בהצלחה רבה
Printable View
בהצלחה רבה
תא" 25,
26-5-14
המדד אשר עשה הפסקה של קרוב לשבוע מתחת לקו ה 1400 , ואם לפחות שני ניסיונות פריצה שנכשלו, פורץ אתמול ומגיע לסגירה ב 1401.8 ,,, ההמתנה מתחת ל 1400 כמובן עזרה מאוד לשחיקה של אופציות מעוף.
טכנית : המדד סוגר בדיוק בתיקון 2/3 מכל המהלך היורד האחרון , כך שהוא עדיין נחשב היום לפני הפתיחה כמתקן מעלה לצורך חזרה לירידות, ומצב זה מתבטל רק עם פריצה מוכחת של קו זה.
בנוסף מעל הראש נמצא קו התנגדות אופקי ב 1412, שגם יוכל לעשות צרות למדד במידה ויפרוץ היום.
אנו בשבוע פקיעה על כן צפי כאן מיותר לחלוטין כרגע כי הכוחות הפועלים הם שונים לחלוטין.
קובץ מצורף 3309
תודה ובהצלחה
מדד תא" 25
עדכון לסופ"ש , 31-5
ישנו קונפליקט בין גרף שבועי לגרף יומי בתא" 25 !
גרף יומי נמצא במהלך יורד, ואילו גרף שבועי נמצא במהלך עולה !!
מי יוביל כאן ??
כמובן ששניהם צודקים בדרכם ובתחום אחריותם..
גרף יומי יוצר כבר קו מגמה יורד, שהוא קו טכני נוסף שהולך להקשות על עליות , וכול עוד הרמות בתא" 25 לא יסגרו על בסיס שבועי מעל ה 1400 , לא יהיו כאו בתא" עליות !!!!! אבל שימו לב !! מספיקה סגירה אחת בגרף שבועי מעל ה 1400 , בכדי שכולם יהיו בלונג.! , וכאן הקונפליקט בא על מקומו , כי גרף שבועי נמצא בלונג, אבל אף שבוע לא סוגר מעל ה 1400 , ואילו גרף יומי נמצא בשורט כבר עם קו מגמה , כי הרי שום סוף שבוע הוא לא נשאר מעל ה 1400..
ברור לי ש בחו"ל עלו, ברור לי שה דקס קרוב מאוד ל 10,000 , אבל כאן ישנם בעיות טכניות אחרות , כך שלמרות ששם עולים כאן לא !, ואני יודע גם שנתון זה לא עוזר למעופניקים שבניכם, אבל זה עוזר לאחרים.
רמות טכניות חשובות בגרף,
1- ירידה ל 1390 ותמיכה , יכולה להחזיר את המדד מעלה.
2- ירידה מ 1390 ושבירה = 1380 מהר.
3- ירידה מ 1380 = נמוך חדש מתחת ל 1365
קובץ מצורף 3389
גרף שבועי :
קובץ מצורף 3390
צפי שבועי :
היחלשות והמשך ירידות על בסיס שבועי.
תודה ובהצלחה
מדד הנדל"ן ,
עדכון ל סופ"ש , 31-5
הבאתי את התמונה של הגרף השבועי בכדי לומר שמדד זה ב שורט , כבר מזמן ,
שימו לב שהנרות נסחרים כבר זמן רב מתחת לקווי מגמה יורדים כך שבדומה למקרה של מניית ביג, שהרחבנו , אז גם כאן עליות יכולות להופיע אבל הם תמיד יהיו מוגבלות כול עוד הנרות נמצאים מתחת ל קו מגמה עולה.
קו ה 390 , מוכיח את עצמו פעם נוספת כ התנגדות אבל !!!!! המחיר נתמך 4 שבועות מעל ה 385 !
תנאים טכנים להמשכיות.
1- במידה ויהיו עוד שתי תמיכות על ה 385 = המדד יעלה.
2- שבירת ה 385, לא מחייב ירידות חדות, אלה רק בשבירת ה 380.
3- שבירת ה 380 = 365.
צפי שבועי :
ירידה ל 385 , עם סיכוי לשבירה.
קובץ מצורף 3391
תודה ובהצלחה
מדד תא" 25,
עדכון ביניים,
3-6-14
כפי שנכתב בעדכון השבועי, כלל לא חשוב מה עשה המדד בימים האחרונים ,
החשיבות הטכנית היחידה היא " האם סוגר על בסיס שבועי מעל או מתחת ל 1400, שכמובן בינתיים הוא מתחת לחסר יום עבודה אחד."
