו מאז פרסום הדוחות על הכיוון !
לכן יש נסכם ש :
פריצה של 50.7$ = עליות,
שבירה של 4930 = ירידות
קובץ מצורף 3047
תודה ובהצלחה
OPK'
9-5-14
חוסר יכולת הפריצה של ה 8.4$ כקו חשוב באזור , יחד עם ירידות לקראת קו ה 8$, משאיר את הגרף במגמת דשדוש, אבל עם סכנת שבירת ה 8$.
התמיכות הבאות הם, 7.6 -- 7.8.
קובץ מצורף 3072
תודה ובהצלחה
טבע ,
10-5-14,
7 ימי מסחר עברו מאז פרסום הדוחות והמחיר לא זז ממקומו.
המחיר נשאר בתחום הדשדוש שבין 50.7$ , 49$.
כל שאין חדש בהערכות, ורק פריצה או שבירה ייתנו את הכיוון.
קובץ מצורף 3095
תודה ובהצלהח
OPK
10-5-14
המחיר ממשיך להיסחר בטווח הדשדוש הנתון , כאשר רק פריצה או שבירה , ייתנו את הכיוון.
דשדוש זה כבר מופיע ב 19 ימי מסחר האחרונים.
קובץ מצורף 3096
תודה ובהצלחה