המסקנות נשארות איתנו ליום ה".
קובץ מצורף 3422
תודה וחג שמח.
מדד תא" 25 ,
8-6-14,
אני בדילמה !
מיום ו" לאחר הסמחר בחו"ל, אני מחפש איך לנסח את העדכון הזה , ולא מצאתי, עד עכשיו !
אז אכתוב דברים ברצף שאולי יגיעו להקשר.
תא" 25 סגרה למעשה כפי שביקשתי כבר כמה שבועות , מעל ה 1400 ! אבל סגירה כזו " פרווה" לא ראיתי מזמן !
היא אומנם אומרת סגרתי מעל על כן עולים, , ומצד שני גם אומרת סגרתי בקושי לכן יורדים , כך שזה מאוד תלוי במתבונן, כאשר על ה יבש " יש פריצה" שמחייבת המשך עליות.
מדד הדקס הגיע ל 10000 , ותא" לא זזה ממקומו , הוא הגיע כבר ביום ד" ( החוזה הגיע לפני המדד ). כך שחייב לשאול כאן , " למה" תא" לא פרצה את 1402 - 1405 , קו מגמה יורד , 1409 , 1412 !!!!!! , האם תא" השאירה את כול הפריצות להיום ??? לא נראה לי !
ניקאי וקאק במומנטום חיבי טוב, ארה"ב עם ה סנופי הגיעה ל 1950 , ( כאשר הסנופי כבר היה ב 1925 ביום ה" ) , ותא" ב שלה.
ולכן לאחר שכול החברה פרצו מה שצריך או עומדים לפני פריצה נוספת, תא" היום צריכה להחליט, מעלה או מטה, או כלום.
וכאן הדילמה שלי ! , בכדי לומר לקוראים את דעתי המקצועית בנושא. כאשר , שוב על ה" יבש" תא" צריכה לפרוץ את כול הערכים שכתבתי קודם , אבל " לא רואה " אותה עושה כך , וקשה עד מאוד להפוך את הלא רואה , למילים !
כמובן שיתכן שסתם נתפסתי להשלכות שהם פונד, אשר משפיעות פסיכולוגית, ובהחלט יתכן שההרגשות שלי מוטעות, ותא" תטוס מעלה,
עדיין אני חושב שתא" תמתין גם למחר בכדי להחליט, האם הדקס פורץ או חוזר בו , האם הקאק , מגיע ל 4600 וחוזר בו , האם הסנופי הגיעה למקומו, או הולך ל 2000 ( מה שזו אפשרות כמובן)
אז במקום לתת סקירה על תא" 25 , הבאתי את המחשבות שלי לקורא, ואני תקווה שזה עוזר במשהו.
קובץ מצורף 3491
תודה ובהצלחה,
שבוע טוב
תודה עוזר מאוד גם כאשר הניתוח לא מוחלט
לדעתי SP ימשיך ל2000 ותא 1450 אבל מסכים לסדקים שהצגת
תודה לך,
בהצלחה
עובדיה שלום
אודה לך אם תעדכן את הנייתוח של מדד הבנקים
כיוון בטווח הקרוב ואם אפשר גם ארוך יותר
כל זה לאחר הירידות האחרונות
מחזיק קרן נאמנות זמן רב
ואולי צריך לעשות הפסקה
תודה מראש
אייל
מדד הבנקים
11-6-14
אני מתייחס כרגע לטווח הקצר, כי תקף נבין למה.
גרף המדד יורד מאז ניסיון פריצה של ה 1340 בפעם ה 5 , ונכשל.
והוא נמצא במהלך יורד כבר יומיים ברצף.
קו המגמה ארוך טווח נמצא כרגע ב 1310, וחשוב היום של מחר בכדי להבין האם נתמך או שובר.
במידה ונתמך נוכל לומר שהמדד ירד לתמיכה לחפש תומכים נוספים עם החלפת ידיים בגבהים אלא, בכדי לתפוס תנופה לפריצה .
אבל :
במידה ושובר זה מיד מכניס את הטווח המיידי מינורי, לירידות כאשר הצפי יהיה לשבור גם את ה 1300.
על כן איני יכול להתחייב כרגע על סקירה מעמיקה יותר עקב המרחק הקצר בין המחיר לקו המגמה שהוא פחות מ חצי אחוז.
על כן נמתין למחר לתובנות ואולי זה ייקח גם יומיים, אבל האישיו כאן הוא הקו שמסומן בחץ אדום.
קובץ מצורף 3536
תודה ובהצלחה